Προσοχή στις πρεμιέρες

Καλημέρα, καλή εβδομάδα και καλό μήνα! Φαντάζομαι ότι πληροφορηθήκατε τι ακριβώς συνέβη την πρώτη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β Γαλλίας… Τα έξι από τα εννέα παιχνίδια έληξαν ισόπαλα 0-0! Εμφανίστηκαν 8 στα 9 under και 8 στα 9 no goal! Μιλάμε για… φαντασμαγορικό ποδόσφαιρο μεγάλων αξιώσεων δηλαδή.

Σήμερα ολοκληρώνεται η αγωνιστική με την αναμέτρηση της Αμιάν με τη Ρεμς. Την τελευταία τετραετία η μεν Αμιάν αγωνιζόταν στην τρίτη κατηγορία και η δε Ρεμς στην πρώτη. Φέτος λοιπόν ξανασμίγουν οι δρόμοι τους… Βάσει του ρόστερ και των μεταγραφικών κινήσεων των δύο ομάδων, το φαβορί της σημερινής αναμέτρησης είναι η Ρεμς. Η διοίκηση της ομάδας έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη, πήρε καλό και πετυχημένο προπονητή (Ζακαριάν), ενώ κράτησε και την πλειοψηφία των καλών παικτών που είχε. (Πράγμα σπάνιο για ομάδα που υποβιβάζεται).

Η Αμιάν από την άλλη μεριά, δεν έχει την ίδια οικονομική επιφάνεια και το μπάτζετ της είναι το χαμηλότερο στην κατηγορία. Επειδή όμως… τρόμαξε το μάτι μου από τα αλλεπάλληλα 0-0, δεν έχω μεγάλη… θέρμη για το διπλό. Σκέφτομαι λοιπόν να κάνω το εξής: Να ποντάρω στο (ποιο άλλο) 0-0 του ημιχρόνου και από εκεί και πέρα, αν και εφόσον διαπιστώσω στο live ότι η Ρεμς πιέζει και παίζει καλύτερα, να ρισκάρω ένα μικρό «χτύπημα» στο διπλό της ομάδας του Ζακαριάν.

Στη Ρωσία η πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση της Ρουμπίν Καζάν με την Άμκαρ. Η Ρουμπίν, μετά την περσινή κακή περίοδο οπού τερμάτισε δέκατη, ενισχύθηκε πολύ μεταγραφικά, καθώς επενδύθηκαν αρκετά εκατομμύρια ευρώ. Νέος προπονητής είναι ο Χάβι Γκράθια και όλοι στις τάξεις της ομάδας δηλώνουν αισιόδοξοι και έτοιμοι για μια πολύ καλή σεζόν. Η Άμκαρ από την άλλη μεριά, δεν ενισχύθηκε ιδιαίτερα και λογικά θα περάσει μια εξίσου αγχωτική με την περσινή περίοδο που κινδύνεψε με υποβιβασμό. Σας θυμίζω ότι η Άμκαρ είχε τη χειρότερη εκτός έδρας επίθεση με μόλις εννέα γκολ στο ενεργητικό της.

Το έχουμε ξαναπεί και θα το λέμε κάθε φορά, ότι στις πρεμιέρες οι κίνδυνοι ελλοχεύουν, και γι΄αυτό το λόγο δεν πρόκειται να ανοιχτώ πολύ. Επειδή όμως δεν έχω μεγάλα περιθώρια επιλογών, τον άσσο της Ρουμπίν τον έχω προτιμήσει ήδη.

Κλείνουμε με έναν ακόμα πιθανό άσσο από το πρωτάθλημα της Ρουμανίας. Η Κραϊόβα υποδέχεται την Τάργκο Μούρες η οποία άργησε να κινηθεί μεταγραφικά. Η ομάδα ουσιαστικά δεν έχει «χτιστεί» ακόμα και αυτό είναι κάτι που μπορεί να το εκμεταλλευτεί η γηπεδούχος Κραϊόβα. Τα «λιοντάρια» του ρουμανικού ποδοσφαίρου, έχουν αρκετά καλό ρόστερ φέτος και ευελπιστούν να επιστρέψουν στις παλιές καλές εποχές που πραγματοποιούσαν εξαιρετικές πορείες στο πρωτάθλημα.

Καλή τύχη…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ