ΠΡΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ…

Καλημέρα. Σήμερα δεσπόζει το αθηναϊκό ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ και ο στόχος των δύο ομάδων είναι να τερματίσουν δεύτεροι πίσω από τον Ολυμπιακό. Από τη στιγμή που υπάρχει ο ΠΑΟΚ όμως, το έργο τους μόνο εύκολο δεν είναι καθώς απομένουν μόλις τρεις αγωνιστικές. Την προηγούμενη εβδομάδα ο Παναθηναϊκός μετά από κακή εμφάνιση έχασε από τον Παναιτωλικό, ενώ η ΑΕΚ έφερε ισοπαλία μέσα στο ΟΑΚΑ με τον Αστέρα Τρίπολης. Και οι δύο ομάδες έρχονται από αρνητικά αποτελέσματα. Παράγοντας – έδρα δεν υφίσταται αφού αφενός παίζουν στο ίδιο γήπεδο και αφετέρου χωρίς την παρουσία θεατών. Προσωπικά θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός το τελευταίο διάστημα παίζει καλύτερη μπάλα, αλλά αυτά δεν… μετράνε σε τέτοιου είδους ντέρμπι. Το μόνο στοίχημα που θα μπορούσα να επιλέξω είναι το Χ του ημιχρόνου (1.95 στο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]) και προσωπικά δεν αποκλείω αυτό το Χ να… τραβήξει ως το φινάλε.

Ο Άρης αντιμετωπίσει τον παντελώς αδιάφορο Ατρόμητο και έτσι πιστεύω ότι λογικά θα φτάσει στην επικράτηση αφού και αυτός διεκδικεί την δεύτερη θέση.

Στην Πρέμιερ ποντάρεται το διπλό της Φούλαμ στο Λονδρέζικο ντέρμπι με την Κρ. Πάλας.

Η παράδοση πάντως δείχνει Τότεναμ στο σημερινό ματς με τη Μπέρνλι. Η ομάδα του Μουρίνιο έχει μείνει πάρα πολύ πίσω και αν δεν κερδίσει ούτε σήμερα, τα προβλήματα θα διογκωθούν. Πέρσι την είχε συντρίψει με σκορ 5-0 και πιστεύω ότι και φέτος εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσει.

Στην Ιταλία η πλειονότητα των παικτών παίζει Αταλάντα, αλλά εγώ θα αποφύγω το διπλό για τρεις συγκεκριμένους λόγους. Α) Η πρόσφατη παράδοση δείχνει μόνο ένα διπλό σε επτά παιχνίδια. Β) Η Αταλάντα έχει και το Champions League στη μέση. Γ) Η Σαμπντόρια πραγματοποιεί αρκετά καλή πορεία και το τελευταίο διάστημα είναι ακόμα καλύτερη…

Οι φίλοι των Χ ας κοιτάξουν το Ουντινέζε – Φιορεντίνα. Οι δύο ομάδες έχουν από 25 βαθμούς με τις ίδιες ακριβώς επιδόσεις. 6-7-10 με 25-35 τέρματα η Φιορεντίνα, 6-7-10 με 25-33 τέρματα η Ουντινέζε! Εν τω μεταξύ τα 4 από τα 6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν χωρίς νικητή…

Στη Γαλλία πέφτει παντού η απόδοση της Λυών, αλλά εγώ δεν παίζω διπλό στο 1.60 σε ένα τέτοιο ντέρμπι… Θα προτιμήσω το 1.75 της πρωτοπόρου Λιλ στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”], αφού εγώ αν ήμουν μπουκ δεν θα έδινα πάνω από 1.60 απέναντι στο Στρασβούργο…

Σε ανοδική πορεία βρίσκεται η Μονπελιέ, η οποία και αυτή έχει πονταριστεί πολύ. Φιλοξενείται από τη μέτρια Ρεμς και η παράδοση δείχνει τρία διπλά στις πέντε πιο πρόσφατες επισκέψεις της. (2.75 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”])

Στην Ολλανδία η Σπάρτα Ροτ. είναι σε θέση να επιστρέψει στις νίκες απέναντι σε μια Βίλεμ που έχει τις χειρότερες (0-3-8) εκτός έδρας επιδόσεις στο πρωτάθλημα.

Στην… αναζήτηση εκπλήξεων κύκλωσα την αναμέτρηση Γκρόνινγκεν – Φορτούνα. Οι φιλοξενούμενοι βλέπετε, έρχονται από τέσσερις νίκες σε πέντε παιχνίδια, ενώ μετρούν περισσότερα διπλά (5) από άσσους…

Πάλι στην αναζήτηση εκπλήξεων στάθηκα στην αναμέτρηση της Βάκερ με την Κάπφενμπεργκ στη Β Αυστρίας. Οι φιλοξενούμενοι είναι πολύ επικίνδυνοι μακριά από την έδρα τους, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι έχουν υποστεί μόνο μία ήττα στις έντεκα τελευταίες επισκέψεις τους στο Ίνσμπουργκ! Θυμίζω ότι ο άσσος αυτός πληρώνει μόνο 1.50!

Εκπλήξεων… συνέχεια στη Δανία με την αναμέτρηση Μίντιλαντ – Μπρόντμπι. Ακόμα δεν έχω καταλάβει από πού πηγάζει αυτό το 1.60 του άσσου από τη στιγμή που η Μπρόντμπι είναι πρώτη με έξι διπλά σε 9 παιχνίδια. Είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος και δεν νομίζω ότι θα… συγκλονιστεί η Δανία αν δεν περάσει αυτός ο χαμηλός άσσος.

Στην Πορτογαλία η Μπράγκα που έχει ήδη έξι διπλά σε δέκα παιχνίδια, μπορεί να περάσει νικηφόρα και από την έδρα της ντεφορμέ Νασιονάλ Μαδέιρα που δέχεται εύκολα το τέρμα. Η Μπράγκα τον τελευταίο καιρό σκοράρει με μοναδική άνεση και αυτό οφείλουμε να το λάβουμε υπόψη μας.

Στην Κροατία η φόρμα δείχνει ξεκάθαρα Γκόριτσα στο ματς με την Ίστρα, αφού οι φιλοξενούμενοι έχουν πάψει να κερδίζουν και να σκοράρουν εδώ και μήνες… Εκτός έδρας μάλιστα δεν έχουν ακόμα νίκη μετά από 11 αγωνιστικές.

Στο Μεξικό τέλος, αν κρίνουμε και συγκρίνουμε βάσει ρόστερ, τότε η Σάντος Λαγκούνα έχει το προβάδισμα απέναντι στη μέτρια Χουάρες. Βέβαια υπάρχει και η εναλλακτική επιλογή του under καθώς οι γηπεδούχοι μετρούν 7 στα 7 under εως τώρα.

Καλή τύχη.

[eafl id=”18306″ name=”PAME STOIXIMA” text=”Pamestoixima.gr”]: ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΕΚ (3.21 – 3.27 – 2.59)

Σε μηδενική γκανιότα για τον νικητή και επιστροφή χρημάτων στο 0-0*, προσφέρει το [eafl id=”18306″ name=”PAME STOIXIMA” text=”Pamestoixima.gr”] το σημερινό αθηναϊκό ντέρμπι. Και με πάνω από 300 στοιχήματα για επιλογή. (19.30μμ)

21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ

*ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ