ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΥΣ

Καλημέρα. Σήμερα και αύριο διεξάγεται εμβόλιμη αγωνιστική στην Πρέμιερ και την Τσάμπιονσιπ, καθώς και κάποια εξ αναβολής παιχνίδια των μικρότερων κατηγοριών. Το μεγάλο ντέρμπι της ημέρας δεν είναι άλλο από αυτό του «Άνφιλντ» ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Τσέλσι.

Όλο μου, το κείμενο στην KING BET που κυκλοφόρησε σήμερα, είναι αφιερωμένο σε αυτό το σπουδαίο ματς. Για… δεοντολογικούς λόγους δεν μπορώ να το μεταφέρω και εδώ. Η κατάληξή του πάντως είναι μια ισοπαλία, η οποία στην παρούσα φάση δεν νομίζω ότι θα δυσαρεστούσε ούτε τον Κλοπ αλλά ούτε τον Κόντε.

Στο Μπόρνμουθ – Κρίσταλ Πάλας, θα κυνηγήσω τα πολλά τέρματα καθώς η Μπόρνμουθ συμπλήρωσε έξι σερί over. Στα πέντε από τα έξι αυτά παιχνίδια μάλιστα, δέχθηκε ή πέτυχε, από τρία τέρματα. Η Κρίσταλ Πάλας έχει τη δεύτερη χειρότερη εκτός έδρας άμυνα στην κατηγορία με ένα γκολ διαφορά από τη Χαλ.

Στο Άρσεναλ – Γουότφορντ θα συνδυάσω τον άσσο με το over, καθώς η λονδρέζικη ομάδα έχει τη δεύτερη παραγωγικότερη επίθεση με ένα γκολ διαφορά πίσω από τη Λίβερπουλ. Η Γουότφορντ συνηθίζει να παίζει επιθετικά ακόμα και όταν απομακρύνεται από την έδρα της και το τελευταίο διάστημα δέχεται αρκετά τέρματα…

Στο Μίντλεσμπρο – Γουεστ Μπρομ τέλος, βρίσκω δυσανάλογες αποδόσεις. Οι γηπεδούχοι δεν τα πηγαίνουν καθόλου καλά φέτος και είναι η ομάδα με τις λιγότερες (4) νίκες στο πρωτάθλημα. Η Γουεστ Μπρομ αντιθέτως, πραγματοποιεί μια αξιόλογη πορεία, ενώ έρχεται και από τρεις νίκες σε τέσσερα παιχνίδια. Να σημειώσουμε ότι στις δύο τελευταίες επισκέψεις της εκεί μέσα, έφυγε με το διπλό στις αποσκευές της…

Στην Τσάμπιονσιπ το πρόγραμμα δεν είναι ευνοϊκό για υψηλά πονταρίσματα. Η Μπρίστολ Σίτι πάντως, εξακολουθεί να περνά περίοδο παρατεταμένου ντεφορμαρίσματος, καθώς συμπλήρωσε οκτώ σερί ήττες στο πρωτάθλημα. Αυτή τη στιγμή δηλαδή αποτελεί την πιο ντεφορμέ ομάδα στη Βρετανία. Σήμερα υποδέχεται την δυνατή Σέφιλντ Γουέν. η οποία ως και την προηγούμενη αγωνιστική διατηρούσε ένα αήττητο έξι παιχνιδιών. Αυτό το αήττητο έσπασε δύσκολα η πρωτοπόρος Μπράιτον με ένα τέρμα που σημείωσε προς το τέλος της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι είναι επιρρεπείς στις γκέλες μέσα στο γήπεδό τους και θα δώσω προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. (2.65 στην GOALBET) (φωτο: το όνειρο του προπονητή της Σέφιλντ Γουεν. Carlos Carvalhal, που είναι η άνοδος στην Πρέμιερ μετά από καιρό, κυκλοφορεί σε πολλές… κόπιες)

Στο Μπέρμιγχαμ – Ρέντινγκ έχω την αίσθηση ότι θα σημειωθούν αρκετά γκολ. Η Ρέντινγκ έχει πολύ καλή επίθεση και ειδικά τον τελευταίο καιρό σκοράρει με μεγάλη ευκολία. Η δε Μπέρμιγχαμ συμπλήρωσε εννέα over σε 14 παιχνίδια στην έδρα της.

Για τους φίλους των Χ τέλος, εξακολουθεί να παραμένει πολύ… φιλική η ομάδα της Άστον Βίλα που έχει τις περισσότερες (12) ισοπαλίες στο πρωτάθλημα. Βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα παρέα με τη Μπρέντφορντ που και αυτή φέρνει αρκετά Χ στην έδρα της. Δεν αγνοώ βέβαια το γεγονός ότι η Άστον Βίλα ενισχύθηκε με πολλούς και καλούς παίκτες εσχάτως, αλλά δεν νομίζω ότι θα μπορέσουν να ενσωματωθούν στο σύνολο τόσο άμεσα. Το αναφέρω όμως, για να την έχουμε… υπόψη μας από εδώ και στο εξής.

Στην Β Αγγλίας, η Γέοβιλ υποδέχεται την Πλίμουθ και αν οι φιλοξενούμενοι παίξουν σοβαρά θα προσθέσουν τρεις πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό τους.  Σας υπενθυμίζω ότι η Πλίμουθ έχει τις καλύτερες εκτός έδρας επιδόσεις στο πρωτάθλημα, καθώς συμπλήρωσε εννέα διπλά σε 12 παιχνίδια! Διατηρεί την καλύτερη εκτός έδρας άμυνα με μόλις εννέα γκολ στο παθητικό της. Την ίδια ώρα η Γέοβιλ έχει μια από τις χειρότερες επιθέσεις στην κατηγορία. (2.30 στον STOIXIMAN.GR)

Στο Λούτον – Τσέλτεναμ δεν βλέπω έκπληξη. Οι γηπεδούχοι είναι ανώτεροι και λογικά θα επικρατήσουν μιας ομάδας που έχει μόλις πέντε νίκες σε 26 παιχνίδια. Η Λούτον διατηρεί την καλύτερη άμυνα στη Λιγκ 2  και λογικά δεν θα δεχθεί τέρμα από την μέτρια επίθεση της Τσέλτεναμ.

Στη Νάσιοναλ Λιγκ τέλος, θεωρώ ότι οι δύο αποψινές αναμετρήσεις εξαρτώνται από τις επιδόσεις των φιλοξενούμενων. Η πρωτοπόρος Λίνκολν καλείται να επιστρέψει στις νίκες απέναντι σε μια ομάδα που έχει οκτώ ήττες στην έδρα της και μια από τις χειρότερες άμυνες. Η Τρανμίρ που καταδιώκει τη Λίνκολν, έχει χάσει αρκετούς βαθμούς το τελευταίο διάστημα αλλά πλέον επέστρεψε δυνατός ο πρώτος της σκόρερ ο Κουκ. Σήμερα φιλοξενείται από τη Γουόκινγκ που παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία και προσπαθεί να την βγάλει με κάτι δανεικούς… Οι δύο φιλοξενούμενες ομάδες λοιπόν, υπερέχουν σε ρόστερ και εμπειρία και ελπίζω να μας το αποδείξουν και εντός του αγωνιστικού χώρου…

Με τα κύπελλα θα είμαι πιο… φειδωλός, καθώς όπως έχω ξαναπεί, δεν με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα από στοιχηματικής απόψεως. Στην Ιταλία, η Ίντερ υποδέχεται την Λάτσιο και το παιχνίδι χρειάζεται προσοχή διότι για τους γηπεδούχους ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Γιουβέντους. Θα υπάρξουν αλλαγές στην σύνθεση, της ομάδας και η Λάτσιο δεν είναι καμία ομάδα του… πεταματού.

Πολλές απουσίες μαζεύτηκαν στην Γαλλία στην Λιλ. Για την ακρίβεια δεν θα αγωνιστούν έξι βασικοί ποδοσφαιριστές. Υπάρχουν αρκετοί τραυματίες, κάποιοι άλλοι που θα πάρουν ανάσες, ενώ έφυγε με μεταγραφή για την Μπορντό και ο εξαιρετικός Σανγκαρέ. Όλα αυτά, καθιστούν το παιχνίδι επικίνδυνο και προσωπικά δεν θα απέκλεια την μίνι έκπληξη. Ούτως ή άλλως η Ναντ, είναι ένας σύλλογος που μετρά περισσότερες νίκες εκτός, από ότι εντός έδρας…

Με αρκετές αλλαγές θα κατέβει και η Ντιζόν κόντρα στην Μπορντό. Οι φιλοξενούμενοι που έχουν μόλις μία νίκη σε έντεκα παιχνίδια μακριά από την έδρα τους, αντιμετωπίζουν μία ομάδα που παραδοσιακά ασχολείται και ενδιαφέρεται για το κύπελλο. Προβάδισμα στους «Γιρονδίνους» λοιπόν…

Στο Βέλγιο τέλος, πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα η Γκενκ, θα τα καταφέρει να επικρατήσει της υποδεέστερης και ντεφορμέ Οστάνδης και να πάρει την πρόκριση για τον τελικό. (1-1 το πρώτο ματς). Οι δύο ομάδες θα κατέβουν με βασικούς, αλλά ειδικά στην παρούσα χρονική στιγμή, οι γηπεδούχοι δείχνουν να βρίσκονται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. (1.90 ο άσσος στην SPORTINGBET.GR)

Καλή τύχη και η συνέχεια θα δοθεί στο twitter οπού εχθές έγιναν… μαγικά πράγματα στο live. (@fontastsounis)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ