ΡΕΑΛ, ΠΑΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ… ΠΟΡΝΤΕΝΟΝΕ!

Καλημέρα. Τα δύο αποψινά ματς του Champions League δεν μπορούν ούτε καν, να προσεγγιστούν στοιχηματικά, καθώς πρόκειται για πολύ μεγάλα ντέρμπι μεταξύ συλλόγων που έχουν τεράστιες επιτυχίες στο ενεργητικό τους. Η Πόρτο υποδέχεται τη Λίβερπουλ που το τελευταίο διάστημα κυρίως λόγω του φορμαρισμένου Σαλάχ έχει ανέβει και πάλι αγωνιστικά. Και οι Πορτογάλοι όμως σταθεροποίησαν την απόδοσή τους και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στο πρωτάθλημα παραμένουν αήττητοι…

Όσο για το Ρεάλ – Παρί, εδώ πραγματικά δεν έχω να προσθέσω τίποτα περισσότερο από την αύρα που αφήνουν πίσω τους οι δύο μεγάλες αυτές ομάδες. Καθίστε αναπαυτικά στις πολυθρόνες και στους καναπέδες σας και απολαύστε ένα ματς μεταξύ δύο συλλόγων στους οποίους αγωνίζονται οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές του πλανήτη… Όπως ήδη θα καταλάβατε, τα δύο αποψινά ματς του Champions League δεν πρόκειται να μας απασχολήσουν από στοιχηματικής απόψεως.

Τα υπόλοιπα ματς του κουπονιού είναι σχετικά λίγα και η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύτηκα να βρω έστω και 2-3 σχετικά αξιόπιστα σημεία.

Στο πρωτάθλημα της Γ Ιταλίας πάντως αυτή η Πορντενόνε (φωτο) εξακολουθεί να διατηρεί την καλύτερη εκτός έδρας άμυνα, αλλά συνάμα και τη χειρότερη εκτός έδρας επίθεση στην κατηγορία. Ξέρετε όμως πιο είναι το πιο… παράξενο από όλα; Η ίδια ομάδα που έχει δεχθεί μόλις έξι γκολ μακριά από το γήπεδό της, μέσα σε αυτό έχει δεχθεί 21! Τα υπερτριπλάσια δηλαδή! Έχει την καλύτερη άμυνα εκτός και τη χειρότερη άμυνα εντός! Μιλάμε για απίστευτα και πρωτόγνωρα πράγματα… Σήμερα φιλοξενείται από τη Σουντιρόλ που συμπλήρωσε 14 under σε 22 παιχνίδια. Οι αριθμοί λοιπόν, με οδηγούν στα λίγα γκολ και το Χ του ημιχρόνου… (2.40 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] που θα προσφέρει την αναμέτρηση στο live bet)

Στο Κόπα Λιμπερταδόρες η δυνατή και έμπειρη Βάσκο Ντα Γκάμα λογικά δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα από την υποδεέστερη και άπειρη Χόρχε Βίλστερμαν από τη Βολιβία. Επειδή οι βραζιλιάνοι έχουν και καλή άμυνα, εκτός από τον άσσο μπορούμε να δούμε και το no goal. Με ένα σκορ της τάξεως του 2-0 π.χ. θα δήλωνα απόλυτα ικανοποιημένος… (5.50 στη [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”])

Στο Μεξικό τόσο η Βέρα Κρουζ όσο και η Τιχουάνα φέρνουν μόνο under μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Για την ακρίβεια, έχουν έξι στα έξι. Σήμερα παίζουν εκτός έδρας με ισχυρότερους αντιπάλους που δικαιολογημένα προβάλλονται ως τα φαβορί. Προσωπικά πάντως, προτιμώ να ποντάρω για μια ακόμη φορά στα under αυτών των δύο ομάδων που μόνο… κακοπληρωμένα δεν τα λες.

Η Κερετάρο έχει έξι no goal  στο πρωτάθλημα, ενώ με τη Γουαδαλαχάρα,  τα έξι τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν στο under και το no goal. Τόσο οι φετινές επιδόσεις των γηπεδούχων, όσο και η προϊστορία, με οδηγούν και εδώ στο under και το no goal

Αν υπάρχει ένα ματς που φοβάμαι για την έκπληξη είναι ο αγώνας της Μόντερεϊ με την Κρουζ Αζούλ. Οι γηπεδούχοι έχουν αστάθειες στην απόδοσή τους, ενώ σήμερα έχουν μια σημαντική απουσία του καλύτερού τους επιθετικού του Ουρτάδο. Η Κρουζ Αζούλ δεν είναι τόσο κακή για να μπορεί να δικαιολογηθεί το 1.55 του άσσου. Οι φιλοξενούμενοι έχουν και την παράδοση με το μέρος τους, καθώς στις επτά τελευταίες επισκέψεις τους εκεί, υπέστησαν μόνο μία ήττα.

Φίλες και φίλοι η σημερινή μέρα δεν προσφέρεται για ρίσκα στο στοίχημα. Πάμε χλιαρά και ελπίζω να προκύψει στην πορεία κάτι σαφώς πιο ενδιαφέρον κατά τη διάρκεια του live bet…

Θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι όσοι δεν έχετε λογαριασμό στο twitter μπορείτε να μας διαβάζετε και μέσα από το Bookenemy.com κλικάροντας εκεί που γράφει τα tweets του Φώντα.

Υ.Γ. Η [eafl id=”9028″ name=”VistaBet” text=”VISTABET.GR”] προσφέρει επιστροφή στοιχήματος* στον αγώνα ΡΕΑΛ – ΠΑΡΙ αν ο Ρονάλντο ή ο Νεϊμάρ σκοράρουν το πρώτο γκολ.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ