ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΡΥΔΙ Ο ΠΑΟΚ…

Καλημέρα. Σήμερα θα ασχοληθώ στοιχηματικά με οτιδήποτε άλλο εκτός από τα ματς του Champions League! Ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός ότι προσωπικά τουλάχιστο αδυνατώ να χαρίσω τον τίτλο του φαβορί σε καμία ομάδα.

Αναφορικά με τον ΠΑΟΚ, καταρχάς θεωρώ ότι τον αδικούν οι αποδόσεις διότι για μένα μια δίκαιη τιμή στο διπλό θα ήταν της τάξεως του 2.20 και όχι του 1.80. Οι Θεσσαλονικείς έχουν πολλάκις αποδείξει ότι δεν αποτελούν εύκολη λεία για κανέναν. Σημαντικά δείγματα γραφής δεν έχουμε για καμία από τςι δύο ομάδες, αλλά έχω την αίσθηση ότι η Μπενφίκα θα δυσκολευτεί ιδιαίτερα στο αποψινό ματς. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον ΠΑΟΚ ελπίζοντας ότι θα σταθεί τυχερός και περνάμε στο υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας.

Στην Κίνα η φόρμα δείχνει διπλό στον αγώνα της Χεμπέι με την Μπέιζινγκ. Οι φιλοξενούμενοι βλέπετε, μετά από 10 αγωνιστικές έχουν υποστεί μόνο μία ήττα και αυτήν από την πρωτοπόρο. Η Χεμπέι  έχει ως μειονέκτημα το γεγονός ότι δέχεται εύκολα το τέρμα. Στον Β όμιλο που συμμετέχει, διατηρεί τη δεύτερη χειρότερη άμυνα…

Φαβορί είναι και η Σανγκάι στον αγώνα με την Γουχάν, αφού οι φιλοξενούμενοι προηγούνται έχοντας επτά νίκες σε δέκα αγωνιστικές και την καλύτερη άμυνα και των δύο ομίλων. Η Γουχάν δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο και η πρόσφατη παράδοση δείχνει 5 νίκες για τη Σανγκάι και μια ισοπαλία.

Στην Κορέα παραθέτω τα εξής στατιστικά για την αναμέτρηση της Τζένομπουκ με την Ουλσάν Χιουντάι: Η Τζέονμπουκ συμπλήρωσε επτά στα εννιά 2-3 γκολ και η Ουλσάν 5 στα 5. Τα πέντε τελευταία μεταξύ τους ματς έληξαν στα 2-3 γκολ, ενώ το ίδιο ακριβώς συνέβη και στα 8 από τα 10 πιο πρόσφατα…

Στη Ρουμανία η Πετρολούλ αναμένεται να επικρατήσει της Ριπένσια διότι η διαφορά δυναμικότητας είναι δεδομένη. Τόσο πέρσι όσο και πρόπερσι άλλωστε, την κέρδισε τόσο εντός όσο και εκτός.

Στη Β Ολλανδίας δεν ξέρω ποια θα είναι η τελική έκβαση του αγώνα της Φόλενταμ με τη Ναϊμέγκεν, αυτό που ξέρω όμως είναι ότι η Ναϊμέγκεν διατηρεί εξαιρετική παράδοση τα τελευταία χρόνια. Πιο συγκεκριμένα, τις 12 τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις μετρά 9 νίκες και μία μόνο ήττα…

Γνωρίζαμε από την αρχή της σεζόν ότι φέτος η Ος θα είναι μέσα στο γκρουπ των ομάδων που θα βρίσκονται στις χαμηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Η έως τώρα πορεία της είναι ακριβώς αυτή και απέναντι στην Αλμίρε Σίτι η οποία την προηγούμενη αγωνιστική έβαλε 6 (!) γκολ μέσα στην έδρα της Εξέλσιορ, δεν δείχνει να έχει και τόσο μεγάλη τύχη. Εδώ ο άσσος μπορεί να συνδυαστεί και με το over…

Στη Β Σουηδίας πριν σπεύσετε να ποντάρετε στον άσσο της φορμαρισμένης Έστερς θα ήθελα να σας υπενθυμίσω δύο πράγματα: Πρώτον η Τρέλεμποργκ διαχρονικά αποτελεί μια από τις πιο αλλοπρόσαλλες ομάδες του πρωταθλήματος, καθώς είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο και δεύτερον ότι μετρά τέσσερα σερί διπλά στην έδρα της Έστερς. Οι δύο ομάδες διατηρούν φιλικές σχέσεις και προσωπικά δεν αποκλείω τίποτα.

Στην Παραγουάη τέλος, η Σέρο Πορτένιο εξακολουθεί να συνεχίζει την εκπληκτική της πορεία, καθώς πλέον έφτασε τις 10 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα! Απέναντι στην υποδεέστερη και ντεφορμέ Νασιονάλ Ασουνσιόν, αποτελεί το… ατράνταχτο φαβορί.

Καλή τύχη.

[eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]: ΠΑΟΚ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ (4.70 – 3.87 – 1.89)

Σε μηδενική γκανιότα για το νικητή προσφέρει ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] τον σημερινό αγώνα του ΠΑΟΚ για το Champions League και με πάνω από 370 στοιχήματα για να επιλέξετε. (ώρα έναρξης: 21.00μμ).

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA |

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ