ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ… ΚΑΡΑΜΑΡΚΟΥΣ;

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Στον 4ο όμιλο του Euro τόσο η Σκωτία όσο και η Τσεχία θεωρούνται οι πιο αδύναμες, οπότε όποια από τις δύο ηττηθεί σήμερα, καλό θα ήταν να αρχίζει σιγά σιγά να μαζεύει αποσκευές…  Το Χ θα μπορούσε να βολέψει υπό προϋποθέσεις αν δεχθούμε ότι η μέτρια φέτος Κροατία θα μπορούσε να ηττηθεί είτε από τη Σκωτία, είτε από την Τσεχία.

Φαβορί πάντως απόψε δεν υπάρχει και αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Οι Τσέχοι είναι παρηκμασμένοι και οι περισσότεροι από αυτούς αγωνίζονται είτε στην χώρα τους, είτε σε κάτι μικρομεσαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Η Σκωτία από την άλλη μεριά, δεν θα μπορούσε να ισχυριστεί κανείς ότι… σφύζει από ταλέντο, αλλά απόψε έχει ένα ατού που λέγεται έδρα, αφού η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στη Γλασκώβη. Αυτό το στοιχείο έρχεται να ισορροπήσει κάπως το ματς διότι θεωρητικά οι Τσέχοι είναι ανώτεροι. Προσωπικά είμαι σχεδόν βέβαιος ότι αυτό το ματς δεν θα κρύβει ιδιαίτερες συγκινήσεις, οπότε το στοίχημα που επιλέγω είναι το Χ και πιο συγκεκριμένα το 0-0 του ημιχρόνου. (στο 2.30 το προσφέρει ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Στις 19.00 ώρα Ελλάδας διεξάγεται η αναμέτρηση Πολωνία – Σλοβακία στην Αγία Πετρούπολη. Για τους Σλοβάκους δεν μπορώ να έχω ιδίαν άποψη γιατί δεν έχει τύχη να τους παρακολουθήσω ποτέ! Στον όμιλο πάντως τερμάτισε αήττητη και αυτό από μόνο του προβληματίζει κάπως τον προπονητή των Πολωνών, Πάουλο Σόουζα.

Η Πολωνία πάντως καθαρά «παικτικώς» είναι ανώτερη, καθώς σε αυτήν αγωνίζονται μερικοί μεγάλοι ποδοσφαιριστές όπως είναι ο Ζιελίνσκι της Νάπολι και ασφαλώς ο μεγάλος Λεβαντόφσκι της Μπάγερν Μονάχου. Αν κρίνω πάντως από το σύστημα που προτίθεται να παίξει σήμερα ο Σόουζα, τον Λεβαντόφκσι θα τον αφήσει μόνο και… έρμο μπροστά. Θα δώσει έμφαση στην άμυνα έχοντας προφανώς τη λογική ότι αν δεν δεχθεί γκολ, ο Λεβαντόφσκι κάποια στιγμή σίγουρα θα βρει δρόμο προς τα δίχτυα.

Να σας πω κάτι; Και εγώ αν ήμουν στη θέση του το ίδιο θα έκανα. Ο Πολωνός σούπερ σταρ έχει τόσο ταλέντο και τόση εμπειρία από τέτοια ματς, που όντως μπορεί κάποια στιγμή να σκοράρει. Αυτό θα είναι και το βασικό στοίχημά μου για αυτή την αναμέτρηση. Το δεύτερο θα είναι τα περισσότερα γκολ του 2ου ημιχρόνου διότι προβλέπω κλειστό πρώτο 45λεπτο, ενώ βλέπω και με… μερική συμπάθεια τον άσσο του 1.80.

Το τελευταίο ματς της βραδιάς είναι το Ισπανία – Σουηδία που διεξάγεται στη Σεβίλλη. Ο Λουίς Ενρίκε έχει τάσεις ανανέωσης και αυτό είναι εμφανές. Η Ισπανία μπορεί να μην «τρομάζει» όσο πριν από λίγα χρόνια, παραμένει όμως μια πολύ μεγάλη ομάδα με σούπερ σταρς στην ενδεκάδα της. Για μία ακόμη φορά θα παίξει επιθετικά με το αγαπημένο σύστημα του Ενρίκε που είναι το 4-3-3.

Οι Σουηδοί δεν φοβίζουν κανέναν και από τη στιγμή που είδα ότι για μια ακόμη φορά θα παίξει με τον Μπεργκ στην επίθεση, κατάλαβα για το που πάει το πράγμα… Η απόδοση του άσσου γνωρίζει πτώση από χθες και προκειμένου να ανεβάσω την απόδοση σκέφτομαι να ρισκάρω στο Χ ημίχρονο – άσσο τελικό, διότι η σουηδική άμυνα η οποία δεν είναι κακή, μπορεί να αντέξει για ένα ημίχρονο. (στο 3.60 προσφέρει το συγκεκριμένο στοίχημα ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Αυτά λοιπόν προς το παρόν από μένα. Για ότι προκύψει υπάρχει το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”] και – πιστέψτε με – καθημερινώς όλο και κάτι προκύπτει.

Υ.Γ. Σας ενημερώνω ότι τις μακροχρόνιες προτάσεις μου για τα στοιχήματα του Euro που δημοσιεύτηκαν την Παρασκευή στο bookenemy, μπορείτε να τις δείτε κλικάροντας στο παρακάτω λινκ. bookenemy.com/ena euro me ap’ola

[eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] Master με 1.000.000€ μεγάλο έπαθλο και εγγυημένα 10.000€ κάθε μέρα εντελώς δωρεάν & με μόνο 2 σωστές προβλέψεις!

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ