ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΑ ΤΑ OVER…

Καλημέρα. Απόψε ολοκληρώνεται η φάση των προημιτελικών του κυπέλλου Ελλάδας με την αναμέτρηση Ατρόμητος – Άρης. Το πρώτο ματς έληξε ισόπαλο 0-0 και έτσι οι λογαριασμοί παρέμειναν ανοιχτοί… Επειδή κανείς από τους δύο δεν έχει κάποιον ιδιαίτερο λόγο να βιαστεί, θεωρώ ότι μια λογική και… συνετή επιλογή αποτελεί το under ή και τα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου. Θυμίζω ότι ο Ατρόμητος έχει «σιγήσει» το τελευταίο διάστημα, καθώς δεν σκοράρει εδώ και επτά ματς! Ο δε Άρης συμπλήρωσε 7 ισοπαλίες σε 12 παιχνίδια μακριά από τη Θεσσαλονίκη!

Στο Ισπανικό κύπελλο η Σοσιεδάδ που αγωνίζεται σε μεγαλύτερη κατηγορία από τη Μιραντές, έχει το προβάδισμα, αλλά λόγω χαμηλής απόδοσης ο άσσος αυτός δεν ποντάρεται… Θα προτιμήσω το over διότι οι γηπεδούχοι έφτασαν τα 9 στα 11 στην έδρα τους. Διαθέτουν τη δεύτερη παραγωγικότερη εντός έδρας επίθεση μετά από τη Μπαρτσελόνα! Τα ίδια κάνουν και στο κύπελλο και θυμίζω το πρόσφατο 4-3 επί της Ρεάλ που τους οδήγησε στα ημιτελικά. Και η Μιραντές όμως φέρνει πολλά over αφού είναι η ομάδα με τα περισσότερα (10 στα 13) μακριά από την έδρα της στο πρωτάθλημα της Β Ισπανίας. Διαθέτει την δεύτερη καλύτερη εκτός έδρας επίθεση στο πρωτάθλημα της Β Ισπανίας, αλλά ταυτόχρονα και τη χειρότερη άμυνα! Στο δε Κύπελλο θυμίζω ότι έριξε τέσσερα γκολ στη Βιγιαρεάλ και τρία στη Σεβίλλη στα τελευταία δύο παιχνίδια της!

Μεγάλο ντέρμπι έχουμε στην Ιταλία καθώς διεξάγεται ο πρώτος ημιτελικός ανάμεσα στη Μίλαν και τη Γιουβέντους. Ο δεύτερος θα αργήσει αφού θα διεξαχθεί στις αρχές Μαρτίου. Βάσει λογικής και παράδοσης, κανονικά θα έπρεπε να πάμε στο διπλό, αλλά όπως και πριν έτσι και τώρα θα προτιμήσω το over και το γκολ – γκολ. Η Μίλαν παίζει πολύ πιο επιθετικά από τη μέρα που επέστρεψε ο Ιμπραΐμοβιτς (φωτο) και σκοράρει πιο εύκολα. Η άμυνά της όμως παραμένει ευάλωτη. Έχω την αίσθηση λοιπόν ότι θα διεξαχθεί ένα πολύ ενδιαφέρον ματς, πλούσιο σε φάσεις και – θέλω να πιστεύω – και γκολ.

Στο κύπελλο Ολλανδίας η Φέγενορντ διατηρεί εξαιρετική παράδοση στην έδρα της Χέρενφεν καθώς συμπλήρωσε 8 νίκες στις 11 τελευταίες επισκέψεις της εκεί μέσα. Η ομάδα βρίσκεται σε ανοδική πορεία και η Χέρενφεν σε καθοδική. Κάτι η παράδοση, κάτι η εκ διαμέτρου αντίθεση φόρμα, με οδήγησαν στο διπλό.

Ουτρέχτη αντιθέτως δεν παίζω στο 1.60. Η Γκόου Αχέντ μπορεί να αγωνίζεται σε μικρότερη κατηγορία αλλά οφείλω να υπενθυμίσω ότι ακόμα δεν έχει ηττηθεί στην έδρα της μετά από 13 αγωνιστικές! Διεκδικεί άνοδο και δεν νομίζω ότι θα αποτελέσει τόσο εύκολο αντίπαλο απόψε. Προτιμότερο και εδώ το over αφού η Ουτρέχτη συμπλήρωσε 15 στα 21 over στο πρωτάθλημα…

Στην Τουρκία τέλος, θεωρώ ότι στα δύο αποψινά παιχνίδια ελλοχεύουν εκπλήξεις… Η Τράμζονσπορ θα κατεβάσει τα… δεύτερα μετά από το 5-0 του πρώτου αγώνα. Αυτό είναι κάτι που από μόνο του χαρίζει ένα προβάδισμα στην Ερζουρούμ η οποία διαθέτει ισχυρότατη έδρα (7-2-1).

Η πρωτοπόρος Σίβασπορ έχει να σκέφτεται το ματς με την Τράμπζονσπορ που ακολουθεί. Πρόκειται για ντέρμπι πρωτοπόρων και εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, δεν πιστεύω ότι η Σίβασπορ θα ρισκάρει από τη στιγμή που έχει να δώσει ένα τόσο σημαντικό και κρίσιμο παιχνίδι που αποτελεί ορόσημο στην ιστορία της. Το 1.50 δεν το… δέχομαι και για έναν επιπλέον λόγο. Η Αντάλιασπορ βλέπετε, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο, πετυχαίνει περισσότερες νίκες εκτός από ότι εντός έδρας.

Καλή τύχη και θα τα πούμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”]

[eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”]

Αμέτρητες επιλογές, ασφαλείς πληρωμές και πρόγραμμα επιβράβευσης για όλους τους παίκτες! (21+)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ