ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΜΙΑΝΜΑΡ…

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Σήμερα διεξάγονται μόνο δύο παιχνίδια από το πρωτάθλημα της Μιανμάρ και από ότι ξέρω και θυμάμαι από το livebet, οι δύο γηπεδούχοι έχουν μεγάλη διαφορά δυναμικότητας από τους αντιπάλους τους.

Η πρωτοπόρος Χανθαργουάντι Γιουνάιτεντ μέσα στην έδρα της έχει 6 στα 6 με συντελεστή τερμάτων 18-2! Υποδέχεται μια ομάδα που μόλις την προηγούμενη αγωνιστική πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Εδώ θεωρώ ότι υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να επιβεβαιωθεί τόσο το over όσο και το no – goal. Να δούμε δηλαδή ένα σκορ από 3-0 και πάνω τα οποία άλλωστε τα συνηθίζει το τελευταίο διάστημα η γηπεδούχος ομάδα.

Αναφορικά με τη Σανγκάιγκ Γιουνάιτεντ, αυτή υποδέχεται την ουραγό Τσιν Γιουνάιτεντ η οποία έρχεται από έξι ήττες και μια ισοπαλία έχοντας δεχθεί συνολικά 18 τέρματα! Η Σανγκάιγκ διαθέτει την δεύτερη παραγωγικότερη επίθεση μετά από την Χανθαργουάντι στην οποία αναφερθήκαμε πριν, οπότε το λογικότερο είναι να προβούμε σε έναν συνδυασμό του άσσου με το over.

Ένα μεμονωμένο ειδικό στοίχημα το οποίο πληρώνει καλά, είναι να σημειώσει από 3 γκολ και πάνω η γηπεδούχος ομάδας. Το βρήκα στο 2.45 στο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]. (ώρα έναρξης παιχνιδιών 11.30πμ)

Καλή τύχη και… υπομονή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ