ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΔΕΣ…

Καλημέρα και καλό μήνα. Από την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ Γερμανίας που διεξάγεται σήμερα, προκύπτουν σημεία βάσει ισχυρού κινήτρου. Σε αυτό το σημείο όμως οφείλουμε να επισημάνουμε ότι στην τελευταία αγωνιστική της Α και της Β κατηγορίας, είδαμε αρκετές αδιάφορες ομάδες να κόβουν βαθμούς από συλλόγους που καίγονταν για τη νίκη και να χάνονται πολλά εκατομμύρια στο live. Ας είμαστε λοιπόν λίγο επιφυλακτικοί γιατί με τους Γερμανούς ποτέ δεν ξέρεις

Η πρωτοπόρος Μπάγερν Β δεν έχει το δικαίωμα ανόδου αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα επιδιώξει να τερματίσει πρώτη για λόγους γοήτρου. Σήμερα υποδέχεται την Ντούισμπουργκ η οποία μόνο με νίκη θα εξακολουθεί να ελπίζει στην κατάληψη της 3ης θέσης. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι θα πράξω, αλλά η αλήθεια είναι ότι σκέφτομαι τη μίνι έκπληξη διότι η Ντούισμπουργκ είναι μια μεγάλη ομάδα που σήμερα θέλοντας και μη θα επιτεθεί.

Η τρίτη Μπραουνσβάιγκ υποδέχεται τη Μανχάιμ και λογικά θα φτάσει στη νίκη. Οι δύο ομάδες διατηρούν φιλικότατες σχέσεις και ο άσσος ποντάρεται.

Η Ίνγκολσταντ η οποία βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πίσω από τη Μπραουνσβάιγκ έρχεται από τρεις σερί νίκες με τέρματα 7-0. Γενικότερα η άμυνά της τα πηγαίνει περίφημα, καθώς έχει δεχθεί τα λιγότερα γκολ στην κατηγορία. Σήμερα αντιμετωπίζει το ντεφορμέ Μαγδεμβούργο και από τη στιγμή που ο άσσος πληρώνει πολύ καλά (2.10 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]), δεν αντιμετωπίζω… διλήμματα.

Οι Κίκερς Βουρζουνδίας μετά από τις 4 σερί νίκες τους σκαρφάλωσαν στην 2η θέση και πλέον βρίσκονται πολύ κοντά στην άνοδο. Σήμερα παίζουν με την αδιάφορη Βικτόρια Κολωνίας που την προηγούμενη αγωνιστική σώθηκε και μαθηματικά. Εδώ όμως δυστυχώς η απόδοση του διπλού δεν αποτελεί κανένα… κελεπούρι, και έτσι αναγκαστικά θα αφήσουμε το ματς για το live.

Η Μούνστερ βρίσκεται δύο πόντους κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού και σήμερα υποδέχεται την αδιάφορη Μέπεν. Όπως καταλαβαίνετε το αποψινό ματς αποτελεί ένα είδος τελικού για τους γηπεδούχους οι οποίοι δεν έχουν άλλο περιθώριο απώλειας βαθμών. Ο άσσος πληρώνει 1.83 στην [eafl id=”26140″ name=”BET365.GR” text=”BET365.GR”]

Πάμε τώρα να ρίξουμε μια ματιά στα υπόλοιπα ματς της ημέρας ξεκινώντας από τη Ρωσία. Η Ούφα και η Ρουμπίν Καζάν έχουν από 31 και 26 βαθμούς αντίστοιχα και έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε η γραμμή του υποβιβασμού είναι στους 24. Το Χ φαντάζει βολικό και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Ρουμπίν έχει 6 στα 13 Χ μακριά από την έδρα της. Η δε Ούφα συμπλήρωσε 7 ισοπαλίες σε 12 αγωνιστικές. Όσον αφορά στη μεταξύ τους παράδοση, έφτασαν τα 7 στα 11 Χ ανεξαρτήτως έδρας.

Στις μικρές Σουηδέζες η Λούλεα όπως αναμενόταν ξεκίνησε πολύ άσχημα με 4 στις 4 ήττες. Σήμερα υποδέχεται την ανώτερη Γκέφλε που όλα της τα ματς τελείωσαν στα 2-3 γκολ. Εκεί θα κινηθώ και εγώ. Στο διπλό δηλαδή, σε συνδυασμό με τα 2-3 τέρματα.

Στη Β Τουρκίας σκέφτομαι να πάρω ένα μεγάλο ρίσκο με την ισοπαλία στον αγώνα της Μπόλουσπορ με την πρωτοπόρο Χατάισπορ. Η Μπόλουσπορ που συμπλήρωσε 15 Χ σε 30 αγωνιστικές, βρίσκεται τρεις βαθμούς πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Η δε Χατάισπορ απέχει 6 βαθμούς από την 3η θέση. (οι δύο πρώτοι ανεβαίνουν κατηγορία.). Τα περισσότερα όμως από τα φετινά της παιχνίδια λήγουν ισόπαλα και από τη στιγμή που οι γηπεδούχοι έχουν αυτή τη φυσική ροπή προς τα Χ, σκεφτόμουν να το ρισκάρω. Να προσθέσουμε ότι η Μπόλουσπορ έρχεται από τρεις σερί ισοπαλίες και από 8 στα τελευταία 12.

Στη Β Πολωνίας η ουραγός και υποβιβασμένη Γκριφ η οποία την προηγούμενη αγωνιστική έφαγε 7 γκολ από τη Σκρα, υποδέχεται την Ρζέσζοφ που παλεύει για την παλεύει για την παραμονή της μαζί με μια πλειάδα ομάδων. Το κίνητρο υπέρ των φιλοξενούμενων είναι σημαντικό και εκτός από το διπλό βλέπουμε και το over μιας και οι γηπεδούχοι έχουν με τεράστια διαφορά τη χειρότερη άμυνα. Οι φιλοξενούμενοι αντιθέτως, παρά το ότι βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία διαθέτουν μια από τις καλύτερες εκτός έδρας επιθέσεις στη Β Πολωνίας.

Μια ακόμα ομάδα που κινδυνεύει εκεί, είναι η Προύσζκοφ. Αυτή υποδέχεται τη προτελευταία Λεγκιονόβο η οποία είναι κατά 99% υποβιβασμένη. Η πρόσφατη παράδοση ευνοεί τους γηπεδούχους και ελπίζω να διατηρηθεί και να πετύχουν το στόχο τους.

Στην Ελβετία η Βασιλεία  με τις δύο σερί νίκες της πλησίασε την κορυφή. Σήμερα φιλοξενείται από τη μέτρια και… ψιλοαδιάφορη Λουγκάνο και θα της δώσω πρώτη τύχη για τη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι έχουν και την παράδοση με το μέρος τους καθώς στις 13 τελευταίες επισκέψεις τους εκεί, έφυγαν με 8 διπλά και 5 ισοπαλίες!

Οι βασικές διεκδικήτριες του τίτλου όμως παραμένουν η Σεν Γκάλεν με τη Σιόν που ισοβαθμούν στην κορυφή έχοντας από 51 πόντους. Η Σεν Γκάλεν που έχει τα περισσότερα (8) διπλά στην κατηγορία, σήμερα φιλοξενείται από τη Χαμάξ η οποία διατηρεί τη χειρότερη έδρα με 8 ήττες σε 13 αγωνιστικές. Φέτος και πέρσι συναντήθηκαν 6 φορές και η Σεν Γκάλεν είχε πέντε νίκες και μία ισοπαλία. Το διπλό ποντάρεται και θεωρώ και εγώ ότι έχει τύχη να περάσει.

Στην Ισπανία έξι αγωνιστικές πριν από το φινάλε, η φορμαρισμένη Βιγιαρεάλ εξακολουθεί να δίνει μεγάλη μάχη για έξοδο στο Champions League. Σήμερα φιλοξενείται από την αδιάφορη βαθμολογικά Μπέτις και το διπλό που γνωρίζει πτώση προσφέρεται ακόμα σε υψηλές τιμές. (2.50 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

Στην Ιταλία ποντάρεται η Μίλαν η οποία έρχεται από σπουδαία νίκη στο ντέρμπι με τη Ρόμα. Σήμερα παίζει με την ουραγό και ουσιαστικά υποβιβασμένη Σπαλ, η οποία έχει τη χειρότερη έδρα στο πρωτάθλημα (2-2-9). Νομίζω ότι οι φιλοξενούμενοι εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσουν εδώ.

Στην Αγγλία όπως αναμενόταν, ποντάρεται η Τσέλσι η οποία προέρχεται από σπουδαία νίκη επί της Σίτι. Η ομάδα παλεύει για έξοδο στο Champions League και σήμερα έχει το λονδρέζικο ντέρμπι με τη ντεφορμέ Γουεστ Χαμ που τις τελευταίες 12 αγωνιστικές κατάφερε να κερδίσει μόνο τη Σαουθάμπτον. Δεν… τρελαίνομαι με την απόδοση του διπλού και γι’ αυτό μάλλον θα την αφήσω για το live, όταν η τιμή του θα έχει αγγίξει τον διπλασιασμό.

Για το πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ η Γουεστ Μπρομ είναι σε θέση να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στη μέτρια Σέφιλντ Γουεν. Οι φιλοξενούμενοι έχουν τις καλύτερες εκτός έδρας επιδόσεις με 11 διπλά σε 20 παιχνίδια και αν σταθούν τυχεροί θα φύγουν με το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στην Αυστρία η Βόλφσμπέργκερ που διεκδικεί έξοδο στο Europa League, ποντάρεται στο ματς με τη υποδεέστερη και ντεφορμέ Χάρτμπεργκ. Εδώ θα μπορούσαμε να δούμε συνδυαστικά το διπλό με το over, μιας και η Χάρτμπεργκ έχει με μεγάλη διαφορά τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία.

Στην Πορτογαλία τέλος, η Σπόρτινγκ αναμένεται να επικρατήσει της αδιάφορης Ζιλ Βιθέντε, καθώς η διαφορά δυναμικότητας είναι δεδομένη. Η ομάδα της Λισαβόνας ξεκίνησε ιδανικά μετά από τη διακοπή, ενώ τους γηπεδούχους τους βοηθά και η παράδοση των τελευταίων ετών.

Στο Μπελενένσες – Τόντελα τέλος, φαντάζει βολική η ισοπαλία καθώς οι δύο ομάδες έχουν από 30 και 29 βαθμούς και η γραμμή του υποβιβασμού είναι στους 24. Διατηρούν σχετικά καλές σχέσεις και θεωρώ ότι με τον ένα πόντο θα μείνουν ικανοποιημένοι και οι δύο.

Καλή τύχη και τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]: 0% γκανιότα και Fantasy τουρνουά για τα τρία ματς

Τα Fantasy τουρνουά είναι… ασταμάτητα στη Stoiximan και αυτή την Τετάρτη υπάρχει διαθέσιμο για τα τρία παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής των Playoffs με εγγυημένα χρηματικά έπαθλα ύψους 500€**. Επιπλέον, τα συγκεκριμένα παιχνίδια προσφέρονται και με 0% γκανιότα για το νικητή στη [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”].

19:15 Παναθηναϊκός-Άρης

21:00 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

21:30 Ολυμπιακός-ΟΦΗ

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Αφορά το συνολικό ποσό επάθλων του τουρνουά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ 4x προσφορά* από την Betsson
  • ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΤΕΣΣΕΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ