ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΟΙ ΤΡΙΚΟΛΟΡ…

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Στον πρώτο όμιλο η ήττα της Αγγλίας από την Τσεχία έχει ως αποτέλεσμα να… «παγώσει» προς το παρόν η πρόκριση των βρετανών. Η ομάδα βέβαια παραμένει πολύ κοντά στη συμμετοχή της στα τελικά, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι με αυτήν που την καταδιώκει (Κόσοβο) παίζει την τελευταία αγωνιστική εκτός έδρας. Αυτό θεωρητικά σημαίνει πως αν σήμερα οι Άγγλοι δεν κερδίσουν και το Κόσοβο επικρατήσει του Μαυροβούνιου, τότε τα πάντα θα είναι ανοιχτά. Όλα αυτά επαναλαμβάνω στη θεωρία, διότι στην πράξη δεν γίνεται να μείνει εκτός τελικών η βρετανική ομάδα…

Απόψε πάντως λογικά θα επικρατήσει της ανύπαρκτης Βουλγαρίας που εξακολουθεί να απογοητεύει αφού παραμένει χωρίς νίκη στον όμιλο. Λόγω χαμηλής απόδοσης όμως θα πρέπει να βρούμε κάτι συνδυαστικό και αυτό κατά τη γνώμη μου είναι το over που το… τιμά ανελλιπώς η Αγγλία από την αρχή της φάσης των ομίλων.

Όπως προαναφέραμε, την ίδια ώρα το Κόσοβο υποδέχεται το Μαυροβούνιο στην Πρίστινα. Εννοείται ότι το 1.55 του άσσου έχει να κάνει καθαρά με το βαθμολογικό κίνητρο των δύο αντιπάλων, διότι αν αυτό το ματς γινόταν την πρώτη αγωνιστική, δεν υπήρχε περίπτωση να βλέπαμε άσσο κάτω από 2.00. Αξίζει σε αυτή την τιμή να παιχτεί το Κόσοβο; Κατά τη γνώμη μου όχι… Όσο αδιάφορο και αν είναι το Μαυροβούνιο, σε όποια κακή κατάσταση και αν βρίσκεται, δεν ποντάρεις εύκολα τα χρήματά σου σε μια τόσο άπειρη ομάδα όπως είναι αυτή των Κοσοβάρων. Θα προτιμήσω τα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου διότι το Μαυροβούνιο τα περισσότερα γκολ τα δέχεται μετά από την ανάπαυλα…

Στον δεύτερο όμιλο η πρωταθλήτρια Ευρώπης Πορτογαλία δεν έχει ακόμα προκριθεί καθώς εξακολουθεί να την καταδιώκει η Σερβία. Βάσει προγράμματος όμως οι Πορτογάλοι έχουν ουσιαστικά προκριθεί αφού τις τελευταίες δύο αγωνιστικές παίζουν εντός με τη Λιθουανία και εκτός με το Λουξεμβούργο. Επομένως ακόμα και αν χάσουν απόψε από τους Ουκρανούς, δεν θα μπορέσουν τελικά οι Σέρβοι να καλύψουν αυτή τη διαφορά των 4 πόντων. Τα πάντα εδώ κρίθηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο όταν η Σερβία έχασε μέσα στο γήπεδό της από την Πορτογαλία με 2-4 σε ένα εντυπωσιακό σε εξέλιξη ματς. Έτσι λοιπόν θεωρώ ότι το ενδεχόμενο της ισοπαλίας… πλανάται απόψε πάνω από το Κίεβο.. Ούτως ή άλλως δεν θα κοντράρω τους αήττητους Ουκρανούς που έχουν δεχθεί μόνο ένα γκολ σε 6 αγωνιστικές. Θα ρισκάρω λοιπόν στην ισοπαλία ευελπιστώντας ότι το ματς θα λήξει χωρίς νικητή όπως και το αντίστοιχο του πρώτου γύρου… (ο αγώνας προσφέρεται σε μηδενική γκανιότα για τον νικητή από τον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Οι Σέρβοι θα κερδίσουν τους Λιθουανούς αλλά εδώ η απόδοση είναι ανύπαρκτη. Ίσως αν συνδυαστεί με το Over αποκτήσει κάποιο στοιχηματικό νόημα το ματς αυτό.

Στον 8ο όμιλο τέλος, η Γαλλία υποδέχεται στο Παρίσι την Τουρκία. Οι «τρικολόρ» θα επιδιώξουν να πάρουν τη ρεβάνς της ήττας του Ιουνίου με 2-0. Οι Τούρκοι βέβαια είναι πολύ σκληρά καρύδια και δεν πρόκειται να παραδοθούν εύκολα. Βασικά σκέφτομαι το under και για έναν επιπρόσθετο λόγο, που έχει να κάνει με την απουσία του Εμπαπέ που είναι ότι καλύτερο διαθέτει η γαλλική ομάδα στην επίθεση. Τόσο ο Γκριζμάν, όσο και ο Ζιρού βρίσκονται σε πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση, οπότε το βρίσκω δύσκολο να μπορέσουν οι γάλλοι να καταφέρουν να βάλουν πολλά γκολ. Over αυτό το ματς θα έρθει μόνο αν σκοράρουν και οι Τούρκοι…

Στο Μολδαβία – Αλβανία τέλος, θα πάω με τους φιλοξενούμενους καθώς τηρουμένων των αναλογιών, η Μολδαβία «παίζει» να είναι και η χειρότερη ομάδα της φάσης των ομίλων. Την Παρασκευή κατάφερε (διότι περί κατορθώματος πρόκειται) να χάσει μέχρι και από την Ανδόρρα που έως τότε είχε 6 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια με συντελεστή τερμάτων 0-14! Αυτή αποτέλεσε την 6η φετινή ήττα των Μολδαβών που ο συνολικός συντελεστής τερμάτων τους σε αυτά τα παιχνίδια είναι 1-18! Ο νέος προπονητής ο Σεμέν Άλντμαν δεν κατάφερε τίποτα απολύτως ούτε και αυτός και έτσι πιστεύω ότι η ομάδα του θα οδηγηθεί σε μια ακόμη ήττα, ανεξαρτήτως βαθμολογικού ή μη ενδιαφέροντος.

Καλή τύχη και με οτιδήποτε νεότερο τα λέμε μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

 

[eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”]

Κάθε αγώνας παίζει με τις αποδόσεις που θες στο [eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”]. Και με συνδυασμό πληθώρας επιλογών για το ίδιο παιχνίδι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ