ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΣΤΟ Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Καλημέρα. Τα γαλλικά παιχνίδια που διεξάγονται σήμερα είναι σχεδόν όλα αμφίρροπα και αυτό είναι κάτι που φαίνεται και από τις αποδόσεις. Μοναδικό σαφές προβάδισμα έχει η Λυών που προσωπικά όμως δεν θα την ακολουθήσω. Καταρχάς 1.60 σε διπλό στη Γαλλία μόνο η Παρί δικαιούται και καμία άλλη ομάδα. Οι μπουκ έχουν μείνει στο όνομα της Λυών και στα σερί πρωταθλήματα που έπαιρνε μέχρι και πριν κάποια χρόνια. Πλέον όμως έχει… ξεφτίσει και δεν έχει καμία σχέση με το σύλλογο του πρόσφατου παρελθόντος. Πριν λίγες μέρες έφερε ισοπαλία μέσα στην έδρα της με τη Ρεμς, ενώ στο Λιγκ Καπ αποκλείστηκε από το Στρασβούργο. Το κλίμα έχει χαλάσει και η Τουλούζ δεν αποτελεί εύκολος αντίπαλος. Αναμένεται λοιπόν ένα δύσκολο ματς που δεν αποκλείω να λήξει χωρίς νικητή.

Τις ίδιες πιθανότητες για το Χ δίνω και για την αναμέτρηση της Σεντ Ετιέν με τη Μαρσέιγ παρά το ότι έξω πέφτει σχεδόν παντού η απόδοση του άσσου. Αυτό οφείλεται κυρίως στο ντεφορμάρισμα της Μαρσέιγ και στην εσωστρέφεια που έχει πέσει η ομάδα. Οι δύο κολλητές νίκες της Σεντ Ετιέν δεν σημαίνουν κάτι απαραίτητα διότι ήταν κόντρα σε Γκινγκάμπ και Ντιζόν που βρίσκονται κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Εδώ πάντως υπάρχει και μια πολύ καλή πρόσφατη παράδοση ισοπαλιών καθώς τα επτά από τα 9 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια στην έδρα της Σεντ Ετιέν έληξαν χωρίς νικητή (1-7-1). Η Γκινγκάμπ (φωτο) τις τελευταίες έξι αγωνιστικές δεν σκόραρε σε πρώτο ημίχρονο. Σήμερα υποδέχεται τη Ρεν που δεν δέχεται γκολ σε πρώτο 45λεπτο για 4 σερί παιχνίδια. Νομίζω λοιπόν ότι το επικρατέστερο στοίχημα είναι τα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου…

Πολύ ενδιαφέροντα στατιστικά έχουμε στην αναμέτρηση της Βιτερμπέζε με τη Ρετζίνα για τη Γ Ιταλίας. Καταρχάς και οι δύο αυτές ομάδες δεν έχουν δεχθεί ούτε ένα γκολ σε πρώτο ημίχρονο τις έξι τελευταίες αγωνιστικές. Η Βιτερμπέζε στα 11 πιο πρόσφατα παιχνίδια της, δέχθηκε μόνο ένα γκολ σε πρώτο ημίχρονο και αυτό στις καθυστερήσεις! Η δε Ρετζίνα εδώ και 10 αγωνιστικές δέχθηκε μόνο ένα τέρμα πριν από την ανάπαυλα. Σε αυτό το διάστημα σημείωσε 16 γκολ και σε πρώτο ημίχρονο έβαλε μόνο τα δύο από αυτά. Κάτω από αυτούς τους αριθμούς δεν γίνεται να μην επιλέξουμε το Χ του ημιχρόνου ή τα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου.

Στην Αυστραλία διεξάγεται η αναμέτρηση ανάμεσα στη Σέντραλ και τη Μέλμπουρν Σίτι στις 10.50 ώρα Ελλάδας. Οι φορμαρισμένοι φιλοξενούμενοι προβάλλονται δικαίως ως το φαβορί, αφού οι γηπεδούχοι συμπλήρωσαν 10 ήττες και δύο ισοπαλίες μετά από 12 αγωνιστικές. Στα τρία τελευταία παιχνίδια τους δέχθηκαν συνολικά 12 γκολ. Η Μέλμπουρν – που διαθέτει την καλύτερη άμυνα – έχει 10 γκολ παθητικό από την αρχή της σεζόν!

Εδώ όμως θα ήθελα να επισημάνω κάτι εξαιρετικά σπάνιο. Η Σέντραλ στις 3 από τις 4 τελευταίες ήττες της, έχασε με ανατροπή. Την προηγούμενη αγωνιστική κέρδιζε 2-0 στο ημίχρονο τη Φοίνιξ και τελικά ηττήθηκε 2-3. Μια εβδομάδα πριν έχασε με το βαρύ 5-2 από τη Σίδνεϊ. Στο ημίχρονο κέρδιζε με 1-0! Στις 22 Δεκεμβρίου έχασε μέσα στην έδρα της από τη Νιούκαστλ με 1-2. Το αποτέλεσμα του ημιχρόνου ήταν 1-0! Στα υπόψη για τους φίλους του live bet τα παραπάνω…

Με κύπελλα είχα πει ότι δεν θα ασχοληθώ, αλλά αν έπρεπε να επιλέξω κάτι θα κράταγα τον άσσο από ημίχρονο της Ατλέτικο, το over στο Σεβίλλη – Μπιλμπάο και το διπλό με over της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Η Ατλέτικο που παραδοσιακά ενδιαφέρεται για τα κύπελλα, υποδέχεται τη Χιρόνα που θα παίξει ξανά με πιτσιρικάδες…

Το Μπιλμπάο – Σεβίλλη είχε λήξει με 1-3 στο πρώτο παιχνίδι. Οι Βάσκοι δεν έχουν να χάσουν τίποτα οπότε αναμένεται ένα επιθετικό ματς.

Η Σπόρτινγκ (η οποία έχει κερδίσει ήδη δύο φορές φέτος της Φεϊρένσε) θα στραφεί αναγκαστικά στο πρωτάθλημα, μιας και οι ελπίδες της για τον τίτλο έχουν… εξανεμιστεί. Επειδή η ομάδα της Λισαβόνας σκοράρει με μοναδική άνεση τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο, εκτός από το διπλό μπορούμε να δούμε και το over…

Καλή τύχη και τα λέμε στο live στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ