ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΣΠΑΝΙΖΟΥΝ!

Καλημέρα. Από τα σημερινά ματς της Σούπερ Λίγκα σκέφτομαι να κρατήσω μόνο τον άσσο του Αστέρα Τρίπολης διότι οι γηπεδούχοι έχουν άμεση ανάγκη τους βαθμούς. Τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα αφού μετά από 12 αγωνιστικές οι Αρκάδες μετρούν μόλις τρεις νίκες. Η ομάδα της Τρίπολης έχει δύο αβαντάζ σήμερα. Το πρώτο είναι η έλευση του νέου προπονητή του Ράσταβατς ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο και το δεύτερο η παράδοση που την θέλει να έχει υποστεί μόνο μία ήττα στις τελευταίες 12 αναμετρήσεις τους ανεξαρτήτως έδρας. (2.05 ο άσσος στη [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]). Το υπόλοιπο πρόγραμμα της Σούπερ Λίγκα δεν μου αρέσει και θεωρώ ότι είναι στοιχηματικά αδιάφορο…

Στην Πρέμιερ θα έπαιζα Λέστερ σε μια πιο… σοβαρή απόδοση και όχι στο 1.60. Εδώ όμως υπάρχει ένα πολύ ενδιαφέρον στατιστικό στοιχείο που δεν ξέρω αν γνωρίζετε. Τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές η Λέστερ έβαλε συνολικά 10 γκολ (δύο ανά αναμέτρηση). Ξέρετε πόσα από αυτά σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο; Κανένα! Όλα τα γκολ οι «αλεπούδες» τα βάζουν στο δεύτερο 45λεπτο. Προτιμώ λοιπόν να ποντάρω στα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου που πληρώνουν και καλύτερα. (1.96 στη [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”])

Στην Τσάμπιονσιπ θα αμφισβητήσω το 1.50 του άσσου της Γουέστ Μπρομ διότι η Σουόνσι παραμένει η μοναδική ομάδα σε όλες τις μικρές κατηγορίες της Βρετανίας που δεν έχει υποστεί ακόμα ήττα μακριά από την έδρα της! Αυτό που συμβαίνει φέτος με τους Ουαλούς είναι πρωτόγνωρο καθώς έχουν υποστεί πέντε ήττες από την αρχή της σεζόν και όλες ήταν μέσα στο σπίτι τους. Καμία εκτός!

Η δε Γουέστ Μπρομ μπορεί να προπορεύεται αλλά μέσα στην έδρα της έχει τέσσερις ισοπαλίες σε εννέα παιχνίδια. Βλέπουμε δηλαδή ότι έχει μια… ροπή προς τα Χ και αυτή…

Στη Γερμανία τόσο η Βέρντερ όσο και η Πάντερμπορν είναι ομάδες των over και των γκολ – γκολ. Η Βέρντερ έχει 12 στα 13 over και η Πάντερμπορν που διαθέτει τη χειρότερη άμυνα, συμπλήρωσε 5 στα 6 μακριά από την έδρα της. Θεωρώ λοιπόν ότι το over 3.5 γκολ θα μπορούσε να αποτελέσει μια εύλογη επιλογή εδώ.

Στη Β Γερμανίας αντιθέτως, η Σαντχάουζεν φέρνει μόνο under φέτος μακριά από την έδρα της, καθώς έφτασε τα 7 στα 7! Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι διαθέτει την καλύτερη εκτός έδρας άμυνα, αλλά ταυτόχρονα και τη χειρότερη επίθεση! Απόψε φιλοξενείται από τη Ντιναμό Δρέσδης η οποία έχει σημειώσει τα λιγότερα (16) γκολ στην κατηγορία. Μετά από αυτά τα στατιστικά… αναγκαστικά θα επιλέξω το under το οποίο πληρώνει καλά. (1.91 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Στη Γ Γερμανίας η πρωτοπόρος Ντούισμπουργκ έχει 7 νίκες σε 8 παιχνίδια μέσα στην έδρα της. Σήμερα φιλοξενεί τη μέτρια Μπάγερν Μονάχου Β και λογικά θα φτάσει στη νίκη. Τον άσσο μπορούμε να τον συνδυάσουμε με το over διότι αφενός η Ντούισμπουργκ διαθέτει την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία και αφετέρου η Μπάγερν με 15 στα 17 είναι η ομάδα που έχει φέρει τα περισσότερα over έως τώρα!

Στο συνδυασμό του άσσου με το over θα προβώ και στην αναμέτρηση της Στουρμ Γκρατς με την Άλταχ για το Αυστριακό πρωτάθλημα. Η φορμαρισμένη Στουρμ πετυχαίνει πάρα πολλά γκολ εσχάτως. Η Άλταχ από την άλλη μεριά δέχεται με μοναδική ευκολία το τέρμα. Γι΄αυτό άλλωστε συμπλήρωσε 12 over σε 16 παιχνίδια. Η Στουρμ την κέρδισε και στον πρώτο γύρο μέσα στην έδρα της και γενικότερα διατηρεί εξαιρετική παράδοση απέναντι στην Άλταχ…

Μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην Ιταλία είναι η Κάλιαρι που δεν έχει υποστεί ακόμα ήττα μακριά από τη Σαρδηνία. Το βρίσκω… παράλογο λοιπόν να προσφέρεται σε τιμές φαβορί η αναξιόπιστη Σασσουόλο που έχει μόλις τέσσερις νίκες σε 13 αγωνιστικές…

Στην Ελβετία λογικά η Βασιλεία θα σημειώσει μια εύκολη νίκη απέναντι στη Σιόν που έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα μετά από την ουραγό Τουν. Οι γηπεδούχοι έρχονται από τη σπουδαία νίκη επί της πρωτοπόρου Γιούνγκ Μπόις με 3-0 και για μια ακόμη φορά θα συνδυάσω τον άσσο με το over. Ευνοεί άλλωστε και η παράδοση που θέλει τη Βασιλεία να έχει επτά νίκες και μια ισοπαλία στα οκτώ πιο πρόσφατα. Σε αυτό το διάστημα πέτυχε συνολικά 20 γκολ.

Η φόρμα της Τουν και της Σεν Γκάλεν είναι εκ διαμέτρου αντίθετη. Η Τουν η οποία δεν έχει πετύχει ακόμα νίκη στην έδρα της (0-2-6), υποδέχεται μια ομάδα που τις τελευταίες έξι αγωνιστικές πέτυχε πέντε νίκες σκοράροντας συνολικά 19 γκολ! Σκεφτείτε ότι η Τουν από την αρχή της σεζόν έχει βάλει μόλις 14! Το διπλό πληρώνει… στρογγυλό δυάρι στη [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”]!

Στη Ρωσία υπάρχουν δύο ενδιαφέροντα στατιστικά για την Ουράλ και την Ρουμπίν Καζάν. Η Ουράλ δεν σημειώνει γκολ σε πρώτο ημίχρονο εδώ και δέκα αγωνιστικές. Σήμερα φιλοξενείται από την Κρίλια που δεν σκοράρει καν στα τελευταία πέντε παιχνίδια της.

Η Ρουμπιν Καζάν τις τελευταίες 10 αγωνιστικές σκόραρε μόνο μία φορά κατά τη διάρκεια πρώτου ημιχρόνου. Έχει τη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία και σήμερα φιλοξενείται από την ουραγό Σότσι που έχει πετύχει τα λιγότερα (5) εντός έδρας γκολ στο πρωτάθλημα. Νομίζω λοιπόν ότι οι παραπάνω αριθμοί μας οδηγούν… ευθαρσώς στο under και το Χ του ημιχρόνου.

Στην Πολωνία πιστεύω ότι η Κρακόβια θα επιβληθεί της μέτριας Ράκοβ που αποδυναμώνεται όταν φεύγει από την έδρα της. Ομολογώ όμως ότι σκέφτομαι το Χ ημίχρονο – άσσο τελικό, διότι τα τελευταία πέντε ματς της Κρακόβια έληξαν 0-0 στο ημίχρονο.

Στην Ισπανία θα ποντάρω στο 2 DNB στο Εϊμπάρ – Χετάφε. Οι φιλοξενούμενοι που τα πηγαίνουν πολύ καλά φέτος, δεν χάνουν εδώ και πέντε αγωνιστικές. Οι γηπεδούχοι μετρούν ήδη τέσσερις ήττες σε επτά παιχνίδια στην έδρα τους…

Στη Γαλλία τόσο η παράδοση όσο και η φόρμα δείχνει Χ2 στην αναμέτρηση της Ρεμς με τη Σεντ Ετιέν (0-5-3 η πρόσφατη παράδοση). Η Σεντ Ετιέν έχει ήδη τέσσερα διπλά στο ενεργητικό της, ενώ η Ρεμς μετρά μόλις δύο νίκες σε οκτώ παιχνίδια στην έδρα της. Θεωρώ λοιπόν ότι το 1.90 του άσσου είναι λανθασμένο εδώ…

Στην Τσεχία η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος είναι η Μπουντεγιόβιτσε η οποία έρχεται από πέντε νίκες και μια ισοπαλία, έχοντας σκοράρει 15 φορές! Σήμερα υποδέχεται την Πρίμπραμ που έχει τις χειρότερες εκτός έδρας επιδόσεις σε ολόκληρη την Ευρώπη με 8 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια και συντελεστή τερμάτων 3-22!

Ο φαβοριτισμός της Άντερλεχτ στο Βέλγιο στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στο όνομα της ομάδας αφού φέτος τα πηγαίνει χάλια! Έχει μόλις πέντε νίκες σε 17 αγωνιστικές και δεν πρόκειται να κοντράρω σε αυτή την τιμή τη φορμαρισμένη Σαρλερουά που έρχεται από έξι νίκες και μια ισοπαλία…

Στην Πορτογαλία επιλέγω το under και το Χ του ημιχρόνου στο Πάκος Φερέιρα – Σετούμπαλ Οι δύο ομάδες έχουν τις χειρότερες επιθέσεις στο πρωτάθλημα και η φιλοξενούμενη Σετούμπαλ έφτασε τα 11 under σε 12 παιχνίδια.

Στην Τουρκία αυτή τη φορά υπάρχουν αρκετές φιλοξενούμενες οι οποίες θεωρώ ότι έχουν πολλές πιθανότητες να φύγουν αλώβητες από τις έδρες των αντιπάλων τους.

Αναφέρομαι στις Τράμπζονσπορ, Μπασάκσεχιρ και Μπεσίκτας. Η ομάδα της Τραπεζούντας φιλοξενείται από τη ντεφορμέ Αντάλιασπορ που έρχεται από πέντε ήττες και μια ισοπαλία. Τα τελευταία τρία χρόνια φεύγει αήττητη από εκεί μέσα. (2.50 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Η Μπασάκσεχιρ δεν χάνει εδώ και 11 αγωνιστικές. Απόψε φιλοξενείται από τη μέτρια Ντενίζλισπορ η οποία έχει υποστεί τις περισσότερες (4) εντός έδρας ήττες στην Τουρκία. (2.05 στην [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”] )

Σε ανοδική πορεία βρίσκεται και η Μπεσίκτας η οποία έρχεται από πέντε σερί νίκες με συντελεστή τερμάτων 9-1. Φιλοξενείται από την ουραγό Κασίμπασα η οποία μετρά μόλις 3 νίκες σε 13 αγωνιστικές. (1.88 στο [eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”])

Στην Δανία πιστεύω ότι η Κοπεγχάγη μπορεί να βγει νικήτρια στο τοπικό ντέρμπι απέναντι στη Νόρτσελαντ. Η ομάδα έχει ανέβει αγωνιστικά και επειδή η Μίντιλαντ δεν χάνει βαθμούς με τίποτα, οφείλει να πράττει το ίδιο και εκείνη αν δεν επιθυμεί να απομακρυνθεί και άλλο από την κορυφή…

Η Σίλκεμποργκ και η Ράντερς είναι ομάδες των over καθώς έχουν από 15 και 13 αντίστοιχα. Πιστεύω ότι στη μεταξύ τους αναμέτρηση για μία ακόμη φορά θα σημειωθούν αρκετά γκολ. Εκτός από αυτά τα στοιχήματα όμως θα μπορούσαμε να κρατήσουμε και το διπλό της Ράντερς αφού η ουραγός Σίλκεμποργκ είναι κυριολεκτικά ανύπαρκτη στην έδρα της (0-1-7).

Στη Ρουμανία η πρωτοπόρος Κλουζ τα έχει καταφέρει φέτος με σαφώς ανώτερους αντιπάλους από την Μποτοσάνι που μετρά μόλις δύο νίκες σε εννέα παιχνίδια στην έδρα της. Το διπλό το βρήκα στο 2.15 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]

Αν σας έλεγα ότι προσφέρεται σε τιμές φαβορί του 1.90 μια ομάδα που μέσα στην έδρα της έχει μόνο ήττες σε επτά αγωνιστικές, υπήρχε περίπτωση να αγοράσετε ποτέ αυτόν τον άσσο;

Σε ποια αναφέρομαι; Στην Χιμνάσια Λα Πλάτα από την Αργεντινή που έχει 7 στα 7 αρνητικά αποτελέσματα, με συντελεστή τερμάτων 1-9! Υποδέχεται τη Σεντράλ Κόρδοβα που δεν χάνει εδώ και πέντε αγωνιστικές!

Κλείνουμε με την τελευταία αγωνιστική της Βραζιλίας. Οι μοναδικές εκκρεμότητες έχουν να κάνουν με ποια εκ των Κρουζέιρο και Σεαρά θα υποβιβαστούν, καθώς και με το ποια εκ των Μποταφόγκο και Φλουμινένσε θα βγουν στο Κόπα Σουνταμερικάνα…

Η Κρουζέιρο θα παίξει τα ρέστα της απέναντι στην αδιάφορη και ντεφορμέ Παλμέιρας. Χρειάζεται μόνο νίκη, αλλά ταυτόχρονα και ήττα της Σεαρά από τη Μποταφόγκο. Εδώ που έφτασαν τα πράγματα δεν κοιτάμε τη φόρμα, αλλά μόνο το κίνητρο και έτσι θα ρισκάρω στον άσσο της Κρουζέιρο που πληρώνει 2.30 στο [eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”]. Πρόκειται για την υψηλότερη απόδοση αυτή τη στιγμή!

Στο Μποταφόγκο – Σεαρά τώρα, υπάρχουν έντονες… υποψίες για Χ καθώς αν την ίδια ώρα η Φλουμινένσε χάνει από την Κορίνθιανς, τότε οι δύο ομάδες θα πετύχουν τον στόχο τους με τον ένα βαθμό της ισοπαλίας. Η μεν Μποταφόγκο θα φτάσει τη Φλουμινένσε στους 43 και η δε Σεαρά θα σωθεί και μαθηματικά ακόμα και αν κερδίσει η Κρουζέιρο. Εκτός λοιπόν από τον άσσο της Κρουζέιρο που αναφέραμε πριν, θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να παίξουμε λίγα και στο Χ στο Μποταφόγκο – Σεαρά.

Επαναλαμβάνω πάντως, ότι θα παίξει σημαντικό ρόλο η έκβαση της αναμέτρησης Κορίνθιανς – Φλουμινένσε. Σε περίπτωση που η Φλου βρεθεί πίσω στο σκορ, τότε νομίζω ότι δεν πρόκειται να ξεκολλήσει από την ισοπαλία το άλλο παιχνίδι.

Καλή τύχη και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ