Στάνταρ η… Σταντάρ

Καλημέρα. Ξεκινώντας από το Βέλγιο, απομένουν μόλις δύο αγωνιστικές για το φινάλε και η Σταντάρ Λιέγης (φωτο) βρίσκεται έναν βαθμό πίσω από τη Λέουβεν και την οκτάδα των play off. Αυτό σημαίνει ότι είναι αναγκασμένη να ψάξει για πολύτιμους πόντους έως το φινάλε. Σήμερα φιλοξενείται από την αδιάφορη Έουπεν η οποία πριν από δύο αγωνιστικές σώθηκε οριστικά. Η παράδοση ευνοεί τη Σταντάρ και καθαρά βάσει κινήτρου σκέφτομαι να ποντάρω κάτι… λίγα στο διπλό του 2.28 στο [eafl id=”18306″ name=”pamestoixima.gr” text=”Pamestoixima.gr”].

Στην Λιγκ 2 της Αγγλίας η αδιάφορη της… παρέας είναι η Μάνσφιλντ η οποία σήμερα υποδέχεται τη Νιούπορτ. Οι φιλοξενούμενοι παλεύουν να διατηρηθούν στις θέσεις play off ανόδου και θεωρώ ότι αδικούνται από το σετ των αποδόσεων, διότι αφενός οι γηπεδούχοι δεν διεκδικούν κάτι και αφετέρου έχουν σημειώσει μόλις μία νίκη τις τελευταίες 10 αγωνιστικές. Η Μάνσφιλντ διαθέτει μια από τις χειρότερες έδρες στην κατηγορία και η Νιούπορτ έχει 7 διπλά στο ενεργητικό της. Είμαι λοιπόν διατεθειμένος να ποντάρω στο 2 DNB το οποίο πληρώνει 2.15 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”].

Φέτος η Λιλ κάνει τη δική της υπέρβαση στη Γαλλία, αφού 7 αγωνιστικές πριν από το τέλος, προπορεύεται με τρεις βαθμούς διαφορά από την Παρί. Κοίταξα το πρόγραμμα της Λιλ και διαπίστωσα ότι το μόνο ουσιαστικά δύσκολο ματς που έχει στη συνέχεια, είναι αυτό με τη Λυών την 34η αγωνιστική. Αυτό σημαίνει ότι το όνειρο της κατάκτησης του τίτλου δεν είναι τόσο μακρινό, αν και εφόσον βέβαια δεν αρχίσει τίποτα… αλλόκοτες γκέλες με υποδεέστερους και αδιάφορους αντιπάλους όπως για παράδειγμα είναι η Μετς. Το διπλό της Λιλ πέφτει κυριολεκτικά σε όλους τους μπουκ διότι έχει κερδίσει τη συντριπτική πλειονότητα των προτιμήσεων των παικτών.

Στη Β Γερμανίας, το Αμβούργο παλεύει για την επάνοδο την οποία πιστεύω ότι στο τέλος θα την κερδίσει. Βέβαια υπάρχει έντονος ανταγωνισμός, οπότε απαγορεύονται οι… εντός έδρας γκέλες με αντιπάλους που βρίσκονται στα χαμηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα. Περίμενα τον άσσο γύρω στο 1.50, άρα το 1.67 του [eafl id=”18306″ name=”pamestoixima.gr” text=”Pamestoixima.gr”] μου επιτρέπει να ποντάρω στη νίκη των γηπεδούχων.

Στη Β Ολλανδίας η Μπρέντα παραμένει στο κυνήγι της ανόδου και σήμερα θα επιδιώξει να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στην Γιόνγκ Ουτρέχτη που έχει υποστεί τις περισσότερες (21 ήττες) στην κατηγορία. Η Μπρέντα έχει καλή έδρα και θα αποτελέσει έκπληξη αν σπάσει αυτός ο άσσος…

Ο εύλογος άσσος της Φίτεσε στην πρώτη κατηγορία, θα συνδυαστεί με το over διότι αφενός η Φίτεσε έχει πολύ καλή επίθεση και αφετέρου η Ντεν Χάαγκ μια άμυνα για τα… πανηγύρια. Έρχεται από τέσσερις σερί ήττες με τέρματα 2-14. Η τελευταία της νίκη στο πρωτάθλημα σημειώθηκε πριν από 14 αγωνιστικές, στο 0-1 επί της Βααλβάικ.

Στην Ρουμανία διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική και η Σίντια Ταργκοβίστε θα εξαντλήσει τις πιθανότητες για είσοδο στην εξάδα, καθώς έχει 39 βαθμούς και η Μποτοσάνι με την Κλιντσένι από 41. Χρειάζεται λοιπόν μόνο νίκη στη σημερινή αναμέτρηση με τη βαθμολογικά αδιάφορη Άργκες. Οι γηπεδούχοι με την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τη Χέρμανσταντ έχασαν κάθε ελπίδα για είσοδο στην εξάδα των play off. Οι δύο ομάδες διατηρούν αρκετά καλές σχέσεις και το διπλό προσφέρεται προς το παρόν σε υψηλές αποδόσεις. (2.50 στην [eafl id=”26140″ name=”bet365.gr” text=”BET365.GR”])

Στην Πολωνία η Ράκοφ παλεύει να διατηρηθεί στην τρίτη θέση που οδηγεί στην Ευρώπη, αλλά την έχουν πλησιάσει πολύ οι διώκτες της. Εκτός έδρας τα πηγαίνει πολύ καλά καθώς έχει υποστεί μόνο δύο ήττες σε 10 παιχνίδια και σήμερα φιλοξενείται από την ομάδα (Βίσλα) που έχει τις περισσότερες (6) εντός έδρας ήττες. Η Βίσλα ουσιαστικά έχει ξεμέινει από στόχους και με την Ράκοφ διατηρεί πολύ φιλικές σχέσεις. Το διπλό προσφέρεται στο 2.15 από τη [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”].

Στην Β Τουρκίας τέλος, πιστεύω ότι η Ινσταμπούλσπορ λογικά θα επιστρέψει στις νίκες κόντρα στην ντεφορμέ Τούζλασπορ η οποία συμπλήρωσε τέσσερις συνεχόμενες ήττες έχοντας δεχθεί 10 γκολ.

Καλή τύχη και στη συνέχεια τα λέμε στο Live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ↩

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

20 δώρα* κάθε μέρα για έναν μήνα!
  • ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ