ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΑ…

Καλημέρα. Απόψε παίζουμε φιλικό με την Τουρκία και προσωπικά πιστεύω ότι αν παίξει η… Δαλάκα θα κερδίσουμε. Χωρίς πλάκα τώρα, τόσο εμείς όσο και οι Τούρκοι έχουμε πέσει αγωνιστικά τα τελευταία χρόνια και αυτό θεωρώ ότι οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι οι μεγάλες ομάδες στηρίζονται κυρίως σε ξένους ποδοσφαιριστές.

Ο Γκιουνές ξεκίνησε πολύ καλά στο ντεμπούτο του και όλα δείχνουν ότι η Τουρκία θα ανέβει με αυτόν στον πάγκο της. Εμείς εξακολουθούμε να αντιμετωπίζουμε αρκετές απουσίες με παίκτες όπως είναι οι Μήτρογλου, Τοροσίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος κ.α. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 21.00 στην Αττάλεια και θεωρώ ότι οι γείτονές μας είναι πιο κοντά στην επικράτηση.

Για τα Play out της Ελβετίας η Ξαμάξ (φωτό) υποδέχεται την Ααράου και την ερχόμενη Κυριακή θα ακολουθήσει ο επαναληπτικός. Οι φιλοξενούμενοι είναι αναγκασμένοι να αγωνιστούν χωρίς τρεις βασικούς ποδοσφαιριστές που είναι τιμωρημένοι. Μόνο και μόνο για αυτό, θα δώσω προβάδισμα στην Ξαμάξ…

Στο Παγκόσμιο κύπελλο under 20 που διεξάγεται στην Πολωνία, αν σήμερα η Νιγηρία κερδίσει την Ουκρανία, θα περάσουν στους 16 και οι τρεις πρώτοι του ομίλου (Νιγηρία, Ουκρανία, ΗΠΑ). Παρατήρησα ότι ποντάρεται και πέφτει η απόδοση των Νιγηριανών και θα τους έχω υπόψη μου…

Φίλες και φίλοι δυστυχώς δεν υπάρχει τίποτα άλλο ενδιαφέρον σήμερα και έτσι θα αναγκαστούμε να πορευτούμε με αυτά τα λίγα. Εννοείται βέβαια πως για ότι καλύτερο προκύψει στο live υπάρχει το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”] όπου χθες περάσαμε πάρα πολλά σημεία με μεγάλες αποδόσεις!!!

Καλή τύχη…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ