ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΓΩ… ΔΙΑΚΟΠΩΝ!

Καλημέρα. Όπως γράφω και στη KINGBET που κυκλοφορεί, αυτό το Σαββατοκύριακο θα πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα λόγω της διακοπής των πρωταθλημάτων επειδή υπήρχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων. Οι διακοπές… κοστίζουν και η φόρμα των ομάδων, ειδικά αυτών που έχουν αρκετούς διεθνείς, κλονίζεται.

Θα ξεκινήσουμε με τις καθιερωμένες επιγραμματικές επιλογές από τη Βρετανία. Προτίμησα να επιλέξω σημεία μόνο από τις μικρότερες κατηγορίες, διότι εκεί δεν υπήρξε διακοπή των πρωταθλημάτων. Οι επιλογές μου βασίζονται κυρίως στη δύναμη του ρόστερ, αλλά και στη καλή ή κακή φόρμα κάποιων συλλόγων.

ΛΙΓΚ 1

Κόβεντρι – Μπάρνσλεϊ: 2

Σριούσμπερι – Σάουθεντ: 2Χ

ΛΙΓΚ 2

Μίλτον – Φόρεστ Γκριν: 1 και under

Μάκλσφιλντ – Λίνκολν: 2

ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΛΙΓΚ

Μπρόμλεϊ – Σάλφορντ: 2

Ρέξαμ – Έμπσφλιτ: 1

Φίλντε – Όλντερσοτ: 1

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣΙΠ ΣΚΩΤΙΑΣ

Κουιν Οφ Σάουθ – Ρος Κάουντι: 2

Νταντί Γιουν. – Μόρτον: 1

Ντανφέρμλιν – Αλόα: 1 και over

ΛΙΓΚ 1 ΣΚΩΤΙΑΣ

Νταμπάρτον – Μοντρόουζ: 1

ΛΙΓΚ 2

Κάουντενμπιθ – Πίτερχεντ: 2 και over

Για το ελληνικό πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στο Ηράκλειο απέναντι σε έναν ΟΦΗ που ετοιμάζεται για διοικητικές αλλαγές. Ο ΟΠΑΠ δίνει το διπλό στο 1.35 και προσωπικά θεωρώ ότι αυτό είναι μια αδικαιολόγητα χαμηλή τιμή, διότι οι κρητικοί δεν θα πουλήσουν εύκολα το… τομάρι τους. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανέκαθεν δυσκολευόταν στην Κρήτη και προσωπικά δεν πρόκειται να εκπλαγώ αν σπάσει το διπλό του 1.35. Προτιμώ… χίλιες φορές το Χ του ημιχρόνου που βρίσκεται στο 2.17 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”].

Στη Γερμανία δεν υπάρχει στοιχηματικό ενδιαφέρον σε καμία κατηγορία. Το Αμβούργο λογικά θα κερδίσει τη Χάιντενχάιμ, αλλά προτιμώ να το αφήσω για το live διότι η απόδοση δεν συμφέρει.

Στη Β Ιταλίας η Τσιταντέλα ξεκίνησε εντυπωσιακά και οι οπαδοί της αναμένεται να γεμίσουν σήμερα το γήπεδο στον αγώνα με την Κοζέντσα. Προβάδισμα στους γηπεδούχους που έχουν καλύτερη ομάδα και είναι φορμαρισμένοι.

Η 7η αγωνιστική στο Βέλγιο προσφέρεται μόνο για τους κυνηγούς των εκπλήξεων. Καταρχάς όσο καλή και αν είναι η Γκενκ, δεν είναι δυνατόν να κοντράρω… κοτζάμ Άντερλεχτ σε αποδόσεις της τάξεως του 1.70. Έπειτα υπάρχει και αυτή η παράδοση που θέλει την Άντερλεχτ να μην χάνει σχεδόν ποτέ εκεί μέσα. Την τελευταία δεκαετία για παράδειγμα, πήρε 9 διπλά και έφερε ένα Χ! Μιλάμε δηλαδή για μια παράδοση που σπανίζει όχι μόνο στο Βέλγιο αλλά σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα. Εδώ λοιπόν θεωρώ ότι ή κυνηγάς τη μεγάλη απόδοση, ή απλά δεν παίζεις τίποτα.

Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τον αγώνα της Οστάνδης με τη Σερκλ Μπριζ. Οι μπουκ προφανώς αγνοούν το γεγονός ότι συγκριτικά με πέρσι, η Οστάνδη έχει αποδυναμωθεί, και η Σερκλ Μπριζ έχει ενισχυθεί. Οι δύο ομάδες πλέον δεν έχουν διαφορές μεταξύ τους και θεωρώ ότι οι αποδόσεις θα έπρεπε να είναι μοιρασμένες.

Στην Ισπανία η Βαλένθια ψάχνει – επιτέλους – για την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα και πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να την πετύχει υποδεχόμενη την υποδεέστερη Μπέτις. Την επόμενη αγωνιστική έχει το εκτός έδρας ντέρμπι με τη Βιγιαρεάλ και η νίκη αποτελεί μονόδρομος απόψε. Οι γηπεδούχοι έχουν και την παράδοση με το μέρος τους καθώς συμπλήρωσαν 49 νίκες σε 64 παιχνίδια (49-8-7).

Μιας και αναφερθήκαμε σε παραδόσεις, θα πρέπει να επισημάνουμε ότι στην Ολλανδία η Εξέλσιορ τα καταφέρνει μια χαρά στην έδρα της Βίλεμ. Για την ακρίβεια από το 2010 που οι δύο ομάδες ξαναβρέθηκαν στην ίδια κατηγορία, δεν έχει υποστεί ούτε μια ήττα εκεί μέσα. Ούτως ή άλλως δεν υπήρχε περίπτωση να ασχοληθώ με το 1.70 μιας αναξιόπιστης και ασταθούς ομάδας. Προτιμώ το over της ίδιας απόδοσης, αφού τόσο η Βίλεμ όσο και η Εξέλσιορ αρέσκονται στο επιθετικό παιχνίδι.

Στη Ρωσία η πρωτάρα Γιενισέι που παίζει για πρώτη φορά στην μεγάλη κατηγορία, εκτός έδρας έχει δύο ήττες με συντελεστή τερμάτων 0-5. Γενικότερα έχει πρόβλημα στην επίτευξη του γκολ καθώς έχει πετύχει μόλις δύο σε έξι αγωνιστικές. Μέσα στην έδρα της εμπειρότερης Ρουμπίν Καζάν που σκοράρει ανελλιπώς, λογικά θα αντιμετωπίσει πρόβλημα.

Στην Τσεχία δεν υπάρχει κάτι ενδιαφέρον, αλλά δεν μπορούμε να μην επισημάνουμε ότι η Πρίμπραμ και η Σίγκμα που έχουν από έξι στα επτά over, είναι οι ομάδες με τα περισσότερα over στην κατηγορία…

Στη Σουηδία η Μάλμε βρίσκεται σε… ξέφρενη αγωνιστική κατάσταση, καθώς συμπλήρωσε έξι σερί νίκες με συντελεστή τερμάτων 6-2! Απόψε φιλοξενείται από την ντεφορμέ Έστερσουντ που συμπλήρωσε τρεις διαδοχικές ήττες. Από τη φόρμα των δύο αντιπάλων προκύπτει το διπλό λοιπόν.

Το άλλο ματς της βραδιάς στη Σουηδία είναι αμφίρροπο ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ισοδύναμες ομάδες. Το μόνο που έχω να παρατηρήσω πάντως είναι, ότι τόσο η Έρεμπρο όσο και η Σούντσβαλ, σκοράρουν κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο των αγώνων τους. Αυτό είναι ένα στοιχείο που μπορεί να μας οδηγήσει στα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου.

Στη Βραζιλία και την Αργεντινή υπάρχουν αρκετές ομάδες που θα κατέβουν να αγωνιστούν με πολλούς αναπληρωματικούς λόγω του Κόπα Λιμπερταδόρες. Αναφέρω ενδεικτικά την Γκρέμιο, την Παλμέιρας, την Ιντεπεντιέντε και την Μπόκα. Επειδή και οι τέσσερις αυτές ομάδες προσφέρονται σε τιμές… φαβορί, θεωρώ ότι θα πρέπει να προσεχθούν ιδιαίτερα…

Στο Μεξικό η Κλαμπ Αμέρικα που ξαναβρήκε τη φόρμα της, υποδέχεται στην ισχυρή έδρα της την μέτρια Μονάρκας που την προηγούμενη αγωνιστική απογοήτευσε δεχόμενη τέσσερα γκολ μέσα στο γήπεδό της από την Κερετάρο. Τα τελευταία χρόνια η Κλαμπ κερδίζει τη Μονάρκας πετυχαίνοντας είτε τρία, είτε τέσσερα τέρματα. Εμένα πάντως και ένα… μου φτάνει.

Το πρωτάθλημα των ΗΠΑ οδεύει προς το φινάλε του και οι στόχοι των ομάδων έχουν ξεκαθαρίσει. Το Πόρτλαντ για παράδειγμα διεκδικεί είσοδο στα play off της Δύσης. Είναι ανεβασμένο αγωνιστικά και σήμερα φιλοξενείται από το αδιάφορο και ντεφορμέ Χιούστον που το τελευταίο διάστημα χάνει σχεδόν κάθε αγωνιστική. Ο φαβοριτισμός των γηπεδούχων δεν… εφάπτεται με την πραγματικότητα.

Το Λος Άντζελες που κυνηγά την πρωτιά στη Δύση, βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και σήμερα παίζει με την υποδεέστερη Νιου Ίνγκαλντ η οποία αποδυναμώνεται αισθητά όταν απομακρύνεται από την έδρα της. Τις τελευταίες 10 αγωνιστικές έχει πετύχει μόλις μια νίκη και αυτή με το ζόρι…

Το Κάνσας βρίσκεται στη δεύτερη θέση της Δύσης, δύο βαθμούς πάνω από το Λος Άντζελες. Έχει την καλύτερη διαφορά τερμάτων στον όμιλο και απόψε φιλοξενείται από την ουραγό Σαν Χοσέ που ειδικά το τελευταίο διάστημα δέχεται πολλά και αβίαστα τέρματα. Στην παρούσα φάση οι φιλοξενούμενοι δείχνουν ικανοί να προσθέσουν τρεις ακόμα πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό τους.

Στον όμιλο της Ανατολής, η Ατλάντα κυνηγά την πρωτιά και με όπλο την επίθεση που είναι η παραγωγικότερη και στους δύο ομίλους, θεωρώ ότι μπορεί να τα καταφέρει. Έχει τα περισσότερα (8) διπλά έως τώρα και σήμερα φιλοξενείται από το ντεφορμέ Κολοράντο που είναι αδιάφορο βαθμολογικά. Οι γηπεδούχοι συμπλήρωσαν τρεις σερί ήττες με συντελεστή τερμάτων 0-10!

Ο εύλογος άσσος του Σολτ Λέικ μπορεί να συνδυαστεί με το over για δύο λόγους. Πρώτον οι γηπεδούχοι διατηρούν την παραγωγικότερη επίθεση στη Δύση και δεύτερον οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν τη χειρότερη άμυνα στον όμιλο. Τις δύο τελευταίες αγωνιστικές το… αφηνιασμένο Σολτ Λέικ έβαλε από έξι γκολ σε Λος Άντζελες και Κολοράντο! Του εύχομαι και εις ανώτερα…

Καλή τύχη και τα υπόλοιπα θα τα δούμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”]

.

Η [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”] προσφέρει Bonus έως €20 στην Premier League!

Πόνταρε στις μεγάλες μάχες της Premier League με bonus ως €20! Η μέρα ξεκινάει με ντέρμπι στο Λονδίνο ανάμεσα σε Τότεναμ & Λίβερπουλ και κλείνει με την έκπληξη, μέχρι στιγμής, Γουότφορντ να υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ο μηχανισμός είναι απλός! Δήλωσε συμμετοχή στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”], και για κάθε €20 που θα ποντάρεις σε μονά στοιχήματα στην Premier League, σου επιστρέφουμε με τη μορφή bonus €2, με όριο τα €20!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ