ΠΡΕΜΙΕΡ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ

Καλημέρα. Παραμερίζουμε όλα τα κύπελλα και θα δούμε μόνο κάποια παιχνίδια πρωταθλημάτων. Στην Πρέμιερ η αρχική μου σκέψη είναι ο συνδυασμός του άσσου με το over στις αναμετρήσεις Λίβερπουλ – Έβερτον και Λέστερ – Γουότφορντ. Η Λίβερπουλ έχει 7 στα 7 στην έδρα της, όπου όλα τελείωσαν στο over! Μπορεί να αποτελεί τοπικό ντέρμπι, αλλά φέτος υπάρχει τεράστια διαφορά δυναμικότητας. Στο δε Άνφιλντ έχει να χάσει από την Έβερτον από το 1999! (1.91 προσφέρει τον συνδυασμό ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Για τη Λέστερ τα λέγαμε και το Σάββατο και δικαιωθήκαμε. Πλέον μετρά 7 συνεχόμενες νίκες και σκαρφάλωσε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η επίθεσή της πετάει… φωτιές και είναι η 2η παραγωγικότερη μετά από αυτήν της Σίτι. Απόψε υποδέχεται την ουραγό Γουότφορντ που διαθέτει την 2η χειρότερη εκτός έδρας άμυνα στην Πρέμιερ.

Από εκεί και πέρα εντόπισα δυσαναλογία αποδόσεων σε δύο παιχνίδια. Στο Σαουθάμπτον – Νόργουιτς και στο Γουλβς – Γουεστ Χαμ. Η Σαουθάμπτον έχει τις χειρότερες εντός έδρας επιδόσεις στο πρωτάθλημα με 5 ήττες σε 7 παιχνίδια. Έχει δεχθεί 22 γκολ και αυτό σημαίνει πάνω από τρία μέσο όρο ανά αναμέτρηση! Η Γουεστ Χαμ  έρχεται από σπουδαίο διπλό επί της Τσέλσι το οποίο αναπτέρωσε την ψυχολογία των παικτών της. Γενικότερα η λονδρέζικη ομάδα τα πηγαίνει καλύτερα εκτός από ότι εντός έδρας, αφού έχει 2 ήττες έναντι τεσσάρων. Η δε Γουλβς μπορεί να μην χάνει εύκολα, αλλά ούτε και κερδίζει, καθώς συμπλήρωσε 8 ισοπαλίες και 4 νίκες σε 14 αγωνιστικές.

Στην Πρέμιερ Σκωτίας θα κρατήσω τα over στις αναμετρήσεις Χαρτς – Λίβινγκστον και Ρος Κάουντι – Χιμπέρνιαν. Η Λίβινγκστον έχει 8 στα 8 over μακριά από την έδρα της και η Χαρτς τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές έβαλε και δέχθηκε συνολικά 15 γκολ! (2.15 το over στο [eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”])

Η Ρος Κάουντι είναι η ομάδα με τα περισσότερα over με 13 στα 15 και 7 στα 7 στην έδρα της! Έχει δεχθεί τα περισσότερα (34) τέρματα και υποδέχεται τη Χιμπέρνιαν που τις τελευταίες έξι αγωνιστικές κάθε φορά πετυχαίνει από δύο έως τέσσερα τέρματα. Έρχεται από 11 σερί γκολ – γκολ  και βάσει φόρμας θα μπορούσαμε να εξετάσουμε και τις πιθανότητες του διπλού σε αυτό το παιχνίδι.

Στη Γαλλία αντιθέτως, η Ρεμς φέρνει μόνο under. Έφτασε τα 14 στα 15 με 7 στα 7 μακριά από το γήπεδό της! Διαθέτει την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία, αλλά ταυτόχρονα και τη δεύτερη χειρότερη επίθεση! Στον αποψινό της αγώνα με την Αμιάν λοιπόν, επιλέγω το under και το Χ του ημιχρόνου.

Στο Μετς – Ρεν σκέφτομαι να επιλέξω το Χ, το οποίο δείχνει να βολεύει. Θυμίζω ότι η Μετς έρχεται από 4 συνεχόμενες ισοπαλίες. Να συμπληρώσουμε ότι τις τελευταίες τρεις σεζόν όταν βρέθηκαν αντιμέτωπες οι δύο αυτές ομάδες, όλα τα ματς έληξαν χωρίς νικητή…

Στη Ρουμανία θα συνδυάσω τον άσσο με το no – goal στον αγώνα της Κλουζ με τη Σέπσι. Η πρωτοπόρος έχει 8 νίκες και μια ισοπαλία σε 9 παιχνίδια στην έδρα της, με συντελεστή τερμάτων 26-2! Η Σέπσι από την άλλη μεριά, με 7 γκολ παθητικό είναι η κάτοχος της 2ης χειρότερης εκτός έδρας επίθεσης.

Στο Ντιναμό Βουκουρεστίου – Τσίντια είμαι ανάμεσα στον άσσο με το over και δεν αποκλείεται στο τέλος να συνδυάσω αυτά τα δύο στοιχήματα. Η Διναμό είναι φορμαρισμένη και μέσα στην έδρα της έχει υποστεί μόνο μία ήττα σε 9 αγωνιστικές. Η Τσίντια είναι η πιο ντεφορμέ ομάδα της κατηγορίας και έχει δεχθεί τα περισσότερα γκολ στο πρωτάθλημα Ρουμανίας. Μακριά από την έδρα της έχει 7 over σε 9 παιχνίδια.

Στον ίδιο συνδυασμό (άσσο με over) θα προβώ στην αναμέτρηση της Ολίμπια Λιουμπλιάνα με την Ντομζάλε στη Σλοβενία. Η πρωτοπόρος Ολίμπια διαθέτει με τεράστια διαφορά από τον δεύτερο την παραγωγικότερη επίθεση και μέσα στην Λιουμπλιάνα πετυχαίνει ακριβώς μέσο όρο τρία γκολ ανά παιχνίδι. Η Ντομζάλε πετυχαίνει και δέχεται το γκολ με μοναδική ευκολία. Γι΄αυτό άλλωστε μακριά από την έδρα της μετρά 8 over σε 9 αγωνιστικές… (2.05 ο συνδυασμός στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Καλή τύχη και με οτιδήποτε νεότερο θα τα πούμε στην συνέχεια της ημέρας στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΝΕΟ SITE, ΝΕΟ APP, ΝΕΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ!!!

ΣΥΝΔΕΣΟΥ ΤΩΡΑ ΣΤΗ [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”]!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ