ΣΟΒΑΡΕΨΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Καλημέρα, καλή εβδομάδα και καλή Σαρακοστή. Η περσινή πρωταθλήτρια Λίβερπουλ, φέτος όχι μόνο έχει χάσει από τώρα τον τίτλο, αλλά κινδυνεύει να μην βγει ούτε στο Champions League! Αν συμβεί αυτό θα αποτελέσει καταστροφή για την ομάδα. Είναι ευνόητο λοιπόν ότι από εδώ και στο εξής θα πρέπει με κάθε τρόπο να κερδίζει όλους τους μικρομεσαίους αντιπάλους όπως είναι η Γουλβς. Η απόδοση του διπλού γνωρίζει πτώση και θα πάω και εγώ με τους φιλοξενούμενους.

Στη Ρουμανία τελειώνει σε τέσσερις αγωνιστικές το πρωτάθλημα και η Άργκες διεκδικεί είσοδο στην εξάδα των play off. Σήμερα αναμετράται εκτός έδρας με την Διναμό Βουκουρεστίου η οποία συμπλήρωσε 6 σερί ματς χωρίς νίκη. Η Άργκες αντιθέτως, τα πηγαίνει πολύ καλά αφού τις τελευταίες 13 αγωνιστικές ηττήθηκε μόνο από την πρωτοπόρο Κλουζ. Οι μπουκ στέκονται περισσότερο στο όνομα της Ντιναμό και όχι στην ουσία και τη φετινή πραγματικότητα, αν κρίνω από τα σετ των αποδόσεων. Προσωπικά πάντως προτίθεμαι να κοντράρω τους γηπεδούχους στο 2 DNB…

Δυσαναλογία αποδόσεων διέκρινα και στη Βουλγαρία στην αναμέτρηση της Τσέρνο Μόρε με την Τσάρσκο. Οι δύο ομάδες βρίσκονται μαζί στη βαθμολογία και οι φιλοξενούμενοι είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Η έδρα της Τσέρνο Μόρε δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο και προσωπικά δεν θα… εκπλαγώ αν σπάσει αυτό το 1.60.

Στη Β Ισπανίας η Αλμερία η οποία παλεύει με μεγάλες πιθανότητες για την άνοδο, θα κληθεί να εκμεταλλευτεί τη γκέλα της Εσπανιόλ και να απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο από εκείνη. Υποδέχεται στην ισχυρή έδρα της τη μέτρια φέτος Αλκορκόν που αποδυναμώνεται όταν φεύγει από το γήπεδό της. Οι φιλοξενούμενοι έχουν τη χειρότερη εκτός έδρας επίθεση και οι γηπεδούχοι διαθέτουν την παραγωγικότερη επίθεση στην κατηγορία.

Στη Β Γαλλίας διεξάγεται το τοπικό ντέρμπι της Νορμανδίας ανάμεσα στην Καέν και τη Χάβρη και έτσι όπως είναι διαμορφωμένος ο βαθμολογικός πίνακας η ισοπαλία φαντάζει λογική και πιθανή. Θυμίζω ότι οι δύο ομάδες έχουν ακριβώς τις ίδιες επιδόσεις καθώς μετρούν από 34 βαθμούς με 8 νίκες, 10 ισοπαλίες και 10 ήττες! Η γραμμή του υποβιβασμού είναι στους 28 και ίσως σήμερα τελικά δεν έχουν τόσο πάθος όσο παλιά στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Ειδικότερα που το ματς διεξάγεται χωρίς την παρουσία θεατών…

Στην Πορτογαλία πέφτει το διπλό της Μπράγκα και αυτό είναι κάτι που δεν προξενεί καμία απολύτως εντύπωση καθώς αναμενόταν. Οι φιλοξενούμενοι βλέπετε, φέτος τα πηγαίνουν περίφημα έχοντας φτάσει να διεκδικούν ακόμα και τίτλο! Μετρούν 7 διπλά σε έντεκα παιχνίδια και η αδύναμη Φαμαλικάο έχει μόλις μια νίκη σε 11 ματς στην έδρα της…

Στη Β Πορτογαλίας η Φεϊρένσε τα πηγαίνει εξαιρετικά μακριά από την έδρα της καθώς μετρά 7 νίκες και μόνο μία ήττα σε 11 παιχνίδια! Διεκδικεί άνοδο και θα πάει για το διπλό στην έδρα της μέτριας Μάφρα η οποία ουσιαστικά έχει ξεμείνει από στόχους. Το διπλό πληρώνει 2.40 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”].

Στην Αργεντινή τέλος, η Άρσεναλ Σαραντί τα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο καθώς έχει τέσσερις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια με τέρματα 1-14! Να μια καλή ευκαιρία λοιπόν για τη Ροζάριο να πάρει τη νίκη και να διατηρήσει την υπέρ της καλή πρόσφατη παράδοση.

Καλή τύχη και θα τα πούμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”18306″ name=”PAME STOIXIMA” text=”Pamestoixima.gr”]: ΓΟΥΛΒΣ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (5.40 – 4.20 – 1.72)

Σε μηδενική γκανιότα για τον νικητή προσφέρει το [eafl id=”18306″ name=”PAME STOIXIMA” text=”Pamestoixima.gr”] τον σημερινό αγώνα της Λίβερπουλ και με πάνω από 360 στοιχήματα για επιλογή. (22.00μμ)

21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ 4x προσφορά* από την Betsson
  • ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΤΕΣΣΕΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ