ΠΡΩΤΗ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΚΟΒΑΤΣ…

Καλημέρα. Απόψε είναι η ώρα του Ολυμπιακού αφού παίζει στο Μόναχο με τη Μπάγερν. Ανάμεσα στα άλλα… κακά υπάρχει ένα ακόμα αρνητικό για την ελληνική ομάδα, καθώς μετά από την πεντάρα (!) από την Άιντραχτ ο Νίκο Κόβατς απολύθηκε. Ο Κροάτης τεχνικός(φωτο) είχε χάσει προ πολλού τα αποδυτήρια και είμαι σχεδόν βέβαιος ότι η απομάκρυνσή του θα βελτιώσει άμεσα την ομάδα. Ούτως ή άλλως βέβαια, όπως αποδείχθηκε και στις 22 Οκτωβρίου στον Πειραιά και με Κόβατς και χωρίς… Κόβατς, δεν μπορεί να κρατήσει η άμυνα του Ολυμπιακού απέναντι σε μια τόσο επιθετική ομάδα…

Γενικότερα θεωρώ ότι το φετινό πρόβλημα του Ολυμπιακού είναι ανασταλτικό. Κατά την προσωπική μου άποψη το όλο θέμα ξεκινάει από το κέντρο, όπου οι παίκτες του δεν μαρκάρουν και δεν πρεσάρουν. Όταν δίνεις χώρο σε μεγάλες και επιθετικές ομάδες όπως είναι η Μπάγερν και η Τότεναμ, θα μπαινοβγαίνουν στην περιοχή σου, όποτε… γουστάρουν. Το ζητούμενο είναι να προσπαθήσεις και να επιδιώξεις να τους κόψεις τον… τσαμπουκά από νωρίς. Αυτή είναι δουλειά – κυρίως – των αμυντικών χαφ, αλλά και εν γένει της όλης αμυντικής λειτουργίας του εκάστοτε συλλόγου. Και όταν αναφέρομαι σε αμυντική λειτουργία, η… «μπάλα» τους παίρνει όλους! Από τον τερματοφύλακα που οφείλει να έχει σωστή και έγκυρη συνεννόηση με τους παίκτες του, έως και το σέντερ φορ ο οποίος πρέπει να φροντίζει να απασχολεί συνεχώς τους αντίπαλους αμυντικούς ώστε αυτοί να μην προωθούνται…

Ο Μάρτινς λοιπόν, δεν έχει καταφέρει ακόμα να φτιάξει ένα σύνολο το οποίο θα εμπνέει εμπιστοσύνη. Ο Ολυμπιακός παίζει ωραία μπάλα, προσφέρει πλούσιο θέαμα, αλλά είναι πολύ ευάλωτος πίσω. Για αυτό και δεν έχει πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Όταν μέσα σε τρία παιχνίδια  (εκ των οποίων τα δύο στην έδρα σου) έχεις ήδη δεχτεί οκτώ γκολ, δε γίνεται να πας πολύ μακριά.

Από στοιχηματικής απόψεως, το αποψινό θεωρώ ότι είναι άσσος, over και goal – goal. Αν θέλετε να αρχίσουμε… μαντεψιές βλέπω ένα σκορ της τάξεως του 3-1. (10.00 στη [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”])

Πάντως ειδικά σήμερα, αγωνίζονται αρκετές μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες που έρχονται από αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Θυμίζω ότι η Παρί ηττήθηκε από τη Ντιζόν, η Ρεάλ έμεινε στο 0-0 με τη Μπέτις, η Μπάγερν έφαγε την πεντάρα από την Άιντραχτ, Η Τότεναμ ισοφαρίστηκε στο 97 (!) από την Έβερτον, ενώ και η Αταλάντα έχασε μέσα στην έδρα της από την Κάλιαρι (κάτι το οποίο είχαμε προβλέψει). Αυτές οι ομάδες λοιπόν θα επιδιώξουν εκτός από τη συγκομιδή βαθμών να διασκεδάσουν και τις εντυπώσεις στα αποψινά παιχνίδια.

Η Παρί και η Ρεάλ έχουν το ευκολότερο έργο, καθώς φιλοξενούν την Κλαμπ Μπριζ και τη Γαλατά αντίστοιχα. Οι αποδόσεις όμως είναι πολύ χαμηλές οπότε θα συνδυαστούν με τα over.

Στο Αταλάντα – Μάντσεστερ Σίτι το οποίο θα γίνει στο Σαν Σίρο του Μιλάνου, βλέπω ότι και στο Μπάγερν – Ολυμπιακός. Νίκη του φαβορί δηλαδή (Σίτι), γκολ – γκολ και over.

Η Γιουβέντους δεν καίγεται και τόσο για τη νίκη μέσα στη Μόσχα αφού και με το Χ δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα στη συνέχεια. Το 1.50 δεν μου κάνει και το αφήνω στην άκρη. Θα προτιμούσα να ρισκάρω στο να σκοράρει πρώτος ο Ρονάλντο που ειδικά σε τέτοια ματς είναι… «μανούλα». (3.85 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Στο Λεβερκούζεν – Ατλέτικο και το Ερυθρός Αστέρας – Τότεναμ, επιλέγω τα περισσότερα γκολ του 2ου ημιχρόνου. Θυμίζω ότι και τα τρία ματς της Ατλέτικο έχουν λήξει 0-0 στο ημίχρονο. Συνολικά στο τέλος όμως μπήκαν επτά γκολ! Η δε Λεβερκούζεν έχει πετύχει μόνο ένα γκολ σε πρώτο ημίχρονο έως τώρα.

Ο Ερυθρός Αστέρας δεν σκοράρει σε πρώτο ημίχρονο για τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια στην Ευρώπη. Η δε Τότεναμ τα έξι από τα εννέα γκολ που έχει δεχθεί στους ομίλους σημειώθηκαν στο 2ο 45λέπτο.

Το Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Σαχτάρ Ντόνεσκ τέλος, είναι ένα μεγάλο ντέρμπι στο οποίο δεν υπάρχει φαβορί. Η αλήθεια είναι ότι από την έκβαση αυτής της αναμέτρησης θα κριθεί κατά ένα μεγάλο ποσοστό ποια από τις δύο θα εξακολουθήσει να ελπίζει σε πρόκριση. Προσωπικά δεν αποκλείω το ενδεχόμενο της ισοπαλίας, όπως άλλωστε συνέβη και στο προηγούμενο μεταξύ τους παιχνίδι στην Ουκρανία.

Στο υπόλοιπο σημερινό πρόγραμμα δεσπόζουν τα ματς της 31ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Βραζιλίας. Σάντος και Μπαΐα δεν νομίζω ότι θα αντιμετωπίσουν προβλήματα απέναντι στις καταδικασμένες σε υποβιβασμό Αβάι και Σαπεκοένσε αντίστοιχα. Απλά επειδή η Μπαΐα προέρχεται από πέντε σερί 0-0 ημίχρονου, σκέφτομαι να ρισκάρω στο Χ ημίχρονο – άσσο τελικό εδώ.

Η Παλμέιρας που έχει υποστεί μόλις τρεις ήττες σε 30 αγωνιστικές παραμένει στο κατόπι της πρωτοπόρου Φλαμένγκο. Επειδή όμως οι δύο ομάδες έχουν οκτώ βαθμούς διαφορά, δεν έχει κανένα περιθώριο γκέλας απέναντι στη μέτρια Βάσκο. Στο διπλό εκτός της φόρμας βοηθά και η πρόσφατη καλή παράδοση των φιλοξενούμενων. (2.21 στο [eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”])

Τέλος, βρίσκω μικρά, εύθραυστα και επίφοβα τα 1.40 της Κορίνθιανς και της Ατλέτικο Μινέιρο! Θυμίζω ότι η Κορίνθιανς παραμένει χωρίς νίκη για οκτώ σερί αγωνιστικές. Υποδέχεται τη φορμαρισμένη Φορταλέζα που δεν χάνει εδώ και τέσσερα παιχνίδια.

Σε πολύ μέτρια κατάσταση βρίσκεται και η Ατλέτικο Μινέιρο η οποία έχει υποχωρήσει στην 13η θέση της βαθμολογίας. Διαθέτει τη χειρότερη εντός έδρας άμυνα (21 γκολ) και η Γκοΐας δεν θεωρώ ότι θα πάει για τουρισμό στο Μινέιρο. Δεν είμαι σε θέση βέβαια να γνωρίζω ποια θα είναι η τελική έκβαση των δύο αυτών αναμετρήσεων, αλλά θα επιμείνω πως στο 1.40 οι δύο άσσοι δεν έχουν καμία απολύτως στοιχηματική αξία.

Καλή τύχη και θα τα πούμε στην συνέχεια της ημέρας στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

MATCHCOMBO από τον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]

Ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] δίνει τη δυνατότητα να συνδυάσεις διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα δελτίο.

Με το MatchCombo μπορείς να συνδυάζεις σε μια απόδοση διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα στοίχημα.

Η διαδικασία είναι απλή: διαλέγεις το γεγονός που σε ενδιαφέρει και στη συνέχεια επιλέγεις τη ρύθμιση «MatchCombo», για να εμφανιστούν οι διαθέσιμες αγορές που μπορούν να συνδυαστούν και να δημιουργήσουν το στοίχημά σου.

Μπορείς να επιλέξεις από 2 μέχρι και 7 αγορές, ενώ κάθε επιλογή σου προστίθεται στο δελτίο, δημιουργώντας ένα συνδυαστικό στοίχημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ