ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!

Καλημέρα καλή εβδομάδα και Χρόνια Πολλά όχι μόνο στις εορτάζουσες και τους εορτάζοντες, αλλά σε όλους τους Έλληνες καθώς η σημερινή μέρα είναι διπλή γιορτή για όλους μας!

Αναφορικά με το στοίχημα, το ενδιαφέρον είναι από μειωμένο έως και μηδαμινό. Συνδυαστικά θα έπαιζα την Τουρκία με το no – goal καθώς οι Μολδαβοί δεν φημίζονται για τις επιθετικές τους αρετές.

Τον άσσο της Γαλλίας τον συνδυάζω με το over αφού η άμυνα των Ισλανδών μπάζει από παντού.

Θα… επιστρέψω στο no – goal για την αναμέτρηση του Λουξεμβούργου με την Ουκρανία. Οι Ουκρανοί δεν δέχθηκαν γκολ την προηγούμενη Παρασκευή από την πρωταθλήτρια Ευρώπης Πορτογαλία, θα παραβιάσει την εστία τους το Λουξεμβούργο;

Στο Μαυροβούνιο – Αγγλία τέλος, βλέπω διπλό και 2-3 γκολ. Βασικά είμαι ανάμεσα στο 0-2 και το 1-2 και γι΄αυτό προτείνω το συγκεκριμένο στοίχημα.

Τέλος, πιστεύω ότι οι περισσότεροι θα συμφωνήσετε μαζί μου ότι η απόδοση του 1.50 του άσσου της Πορτογαλίας απέναντι στη Σερβία είναι πολύ μικρή. Θυμίζω ότι οι Σέρβοι στο νεοσύστατο Nations League τερμάτισαν πρώτοι στον όμιλό τους έχοντας 4 νίκες και δύο ισοπαλίες σε 6 παιχνίδια (παρεμπιπτόντως δεν δέχθηκαν ούτε ένα γκολ σε πρώτο ημίχρονο! Την περασμένη Τετάρτη πήρε 1-1 από τη Γερμανία στο Βόλφσμπουργκ και μετά από όλα αυτά δεν νομίζω ότι θα είναι τόσο εύκολο το ματς για την εθνική ομάδα Πορτογαλίας που έφερε 0-0 με τους Ουκρανούς. Ο Λούκα Γιόβιτς της Άιντραχτ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και δεν αποκλείω να τα καταφέρει να βρει δίχτυα για μια ακόμη φορά. (4.15 το προσφέρει ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Φίλες και φίλοι σήμερα ήμουν εξαιρετικά… περιληπτικός και φειδωλός λόγω του μειωμένου προγράμματος. Έτσι θα πάει όλη η εβδομάδα έως την Παρασκευή όπου ξεκινάνε και πάλι τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με πολύ ενδιαφέρουσες και κρίσιμες αναμετρήσεις.

Καλή τύχη.

[eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”]

Αμέτρητες επιλογές, ασφαλείς πληρωμές και πρόγραμμα επιβράβευσης για όλους τους παίκτες!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ