ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ…

Καλημέρα. Συγκριτικά με χθες δεν άλλαξε κάτι, αφού για μία ακόμα μέρα, η πλειονότητα των αποδόσεων των αγώνων των εθνικών ομάδων δεν προσφέρονται για στοιχηματισμό… Στα πέντε από τα οκτώ παιχνίδια οι αποδόσεις είναι… ανύπαρκτες, οπότε αναγκαστικά θα πορευτούμε με τα υπόλοιπα τρία…

Με την εθνική μας ομάδα έχω στενοχωρηθεί πολύ. Μείναμε εκτός του Euro και πραγματικά δεν μπορώ να το… χωνέψω! Βλέπω κάποιες ομάδες που έχουν ήδη προκριθεί, ή που – έστω – το παλεύουν ακόμα για την πρόκριση και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι καλύτερο έχουν από εμάς. Ως παραδείγματα θα αναφέρω τις Τσεχία, Τουρκία, Ουκρανία, Κόσοβο, Ιρλανδία, Βόρεια Ιρλανδία, Ουγγαρία, Δανία, Σλοβακία, Ρουμανία και άλλες πολλές! Και να πω ότι πέσαμε σε κανέναν δύσκολο και… απροσπέλαστο όμιλο; Αν εξαιρέσουμε την Ιταλία, όλες οι υπόλοιπες ήταν του χεριού μας.

Εμένα η νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής επί της Βοσνίας, αντί να με ικανοποιήσει, με… τσάντισε ακόμα περισσότερο! Αποδείχτηκε δηλαδή ότι ενώ είχαμε δυνατότητες, δεν τις αξιοποιήσαμε ποτέ! Χάναμε πολύτιμους βαθμούς από κάτι ανύπαρκτους, τύπου… Λιχτενστάιν και έτσι το επόμενο καλοκαίρι θα παρακολουθούμε το Euro από τους… καναπέδες μας. Τέλος πάντων. Ελπίζω τουλάχιστον αυτά τα προκριματικά που αποδείχθηκαν… πάθημα να λειτουργήσουν ως ένα καλό μάθημα για το μέλλον. Προς γνώση και συμμόρφωση δηλαδή…

Λόγω καλής ψυχολογίας μετά από τη νίκη επί της Βοσνίας, θα μας δώσω ένα ελαφρύ προβάδισμα, αν και εμείς οι έλληνες είμαστε ικανοί για το καλύτερο και το χειρότερο. Όχι μόνο στο ποδόσφαιρο. Γενικώς και… αορίστως. Το διπλό της εθνικής μας ομάδας προσφέρεται στο 2.15 από το [eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”].

Το πιο κρίσιμο από τα ματς του σημερινού προγράμματος, είναι το Ρουμανία – Σουηδία. Οι δύο ομάδες έχουν από 14 και 15 βαθμούς αντίστοιχα και όποιος χάσει θα έχει πρόβλημα… Οι ρουμάνοι βέβαια ακόμα και να κερδίσουν δεν θα έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση, καθώς την τελευταία αγωνιστική παίζουν εκτός έδρας με την Ισπανία. Η Σουηδία αντιθέτως έχει πολύ πιο εύκολο και βατό έργο, αφού υποδέχεται τις νήσους Φερόες.

Στοιχηματικά επιλέγω τα περισσότερα γκολ του 2ου ημιχρόνου, διότι σε περιπτώσεις τόσο κρίσιμων και καθοριστικών αναμετρήσεων, είθισται οι αντίπαλοι να είναι αρκετά προσεκτικοί και επιφυλακτικοί στην αρχή. Επειδή πάντως αυτή που χρειάζεται τη νίκη είναι η Ρουμανία και όχι η Σουηδία, οι γηπεδούχοι θα αναγκαστούν να επιτεθούν και ίσως αυτό το πληρώσουν απέναντι σε μία καλή και έμπειρη ομάδα η οποία παίζει καλά τις αντεπιθέσεις.

Το Βοσνία – Ιταλία τέλος, είναι ένα βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι. Επειδή αφενός οι βόσνιοι έχουν… χάλια ψυχολογία μετά από την ήττα από την Εθνική μας και επειδή αφετέρου πιστεύω ότι οι ιταλοί θα επιδιώξουν να πετύχουν δέκα νίκες στις δέκα αγωνιστικές των προκριματικών, θα τους δώσω προβάδισμα για τη νίκη. Ούτως ή άλλως είναι σαφώς ανώτεροι και αν θελήσουν όντως να πάρουν τους βαθμούς, θα τα καταφέρουν χωρίς ιδιαίτερο κόπο… Το διπλό το βρήκα στο… αξιοπρεπές 2.20 στη [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”].

Πάμε τώρα να δούμε και τρία ακόμα σημεία από το σημερινό πρόγραμμα…

Στη Β Βραζιλίας, η Αμέρικα Μινέιρο θα επιδιώξει να κάνει το 3 στα 3 στις αγωνιστικές που απομένουν, προκειμένου να εξαντλήσει τις ελπίδες της για την άνοδο. Απόψε υποδέχεται τη φορμαρισμένη μεν, αλλά βαθμολογικά αδιάφορη δε, Βιτόρια και η απόδοση αυτού του άσου γνωρίζει πτώση από προχθές…

Στη Β Δανίας, η Κόγκε που έχει ανέβει αγωνιστικά εσχάτως, απόψε υποδέχεται την ντεφορμέ Νίκοπικγκ, η οποία παραμένει χωρίς νίκη από τις 30 Αυγούστου! Από εκείνη τη μέρα, ακολούθησαν δέκα ολόκληρες αγωνιστικές χωρίς «τρίποντο» (1.75 ο άσσος στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Στη Β Ολλανδίας, η Φόλενταμ που έρχεται από τρεις νίκες, θεωρώ ότι μπορεί α  πετύχει μία ακόμα σήμερα κόντρα στην αδύναμη Ος, η οποία έχει να επιδείξει μόλις τρεις νίκες σε 14 αγωνιστικές. Εδώ βοηθάει και η παράδοση, καθώς ανεξαρτήτως έδρας, η Φόλενταμ έχει υποστεί μόνο μία ήττα στα τελευταία 15 μεταξύ τους παιχνίδια. (2.25 το διπλό στη [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”])

Καλή τύχη και με οτιδήποτε νεότερο θα τα πούμε στην συνέχεια της ημέρας στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

MATCHCOMBO από τον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]

Ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] δίνει τη δυνατότητα να συνδυάσεις διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα δελτίο.

Με το MatchCombo μπορείς να συνδυάζεις σε μια απόδοση διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα στοίχημα.

Η διαδικασία είναι απλή: διαλέγεις το γεγονός που σε ενδιαφέρει και στη συνέχεια επιλέγεις τη ρύθμιση «MatchCombo», για να εμφανιστούν οι διαθέσιμες αγορές που μπορούν να συνδυαστούν και να δημιουργήσουν το στοίχημά σου.

Μπορείς να επιλέξεις από 2 μέχρι και 7 αγορές, ενώ κάθε επιλογή σου προστίθεται στο δελτίο, δημιουργώντας ένα συνδυαστικό στοίχημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ