ΠΡΙΝ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ… 1.10

Καλημέρα. Αν πριν από 5-6 χρόνια έπαιζε η Ρεάλ με την Αταλάντα στο Champions League, οι μπουκ θα έδιναν 1.10 στον άσσο με πλεονέκτημα γκολ στην Αταλάντα. Σήμερα οι αποδόσεις είναι άνω του 2.00 και πάλι… φοβόμαστε να ποντάρουμε. Όπως όλα στη ζωή, έτσι και στο ποδόσφαιρο όλα κάνουν κύκλους. Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι πλέον η άλλοτε κραταιά «βασίλισσα» της Ευρώπης και η Αταλάντα δεν είναι η μικρή επαρχιακή ομάδα από το Μπέργκαμο που πάλευε να κρατηθεί στην κατηγορία. Έτσι λοιπόν θα κάτσουμε να παρακολουθήσουμε το παιχνίδι χωρίς να… ξοδευτούμε σε στοιχήματα.

Ούτε και με τη Μάντσεστερ Σίτι θα ασχοληθώ στοιχηματικά, αλλά εδώ καθαρά λόγω απόδοσης. Αν οι μπουκ έδιναν δυάρι όπως και στη Ρεάλ θα έκανα… τούμπες. Στο 1.25 όμως δεν αξίζει να ποντάρεις σε ματς του Champions League. Και επειδή… βαριέμαι να ψάχνω ειδικά στοιχήματα, θα περάσω κατευθείαν στο υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας που περιλαμβάνει… μπόλικη Αγγλία.

Θα στηριχτώ κυρίως σε κάποιες φορμαρισμένες ομάδες όπως είναι για παράδειγμα η Σάτον στη Νάσιοναλ Λιγκ. Η συγκεκριμένη ομάδα έρχεται από επτά νίκες και μια ισοπαλία και δεν βρίσκεται τυχαία στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Εκτός έδρας μετρά 7 διπλά σε 11 ματς και στην κατάσταση που βρίσκεται, το διπλό του 2.67 στο [eafl id=”18306″ name=”PAME STOIXIMA” text=”Pamestoixima.gr”] δεν φαντάζει καθόλου κακή απόδοση.

Παραμένοντας στην ίδια κατηγορία, η Τορκί που είναι από τις ομάδες που διεκδικούν άνοδο, φιλοξενείται από τη μετριότατη Μέιντενχεντ η οποία ουσιαστικά έχει ξεμείνει από στόχους. Εδώ να τονίσουμε ότι η Τορκί με 8 διπλά είναι η ομάδα με τις καλύτερες εκτός έδρας επιδόσεις στην κατηγορία. Είναι το φαβορί και το διπλό αρχίζει να ποντάρεται…

Στην Τσάμπιονσιπ η Γουότφορντ πάει… τρένο το τελευταίο διάστημα, καθώς συμπλήρωσε 7 νίκες σε 8 παιχνίδια. Είναι δεύτερη, διεκδικεί άνοδο και σήμερα φιλοξενείται από την Ρόδεραμ που βρίσκεται κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού έχοντας ήδη 12 ήττες στο παθητικό της. Δικαιολογημένα λοιπόν ποντάρονται οι φιλοξενούμενοι…

Στη Λιγκ 1 η Τσάρλτον θα επιδιώξει να… χωθεί μέσα στην εξάδα των play off ανόδου. Για να τα καταφέρει όμως, θα πρέπει να κερδίζει ομάδες όπως η Μπρίστολ Ρόβερς που παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία. Οι «πειρατές» δεν τα πηγαίνουν καθόλου καλά μακριά από την έδρα τους και οι Λονδρέζοι αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να επικρατήσουν. Εδώ ο άσσος κυκλοφορεί σε υψηλότερες τιμές από τις αναμενόμενες και δέχομαι με ικανοποίηση το 1.95 της [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”].

Εκεί όμως που έχω αντίρρηση είναι με τον φαβοριτισμό της Μπλάκπουλ. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η Μπέρτον συμπλήρωσε 6 διαδοχικές νίκες με τέρματα 11-2. Από τη στιγμή που μια ομάδα έχει εμφανώς τόσο ανοδική πορεία δεν την κοντράρεις σε αυτές τις τιμές…

Στη Λιγκ 2 η Πορτ Βέιλ έχει πάρει εδώ και καιρό την αγωνιστική κατηφόρα. Είναι χαρακτηριστικό ότι τις τελευταίες 13 αγωνιστικές κατάφερε να κερδίσει μόνο την προτελευταία Σάουθεντ. Σήμερα φιλοξενεί τη φιλόδοξη Νιούπορτ η οποία έρχεται από τρεις νίκες. Οι φιλοξενούμενοι έχουν επτά διπλά στο ενεργητικό τους και αυτή τη στιγμή δείχνουν πιο… κραταιοί.

Η πρωτοπόρος Τσέλτεναμ δεν πιστεύω ότι θα σκοντάψει απέναντι στην αδύναμη Μπάροου. Οι φιλοξενούμενοι βέβαια έκαναν δύο κολλητές νίκες, αλλά ήταν απέναντι σε μέτριους αντιπάλους. Η Τσέλτεναμ δε είναι ούτε Μάνσφιλντ, ούτε Γουόλσολ και οι φιλοξενούμενοι έχουν υποστεί τις περισσότερες (11) εκτός έδρας νίκες στην κατηγορία. Τον άσσο τον περίμενα στο 1.50, οπότε το 1.80 της [eafl id=”26140″ name=”BET365.GR” text=”BET365.GR”] δεν μου έπεσε καθόλου άσχημα…

Η Γουόλσολ παραμένει χωρίς «τρίποντο» για 8 συνεχόμενες αγωνιστικές. Στα τελευταία 14 παιχνίδια της, κατάφερε να σημειώσει μόλις μία νίκη. Η Κρόουλι από την άλλη μεριά, έρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες, ενώ διαθέτει μια από τις καλύτερες έδρες της κατηγορίας. Αν λοιπόν εξαιρέσουμε την πρόσφατη αρνητική παράδοση, όλα τα υπόλοιπα είναι υπέρ της σε αυτή την αναμέτρηση.

Από τη Β Ιταλίας τέλος, θα κρατήσω μόνο τον άσσο της Έμπολι, η απόδοση του οποίου πέφτει σε όλους τους μπουκ. Η Έμπολι είναι πρωτοπόρος, παραμένοντας η μοναδική χωρίς εντός έδρας ήττα στην κατηγορία. Υποδέχεται τη μέτρια Πορντενόνε που τις τελευταίες 10 αγωνιστικές σημείωσε μόνο μία νίκη. Με δεδομένο ότι η απόδοση του άσσου μπορεί να υποχωρήσει περαιτέρω, θα ψάξω για την υψηλότερη τιμή…

Καλή τύχη και τα λέμε στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]: ΡΕΑΛ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ (2.16 – 4.03 – 3.45)

Σε μηδενική γκανιότα για το νικητή προσφέρει ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] και τα δύο σημερινά παιχνίδια του Champions League.

Με πάνω από 580 (!) στοιχήματα για να επιλέξεις και με το  MatchCombo μπορείς να συνδυάζεις σε μια απόδοση διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα στοίχημα. (ώρα έναρξης: 22.00μμ)

21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ MGA

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ