ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ… ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΜΟΝEΓΑΣΚΟΙ!

Καλημέρα. Στο σημερινό πρόγραμμα κυριαρχεί η 24η εμβόλιμη αγωνιστική της Β Γαλλίας, αλλά – ειλικρινά σας μιλάω – αυτή την φορά δεν μπορώ να βγάλω άκρη και σημείο με τίποτα! Οκτώ ματς, οκτώ… τριπλές βλέπω. Έτυχε ο συνδυασμός των ζευγαριών να μην είναι καλός και όλα τα παιχνίδια είναι αμφίρροπα. Για αυτό το λόγο δεν πρόκειται να μπω καν, στην διαδικασία να ασχοληθώ. Το πιθανότερο βέβαια, είναι κάτω από αυτές τις συνθήκες να δούμε να εμφανίζονται αρκετά Χ και για αυτό το λόγο θεωρώ ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα προσφέρεται σχεδόν αποκλειστικά για τους φίλους των ισοπαλιών. Προσωπικά πάσο…

Για το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας διεξάγονται τρεις αναμετρήσεις. Η Παρί που ξαναβρίσκει την φόρμα της, δεν νομίζω να αντιμετωπίσει προβλήματα από την παντελώς αναξιόπιστη Λιλ. Λογικά θα διατηρηθεί το αήττητο των… πολλών ετών της έδρας της. (Δείτε προϊστορίες).

Την Μπορντό την παρακολούθησα στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής με την Ρεν και ομολογώ ότι απογοητεύτηκα. Περίμενα ότι η μεταγραφική της ενίσχυση θα την ανέβαζε επίπεδο, αλλά αυτή πραγματοποίησε κάκιστη εμφάνιση και αν υπάρχει μία ομάδα που μπορεί δικαίως να υποστηρίζει ότι αδικείται από το σκορ, αυτή είναι η Ρεν που έχασε αρκετές ευκαιρίες για να πάρει την νίκη… Η δε Καέν, το περασμένο Σάββατο, πήρε σπουδαίο διπλό μέσα στην Γκινγκάμπ. Η ομάδα της Κάτω Νορμανδίας αποδίδει καλά το τελευταίο διάστημα και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να συλλέγει πολύτιμους βαθμούς, στην προσπάθεια που καταβάλει να αποφύγει την επιστροφή της, στην δεύτερη κατηγορία.

Στην αποψινή μεταξύ τους αναμέτρηση πάντως, βλέπω πιθανή ισοπαλία. Ούτως ή άλλως οι «γιρονδίνοι» φέρνουν αρκετές ισοπαλίες και μακριά από την έδρα τους, καθώς έχουν πέντε Χ, σε έντεκα παιχνίδια. Στο ματς του πρώτου γύρου, οι δύο αντίπαλοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 και δεν θα απέκλεια μία… επανάληψη.

Για την Μονακό γράφω αναλυτικά στην KING BET που κυκλοφορεί και που παρεμπιπτόντως έχει πολύ πλούσια και αναλυτική θεματολογία…

«Με την… διαστημική μπάλα που παίζουν φέτος οι μονεγάσκοι, θα ήταν… κρίμα και άδικο, να μην φτάσουν στην κατάκτηση ενός τίτλου μετά από αρκετά χρόνια. Η Παρί άλλωστε, είναι χορτασμένη και κορεσμένη από τίτλους… Σήμερα, η Μονακό φιλοξενείται από την Μονπελιέ και εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα ντέρμπι του γαλλικού νότου. Η γηπεδούχος ομάδα άλλαξε προπονητή πριν από λίγες μέρες, καθώς απομακρύνθηκε ο Αντζ και προσελήφθη ο Γκασέ, που γνωρίζει… πρόσωπα και πράγματα εκεί. Ο συγκεκριμένος τεχνικός βλέπετε, έχει ξανακάτσει στο παρελθόν στον πάγκο του συλλόγου, ενώ έπαιξε και μπάλα ως ποδοσφαιριστής εκεί, για μία ολόκληρη δεκαετία. Στο ντεμπούτο του, νίκησε την Μπαστιά με 2-1. (Και τα δύο γκολ τα πέτυχε ο Στιβ Μουνιέ). Αλλο όμως Μπαστιά και άλλο Μονακό… Πριν από αυτήν την ισχνή νίκη άλλωστε, είχε προηγηθεί ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων, τα οποία και οδήγησαν στην απόλυση του Αντζ. Η φετινή Μονπελιέ λοιπόν, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μία πολύ μέτρα ομάδα και ο μοναδικός της στόχος πλέον, είναι η άνετη παραμονή της στην κατηγορία. Δεν αμελώ βέβαια το γεγονός, ότι μέσα στην έδρα της είναι σχεδόν αλώβητη, καθώς έχει υποστεί μόλις μία ήττα σε έντεκα αγωνιστικές. (Πρόκειται για το 0-1 από την Μετς, όπου το γκολ το δέχθηκε από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, του γαλλότουρκου Μελβούτ Ερντίνγκ).

Στον πρώτο γύρο πάντως, είχε δεχθεί μία… περιποιημένη εξάρα από την Μονακό και είχε πει και… μερσί! Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ, μόλις στο ένατο λεπτό και αυτή η εξέλιξη φαίνεται ότι… εκνεύρισε τους μονεγάσκους, οι οποίοι στην πορεία έβγαλαν το… εξάσφαιρο από την οπλοθήκη. Αξίζει μάλιστα να αναφέρουμε, ότι τα πέντε από τα έξι γκολ, μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο, σε ένα διάστημα 39 λεπτών! Το εντυπωσιακό είναι, ότι τα τέρματα αυτά, τα σημείωσαν έξι διαφορετικοί ποδοσφαιριστές! Η… πολυφωνία, σε όλο της το μεγαλείο δηλαδή. Γενικότερα πάντως, η ομάδα του Ζαρντίμ έχει πολύ καλή παράδοση εκεί μέσα, καθώς έχει υποστεί μόλις τρεις ήττες σε 24 επισκέψεις! Διατηρεί μάλιστα, ένα αήττητο 14 αγωνιστικών, με δέκα διπλά και τέσσερις ισοπαλίες!

Κάτι η αναμφισβήτητη ποιοτική υπεροχή των φιλοξενούμενων, κάτι η πολύ καλή φόρμα τους, κάτι το… ανεξάντλητο σκοράρισμα τους και κάτι η εξαιρετική παράδοση που διατηρούν κόντρα στην Μονπελιέ, με οδήγησαν στην απόφαση να ποντάρω στο διπλό. Προκειμένου να ανεβάσω την τελική απόδοση, θα ρισκάρω στον συνδυασμό του σημείου με το over, καθώς η μεν Μονακό διατηρεί – μακράν – την παραγωγικότερη επίθεση και η δε Μονπελιέ έχει την δεύτερη χειρότερη άμυνα μετά από την ουραγό Λοριάν. Σας υπενθυμίζω επίσης, ότι η Μονακό συμπλήρωσε 19 over σε 23 αγωνιστικές»

Αυτά λοιπόν από την Γαλλία. Πάμε τώρα να ρίξουμε μία ματιά στην υπόλοιπη Ευρώπη. Στην Αγγλία διεξάγονται κάποια ελάχιστα παιχνίδια μικρών κατηγοριών.

Στην Τσάμπιονσιπ η Νόργουιτς ξαναβρήκε – επιτέλους – τη φόρμα της, καθώς προέρχεται από τρεις σερί νίκες απέναντι σε καλούς αντιπάλους. Οι εννιά αυτοί βαθμοί την ανέβασαν στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα και σήμερα φιλοξενείται από την προτελευταία Γουίγκαν που έχει τις χειρότερες εντός έδρας επιδόσεις στην κατηγορία (3-3-8). Βάσει ρόστερ και φόρμας, οι φιλοξενούμενοι έχουν το πάνω χέρι και μπορούν απόψε να προσθέσουν τρεις ακόμα πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό τους. Στα υπόψη βέβαια, είναι και το over, καθώς η Νόργουιτς συμπλήρωσε 20 σε 29 παιχνίδια και 11 στα 15 που έχει δώσει μακριά από την έδρα της. (2.41 το διπλό στην GOALBET)

Για την Λιγκ 1, η Μίλτον υποδέχεται την Όλνταμ και πιστεύω ότι οι γηπεδούχοι εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσουν. Οι φιλοξενούμενοι θα παίξουν το γνώριμο πλέον, αμυντικό παιχνίδι τους, αλλά η Μίλτον είναι ανώτερη και το τελευταίο διάστημα βρίσκει εύκολα τον δρόμο προς τα δίχτυα. (10 γκολ σε τρεις αγωνιστικές). Η Μίλτον έχει και την παράδοση με το μέρος της, καθώς ανεξαρτήτως έδρας, συμπλήρωσε πέντε σερί νίκες με συντελεστή τερμάτων 16-3! Μέσα στο γήπεδο της, παραμένει αήττητη από το 2006. (1.75 ο άσσος στην INTERWETTEN.GR)

Για την Λιγκ 2, η Μπλάκπουλ υποδέχεται την ντεφορμέ Κρόουλι και η απόδοση του άσσου της, υποχωρεί από το πρωί. Οι γηπεδούχοι είναι ανώτεροι από μία ομάδα που έρχεται από τέσσερις ήττες σε έξι παιχνίδια. Η Κρόουλι αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα όταν απομακρύνεται από το γήπεδο της και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι γνώρισε την ήττα στις επτά από τις οκτώ τελευταίες εξορμήσεις της! Γενικότερα, έχει τις χειρότερες εκτός έδρας επιδόσεις στο πρωτάθλημα…

Στο αγγλικό Λιγκ Τρόφι η Λούτον έχει το προβάδισμα, καθώς είναι ανώτερη της Γέοβιλ η οποία αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα απουσιών. Επειδή όμως πρόκειται για κύπελλο, δεν είμαι πρόθυμος να δηλώσω… συμμετοχή.

Στη Γερμανία, από τη στιγμή που ο καλός και έμπειρος Ντίτερ Χέκινγκ (φωτό) ανέλαβε τη Γκλάντμπαχ, η ομάδα δείχνει ένα σαφώς καλύτερο αγωνιστικό εαυτό. Εννοείται ότι δεν υποτιμά το κύπελλο, διότι στο πρωτάθλημα έχει ξεμείνει οριστικά από στόχους. Σήμερα φιλοξενείται από τη Γκρόιτερ Φιρτ, στον νοκ άουτ αγώνα της φάσης των «16» και θα κατέβει με βασικούς. Η Γκρόιτερ Φιρτ, πραγματοποιεί μια πολύ μέτρια πορεία στο πρωτάθλημα της Β Γερμανίας και έχει μια από τις χειρότερες έδρας της κατηγορίας. Η ποιοτικότερη και εμπειρότερη Γκλάντμπαχ μπορεί να κερδίσει και να περάσει στην επόμενη φάση. Επειδή όμως το σημείο δεν πληρώνει ικανοποιητικά, θα μπορούσαμε να το συνδυάσουμε με το over για να ανεβάσουμε την απόδοση. (2.35 ο συνδυασμός στον STOIXIMAN.GR)

Το μεγάλο παιχνίδι της βραδιάς όμως διεξάγεται στο «Κάμπ Νόου», όπου η Μπαρτσελόνα θα υποδεχθεί την Ατλέτικο Μαδρίτης στη ρεβάνς του 1-2. Πρόκειται για τον δεύτερο αγώνα της ημιτελικής φάσης του ισπανικού κυπέλλου και ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Αυτό σημαίνει ότι οι μαδριλένοι θα πρέπει να επιδιώξουν να σκοράρουν τουλάχιστον δύο φορές μέσα στη Βαρκελώνη προκειμένου να έχουν ουσιαστικές και βάσιμες ελπίδες πρόκρισης. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα τα καταφέρουν, διότι στην παρούσα χρονική στιγμή η Μπαρτσελόνα παίζει σαφώς καλύτερο ποδόσφαιρο. Οι γηπεδούχοι έχουν και την παράδοση με το μέρος τους, καθώς διατηρούν ένα αήττητο 16 παιχνιδιών. Σήμερα θα κατέβουν με βασικότατη ενδεκάδα και πιστεύω ότι μπορούν να διπλασιάσουν τις νίκες τους. Θεωρώ όμως, ότι είναι προτιμότερο το over για τον λόγο που αναφέραμε στην αρχή. Από τη στιγμή δηλαδή που η Ατλέτικο είναι αναγκασμένη να βγει από πολύ νωρίς μπροστά και να παίξει φουλ επίθεση, είναι αναμενόμενο ο αγώνας να εξελιχθεί σε άγριο… ροντέο.

Επιστροφή στα πρωταθλήματα και στο μεγάλο ιταλικό ντέρμπι ανάμεσα στη Ρόμα και τη Φιορεντίνα. Παρά τη… συμπάθεια που τρέφω προς τους γηπεδούχους, δεν υπάρχει περίπτωση να ποντάρω στο χαμηλό 1.50 του άσσου. Η Ρόμα βέβαια, είναι ανώτερη, έχει την παράδοση με το μέρος της, ενώ έχει και το απόλυτο των επιτυχιών στο γήπεδο της με 10 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Ξέρετε τι με φοβίζει όμως;

Πρώτον η αγωνιστική… αδιακρισία των «Βιόλα», καθώς και η άγνοια κινδύνου που δείχνουν κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο και δεύτερον το γεγονός ότι οι παίκτες της Ρόμα το τελευταίο διάστημα δεν πατάνε καλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Κόντρα στην Τσεζένα χρειάστηκε ένα πέναλτι στο 95ο λεπτό για να κερδίσουν και να περάσουν στα ημιτελικά του κυπέλλου. Την προηγούμενη αγωνιστική έχασαν στο πρωτάθλημα δεχόμενοι τρία γκολ από τη Σαμπντόρια. Να λάβουμε υπόψη μας επίσης, ότι από εκεί που μοίραζαν… τριάρες και τεσσάρες, οι τρεις τελευταίες νίκες τους στο πρωτάθλημα με τις μέτριες Κάλιαρι, Ουντινέζε και Τζένοα ήταν ισχνές και ήρθαν με το ίδιο σκορ (1-0).

Η Φιορεντίνα σκοράρει με απίστευτη ευκολία και δεν είναι τυχαίο ότι διατηρεί την δεύτερη παραγωγικότερη εκτός έδρας επίθεση στο πρωτάθλημα με 22 γκολ σε 11 παιχνίδια. Κάποια στιγμή σκέφτηκα το over και το γκολ – γκολ αλλά δυστυχώς φαίνεται ότι την ίδια σκέψη είχαν και οι… μπουκ οι οποίοι δίνουν χαμηλές αποδόσεις και εκεί. Επειδή λοιπόν δεν βρίσκω καμία ιδιαίτερα συμφέρουσα τιμή θα πάω πάσο και θα κάτσω να παρακολουθήσω την αναμέτρηση χωρίς κανένα άγχος…

Για το βελγικό πρωτάθλημα, η Μπέβερεν υποδέχεται την Γκενκ και θα δώσω ένα ελαφρύ προβάδισμα στους φιλοξενούμενους οι οποίοι υπερέχουν σε υλικό, εμπειρία και ρόστερ. Δεν ξέρω αν το έχετε… καταλάβει, αλλά απομένουν μόλις πέντε αγωνιστικές για το φινάλε. Μετά θα ξεκινήσουν τα play off που στο Βέλγιο κρατάνε… μήνες. Η Γκενκ λοιπόν, παλεύει για να μπει στην εξάδα των play off για τον τίτλο και χρειάζεται επειγόντως τους βαθμούς. Οφείλω όμως να σας… προειδοποιήσω για κάτι… Τόσο η Μπέβερεν όσο και η Γκενκ πραγματοποίησαν πολλές μεταγραφές μέσα στο Γενάρη, αλλά σήμερα δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί κανείς από αυτούς τους παίκτες. Αυτό συμβαίνει διότι η αποψινή αναμέτρηση είναι εξ αναβολής της 18ης αγωνιστικής που ήταν να διεξαχθεί τον Δεκέμβριο. Οι μεταγραφές πραγματοποιήθηκαν λίγες εβδομάδες αργότερα και γι΄αυτό δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Όσο για κάποια βραδινά παιχνίδια από Λιμπερταδόρες και Κολομβία, αυτή τη στιγμή δεν έχω κάτι να προτείνω ή να επισημάνω, καθώς δεν έχω καταφέρει να συλλέξω ασφαλείς πληροφορίες που θα μπορούσαν να με βοηθήσουν στην ανεύρεση κάποιου σημείου. Εννοείται πως αν κατά τη διάρκεια της υπόλοιπης μέρας προκύψει κάτι σημαντικό, θα το αναφέρω άμεσα στο twitter (@fontastsounis).  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ