ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΦΟΡΜΑ…

Καλημέρα. Σήμερα θα ξεκινήσουμε με… Σουηδίες, καθώς φόρμα και στατιστικά μας οδηγούν σε κάποια σημεία. Η Βάρμπεργκς συμπλήρωσε 10 σερί g-g, τα εννέα εκ των οποίων ήταν και over! Από την αρχή της σεζόν δεν έχει ξεκινήσει καλά και σήμερα παίζει με τη φορμαρισμένη Γκέτεμποργκ που έριξε από δύο τριάρες στα δύο τελευταία παιχνίδια της. Λογικά λοιπόν μπορούμε να πάμε στον συνδυασμό του διπλού με το g-g εδώ.

Η Έρεμπρο δεν λέει να συνέλθει… Παραμένει ουραγός με 8 ήττες σε 11 αγωνιστικές και με τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία. Απέναντι στην ΑΙΚ που δεν χάνει εύκολα από κανέναν, δύσκολα θα αποσπάσει κάτι καλό. Εδώ να πούμε ότι η στατιστική δείχνει 2-3 γκολ καθώς η μεν ΑΙΚ το έχει επιβεβαιώσει 9 στα 11 φέτος και η δε Έρεμπρο για πέντε σερί παιχνίδια. (2.02 το προσφέρει το [eafl id=”18306″ name=”pamestoixima.gr” text=”Pamestoixima.gr”])

Στη Β Σουηδίας η φόρμα είναι εκ διαμέτρου αντίθετη για Νόρμπι και Βαστέρας, γιατί η μεν Νόρμπι μετρά 6 νίκες στα 8 πιο πρόσφατα και η δε Βαστέρας πέντε σερί ματς χωρίς τρίποντο. Τα δύο τελευταία χρόνια που ξαναβρέθηκαν στην ίδια κατηγορία, η Νόρμπι μετρά 4 νίκες σε ισάριθμα ματς.

Στη Βουλγαρία στη Β κατηγορία, τόσο η Ετάρ όσο και η Μίνιορ Πέρνικ είναι ανώτερες των αντιπάλων τους και λογικά θα ξεκινήσουν με το δεξί στην πρεμιέρα. Μόνο όμως αν παιχτούν συνδυαστικά θα έχει νόημα το ποντάρισμα αυτό.

Στη Βολιβία πέφτει παντού ο άσσος της Γουίλστερμαν αλλά εγώ θα σταθώ στις… αμυντικοεπιθετικές επιδόσεις της ομάδας αυτής, η οποία βάζει και δέχεται γκολ με το τσουβάλι. Μόνο τις 8 τελευταίες αγωνιστικές έβαλε 19 γκολ και δέχθηκε 23! Όλα της τα παιχνίδια πλην ενός έχουν λήξει στο over και έτσι από το να ποντάρω στο 1.40 του άσσου, προτιμώ να διεκδικήσω τον συνδυασμό του over με το g-g.

Στο Μεξικό αν το δούμε βάσει ρόστερ, τότε η Κρουζ Αζούλ είναι σαφώς ανώτερη της Μαζαπλάν και ήδη η απόδοση του άσσου υποχωρεί.

Τέλος για μια ακόμη φορά, θα αναφερθούμε σε κάποιες ομάδες από την Αφρική και την Αραβία.

Στη Σούπερ Λιγκ του Ιράκ διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική και υπάρχουν τρεις ομάδες που διεκδικούν τη δεύτερη θέση έχοντας από 72 και 71 βαθμούς αντίστοιχα. Στους 72 είναι η Αλ Ζαβράα (φωτο) η οποία αν κερδίσει την αδιάφορη και μέτρια Έρμπιλ δεν θα την απασχολήσουν τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Στους 71 βρίσκεται η Αλ Νατζάφ και η Αλ Σόρτα που παίζουν και εκείνες με υποδεέστερους και αδιάφορους αντιπάλους. Εδώ λοιπόν έχουμε να κάνουμε με τρεις ομάδες που ανεξαρτήτως αποδόσεων έχουν το κίνητρο και τη δυνατότητα να ανταπεξέλθουν και να φτάσουν στην επικράτηση.

Τελευταία αγωνιστική και στη Λιβύη όπου η Αλ Χιλάλ θα χρειαστεί διπλό για να εξακολουθεί να ελπίζει για τη δεύτερη θέση του γκρουπ της, αφού ισοβαθμεί στους 49 με την Αλ Αχντάρ. Φιλοξενείται από τη βαθμολογικά αδιάφορη Αλ Ταχαντί η οποία έρχεται από τρεις σερί ήττες. Πάντως επειδή αυτή η ομάδα φέρνει συνεχώς under, ας έχουμε υπόψη μας και αυτό το ενδεχόμενο…

Η Αλ Αχντάρ τώρα, συμπλήρωσε 16 νίκες σε 21 παιχνίδια. Έχει την παραγωγικότερη επίθεση στην κατηγορία και πριν δύο αγωνιστικές έριξε 7 γκολ στην Αλ Ανβάρ. Σήμερα φιλοξενείται από τη βαθμολογικά αδιάφορη Ντάρνες που μετρά μόλις μία νίκη στα τελευταία 7 παιχνίδια της.

Τέλος, στο Β γκρουπ της Λιβύης η Αλ Σατ χρειάζεται μόνο νίκη απέναντι σε έναν αδιάφορο βαθμολογικά αντίπαλο προκειμένου να εξακολουθεί να ελπίζει σε παραμονή στην κατηγορία. Το τελευταίο διάστημα έχει στρώσει αγωνιστικά και ίσως αξίζει ένα μικρό ποντάρισμα και εκείνη…

Καλή τύχη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ