ΣΕ ΦΟΥΛ ΦΟΡΜΑ Η ΓΚΡΙΝΝΤΑΒΙΚ

Καλημέρα καλή εβδομάδα. Σήμερα θα ξεκινήσουμε από την Ισλανδία. Η Φιολνίρ βρίσκεται βυθισμένη στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα και αυτό οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι σκοράρει με το σταγονόμετρο. Απόψε υποδέχεται τη νεοφώτιστη Γκρίννταβικ (ΦΩΤΟ) η οποία εξακολουθεί να εντυπωσιάζει με την πορεία της. Πρόκειται μάλιστα για την ομάδα που έχει τις καλύτερες εκτός έδρας επιδόσεις με τρεις νίκες και μια ισοπαλία σε τέσσερα παιχνίδια. Υπό τις παρούσες συνθήκες δεν μπορώ να μην επιλέξω το διπλό.

Η Στριάρναν είναι ξεκάθαρα ομάδα των over καθώς έχει 9 στα 10 με 4 στα 4 στην έδρα της. Αν το… πιάσουμε από πέρσι, τότε θα δούμε ότι συμπλήρωσε δέκα σερί εντός έδρας over! Σήμερα υποδέχεται την ΚΡ Ρέικιαβικ που μετρά τέσσερα στα τέσσερα over μακριά από το γήπεδό της…

Στην Σουηδία μπορεί η Έλφσμποργκ να άργησε, αλλά τελικά ξαναμπήκε στον δρόμο των επιτυχιών. Η ομάδα διατηρεί ένα αήττητο 6 αγωνιστικών με τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες, ενώ προέρχεται και από σπουδαίο διπλό επί της δεύτερης Νόρκεπινγκ. Σήμερα υποδέχεται την επικίνδυνη μεν, υποδεέστερη δε Χάμαρμπι. Εκτός από τον πιθανό άσσο όμως, θα μπορούσαμε να δούμε και το over μιας και η Έλφσμποργκ είναι ο σύλλογος με τα περισσότερα (6 στα 7) εντός έδρας over στην κατηγορία.

Στη Νορβηγία η Κρίστιανσουντ είναι μια ομάδα με τεράστια αμυντικά προβλήματα, αλλά και με μεγάλες επιθετικές αρετές. Εδώ και πολύ καρό, όλα της τα παιχνίδια τελειώνουν στο γκολ – γκολ. Σήμερα υποδέχεται τη φορμαρισμένη Βαλερένγκα που βρίσκει εύκολα τον δρόμο προς τα δίχτυα. Λογικά θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες και γι΄αυτό επιλέγω το γκολ – γκολ και το over.

Καλή τύχη.  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ