ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΡΥΔΙ ΑΛΛΑ ΘΑ… ΣΠΑΣΕΙ!

Καλημέρα. Απόψε διεξάγονται πέντε επαναληπτικοί αγώνες για τα play off του Champions League. Εννοείται ότι το ελληνικό ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην Κροατία και στην αναμέτρηση της Ριέκα με τον Ολυμπιακό. Στο πρώτο ματς ο Ολυμπιακός στάθηκε… τυχερός μέσα στην ατυχία του, καθώς αφενός πήρε τη νίκη στις καθυστερήσεις του αγώνα, αλλά αφετέρου είχε χάσει νωρίτερα πολλές και κλασικές ευκαιρίες για να πετύχει και άλλα γκολ. Σίγουρα, η Ριέκα δεν είναι ένας εύκολος αντίπαλος και θα το παλέψει όσο μπορεί το παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός όμως υπερτερεί τόσο εμπειρικά όσο και ποιοτικά και πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα πάρει την πρόκριση.

Οι Κροάτες αν δεν τα καταφέρουν να προηγηθούν νωρίς, από ένα σημείο και μετά θα είναι αναγκασμένοι να βγουν μπροστά και αυτό ενδέχεται να το πληρώσουν. Στο προηγούμενο ματς του πρωταθλήματος πάντως, κέρδισαν με 2-1 τη Λοκομοτίβ Ζάγκρεμπ με δύο γκολ που σημειώθηκαν στο τέλος της αναμέτρησης. Ουσιαστικά λοιπόν ισχύει αυτό που γνωρίζουμε όλοι. Πρόκειται για ένα… σκληρό καρύδι, το οποίο όμως πιστεύω ότι οι ερυθρόλευκοι θα καταφέρουν να το σπάσουν… Αρκεί βέβαια αυτή τη φορά ο τεχνικός της ελληνικής ομάδας να είναι λίγο πιο προσεκτικός στις κινήσεις και τις επιλογές του. Ο Φορτούνης (φωτο) για παράδειγμα, είναι ένας παίκτης πολύ χρήσιμος και πολύ αποτελεσματικός, ο οποίος δεν νοείται κατά τη γνώμη μου να κάθεται και να ζεσταίνει τον πάγκο… Από στοιχηματικής απόψεως τείνω προς το Χ ημίχρονο – διπλό τελικό, χωρίς όμως να είμαι ιδιαίτερα… ένθερμος για πονταρίσματα. (O STOIXIMAN.GR προσφέρει υψηλές αποδόσεις σε όλα τα σημεία, λόγω μηδενικής γκανιότας*)

Η Σεβίλλη κατάφερε να σπάσει το αήττητο της έδρας της Μπασακσεχίρ το οποίο διατηρείτο για σχεδόν ενάμισι χρόνο. Η Τουρκική ομάδα έχει ρίξει αρκετά λεφτά στην πιάτσα και απέκτησε καλούς ποδοσφαιριστές. Στερείται όμως εμπειρίας και αυτό είναι κάτι που μέτρησε ιδιαίτερα στην πρώτη αναμέτρηση. Η Σεβίλλη είναι πολύ καλή φέτος διότι απέκτησε ορισμένους αξιόλογους ποδοσφαιριστές σε όλες τις γραμμές. Πιστεύω λοιπόν ότι μπορεί να ντουμπλάρει τις νίκες της, αλλά μαζί με τον άσσο, βλέπω και over… (1.95 ο συνδυασμός στην SPORTINGBET.GR)

Η Νάπολι επικράτησε με σκορ 2-0 στην Ιταλία και είναι το ακλόνητο φαβορί για την πρόκριση απέναντι στη Νις η οποία ξεκίνησε «μουδιασμένα» φέτος, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη. Στην ουσία την πρώτη της νίκη σε έξι επίσημα παιχνίδια την πέτυχε μόλις την προηγούμενη αγωνιστική στο Σαμπιονά απέναντι στη Γκινγκάμπ. Η Νάπολι είναι πολύ πιο έμπειρη ομάδα και πιστεύω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να αποκλειστεί. Το 2-0 θα αναγκάσει την ομάδα του γαλλικού νότου να παίξει φουλ επίθεση και αυτό είναι κάτι που… διευκολύνει τους φαν των over…

Το μεγαλύτερο αίνιγμα από τα αποψινά παιχνίδια είναι αυτό ανάμεσα στη Μάριμπορ και τη Χάποελ. Οι Σλοβένοι έχαναν με 2-1 στο πρώτο ματς και αυτή ήταν η πρώτη τους φετινή ήττα σε 10 επίσημα παιχνίδια. Η Χάποελ είναι μια πλούσια ομάδα που έχει πολύ καλούς παίκτες από τη μέση και μπροστά. Θεωρητικά είναι ανώτερη και λογικά το 2-1 μπορεί να της αρκέσει για να περάσει στους ομίλους του Champions League. Πολλές φορές όμως η θεωρία έχει μεγάλη απόσταση από την… πράξη και για αυτό πιστεύω ότι θα πρέπει να είμαστε αρκετά επιφυλακτικοί. Στοιχηματικώς κρατάω το Χ του ημιχρόνου διότι πιστεύω ότι στο πρώτο 45λεπτο θα… φοβάται η μία την άλλη. (2.05 στην VISTABET.GR)

Όσο για τον αγώνα της Αστάνα με τη Σέλτικ, εδώ δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πούμε πολλά… Το 5-0 της πρώτης αναμέτρησης μιλά από μόνο του και πλέον δεν χρειάζεται να μπλέξουμε σε στοιχηματικά παιχνίδια από τη στιγμή που έχουμε να κάνουμε με ένα αδιάφορο ματς. Σίγουρα πάντως η πεντάρα του πρώτου αγώνα, μας… προδιαθέτει σε κάτι ανάλογο και στη ρεβάνς (τα πολλά γκολ εννοώ).

Αυτά τα… ολίγα λοιπόν για να πέντε αποψινά ματς του Champions League. Το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας δεν θα με απασχολήσει ιδιαίτερα καθώς η συντριπτική του πλειοψηφία αποτελείται από αγώνες Λιγκ Καπ με τους οποίους δεν ασχολούμαι ποτέ και για κανένα λόγο…

Στη Β Βραζιλίας η πρωτοπόρος Αμέρικα Μινέιρο υποδέχεται στην ισχυρότατη έδρα της την μέτρια Κρισιούμα με την οποία δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τα τελευταία χρόνια, ούτε εντός αλλά ούτε και εκτός έδρας.

Στο Μεξικό υπάρχουν κάποια φαβορί όπως είναι η Πατσούκα και η Άτλας αλλά οι αποδόσεις τους δεν με ικανοποιούν για να ρισκάρω σε ένα υπέρ τους ποντάρισμα.

Σε γενικές γραμμές λοιπόν φίλες και φίλοι δεν θεωρώ ότι στο σημερινό πρόγραμμα υπάρχουν ιδιαίτερες στοιχηματικές ευκαιρίες. Θα πορευτούμε με κάτι λίγα στο Champions League και από εκεί και πέρα βλέποντας και παίζοντας στο live…

Καλή τύχη…

*Αφορά την επιλογή «Νικητής αγώνα» πριν την έναρξη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ