ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΟΛΑ!

Καλημέρα. Αυτό το τριήμερο διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League και του Europa League. Σήμερα γίνονται τα παιχνίδια των τεσσάρων πρώτων γκρουπ του Champions League. Ας δούμε λοιπόν τι ακριβώς έχουμε ανά όμιλο.

ΠΡΩΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Η Βασιλεία και η ΤΣΣΚΑ ισοβαθμούν στην δεύτερη θέση έχοντας από εννέα πόντους. Σε ενδεχόμενο τελικής ισοβαθμίας υπερέχουν οι Ελβετοί λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων στα μεταξύ τους παιχνίδια. Αυτό σημαίνει ότι για να προκριθούν στην επόμενη φάση, τους αρκεί ένα… ίδιο αποτέλεσμα με αυτό που θα φέρουν οι ρώσοι.

Η ΤΣΣΚΑ έχει – φαινομενικά – πολύ δύσκολο έργο, αφού παίζει στο Ολντ Τράφορντ. Η Γιουνάιτεντ όμως, έχει ήδη προκριθεί και για τον Μουρίνιο και τους παίκτες του, προέχει το τεράστιο ντέρμπι με την Μάντσεστερ Σίτι που ακολουθεί για την Πρέμιερ. Ο Πορτογάλος θα προβεί σε αλλαγές και αυτό είναι κάτι που ενδέχεται να βοηθήσει την έμπειρη ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Η δε Μπενφίκα είναι τελείως αδιάφορη βαθμολογικά, καθώς με πέντε ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια τερματίζει και μαθηματικά τελευταία.

Επειδή θεωρητικά είναι δύσκολο να πάρει το διπλό μέσα στο Μάντσεστερ η ΤΣΣΚΑ, η Βασιλεία λογικά θα περάσει στην επόμενη φάση ακόμα και με το Χ. Τα δύο στοιχήματα που επιλέγω από αυτόν τον όμιλο λοιπόν, είναι να λήξει ισόπαλο το Μπενφίκα – Βασιλεία και να σημειωθούν περισσότερο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο στο Μάντσεστερ – ΤΣΣΚΑ. Έτσι όπως έχω στο μυαλό μου τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, πιστεύω ότι η Ρώσοι θα προσέξουν ιδιαίτερα την άμυνά τους και θα επιδιώξουν να κλείσουν το ημίχρονο χωρίς να έχουν δεχθεί γκολ.  Από εκεί και πέρα, θα τα δώσουν όλα στο δεύτερο 45λεπτο σε περίπτωση που η Βασιλεία δεν χάνει στη Λισαβόνα.

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Η Άντερλεχτ χρειάζεται νίκη με τρία γκολ διαφορά μέσα στη Γλασκώβη για να περάσει τη Σέλτικ και να τερματίσει αυτή τρίτη στη βαθμολογία. Αυτό σημαίνει ότι οι Βέλγοι είναι εκ των πραγμάτων υποχρεωμένοι να παίξουν φουλ επίθεση από το πρώτο κιόλας λεπτό. Βάσει αυτής της λογικής, το μόνο που μπορώ να επιλέξω επί του προκειμένου είναι το over 3.5 γκολ.

Νίκη με τέσσερα γκολ διαφορά χρειάζεται η Μπάγερν για να περάσει στην ισοβαθμία την Παρί! Λογικά δεν θα τα καταφέρει, αλλά επειδή οι Γερμανοί και δη οι Βαυαροί δεν το βάζουν ποτέ κάτω, τουλάχιστο θα το προσπαθήσουν. Όπως πριν, έτσι και εδώ λοιπόν, επιλέγω με το ανάλογο ρίσκο το over 3.5 γκολ. (2.25 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] που προσφέρει το παιχνίδι σε μηδενική γκανιότα**)

Σε αυτό το σημείο πάντως θα ήθελα να σας υπενθυμίσω πως σε αυτόν τον όμιλο όλα τα ματς που έχουν διεξαχθεί μέχρι στιγμής έχουν τελειώσει στο over 2.5 γκολ. Από τους 20 συνολικά ομίλους του Champions League και του Europa League είναι ο μόνος στον οποίο παρουσιάζεται αυτό το φαινόμενο.

ΤΡΙΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Η τελευταία αγωνιστική δεν έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς για να μπορέσει η Ατλέτικο να περάσει στην επόμενη φάση, θα πρέπει αφενός να κερδίσει η ίδια μέσα στο Στάμφορντ Μπριτζ και την ίδια ώρα να γκελάρει η Ρόμα μέσα στο Ολίμπικο με την ουραγό Καραμπάγκ. Οι ελπίδες των Μαδριλένων λοιπόν περνούν καθαρά σε θεωρητικό επίπεδο και προσωπικά προτιμώ να ποντάρω στην Τσέλσι που χρειάζεται τη νίκη για να τερματίσει πρώτη και να αποφύγει στην κλήρωση μεγάλες ομάδες που είναι πιθανό να πέσει πάνω τους.

Για τους Ρωμαίους το μόνο που μπορούμε να ψάξουμε είναι τον πρώτο σκόρερ και προσωπικά επιλέγω Τζέκο.

ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε, αλλά η αλήθεια είναι ότι μπορεί να επικαλεστεί το άλλοθι της δύσκολης κλήρωσης καθώς έπεσε πάνω σε μεγαθήρια. Σήμερα υποδέχεται τη Γιουβέντους και ελπίζω να μην δούμε για μια ακόμη φορά την τακτική του Λεμονή, να κλείνεται πίσω με την ελπίδα να δεχθεί όσο το δυνατό λιγότερα γκολ. Εδώ που έφτασαν τα πράγματα, οι οπαδοί των ερυθρολεύκων ζητούν θέαμα και μια καλή εμφάνιση που θα τονώσει το πεσμένο ηθικό της ομάδας. Αν πάντως οι Ιταλοί χάσουν και την ίδια ώρα η Σπόρτινγκ κερδίζει στη Βαρκελώνη, τότε θα μείνουν εκτός συνέχειας, καθώς θα τους περάσουν οι Πορτογάλοι στη βαθμολογία.

Η Μπαρτσελόνα είναι και μαθηματικά πρώτη και το πιθανότερο είναι ότι ο Βαλβέρδε θα προβεί σε ροτέισον. Ήδη υπάρχουν αρκετά προβλήματα τραυματισμών και κατά την προσωπική μου άποψη δεν θα πρέπει να αποκλειστεί η έκπληξη σε αυτή την αναμέτρηση. Η Σπόρτινγκ άλλωστε, πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία φέτος, τόσο στην Ευρώπη όσο και στο Πορτογαλικό πρωτάθλημα όπου παραμένει πρώτη και αήττητη. Οι ελπίδες της για πρόκριση βέβαια δεν είναι πολλές, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα προσπαθήσουν να τις εξαντλήσουν…

Φίλες και φίλοι το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας δυστυχώς δεν παρουσιάζει κανένα απολύτως στοιχηματικό ενδιαφέρον. Ουσιαστικά περιορίζεται στο αγγλικό Λιγκ Τρόφι με το οποίο δεν μπήκα καν στη διαδικασία να ασχοληθώ. Αν και εφόσον προκύψει κάτι στο live, τα λέμε στο twitter (@fontastsounis).

Καλή τύχη.

[eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]:Ολυμπιακός – Γιουβέντους με 200+ ειδικά στοιχήματα

Οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν μια νίκη γοήτρου κόντρα στη «βέκια σινιόρα». Ολυμπιακός – Γιουβέντους με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 210+ ειδικά στοιχήματα!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

**αφορά στην επιλογή ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ πριν την έναρξη.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ