ΠΟΛΛΑ ΜΕ… ΛΙΓΑ ΣΤΗΝ ΕΣΘΟΝΙΑ

Καλημέρα. Η Μπάτε Μπορίσοφ η οποία… μονοπωλεί τους τίτλους στη Λευκορωσία, δεν ξεκίνησε καλά φέτος το πρωτάθλημα, στη πορεία όμως έπιασε τα γνωστά της… στάνταρ. Η ομάδα πλέον έρχεται από έξι νίκες και μια ισοπαλία έχοντας σκοράρει συνολικά 17 φορές. Η Ντιναμό Μπρεστ δεν αποτελεί αμελητέα ποσότητα, αλλά στην παρούσα φάση οι φιλοξενούμενοι φαίνεται ότι έχουν το προβάδισμα. Το διπλό γνωρίζει πτώση αλλά μια από τις υψηλότερες αποδόσεις που κυκλοφορούν σε ολόκληρη την Ευρώπη είναι το 2.21 του [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”].

Στην Εσθονία θα συνδυάσουμε τις νίκες των… απόλυτων φαβορί με τα πολλά γκολ. Η Φλόρα Ταλίν (φωτο) υποδέχεται την Ταμμέκα με την οποία διατηρεί εξαιρετική παράδοση τα τελευταία χρόνια. Πιο συγκεκριμένα ανεξαρτήτως έδρας συμπλήρωσε 12 νίκες σε 13 παιχνίδια. Σε αυτά τα 12 ματς πέτυχε συνολικά 41 γκολ! Μέσο όρο δηλαδή 3,5 ανά αναμέτρηση.

Η Ταλίνα Κάλεβ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος δέχθηκε 8 (!) γκολ από την Πάιντε. Σήμερα δεν βλέπω κάτι… καλύτερο κόντρα στην ανώτερη Τρανς Νάρβα. Το διπλό σκέφτομαι να το συνδυάσω με το over 3,5 γκολ διότι ειδικά στην Εσθονία σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις αν… στραβώσει από την αρχή το ματς για τον αδύναμο, στο τέλος θα… βαρεθεί να μετράει τέρματα.

Τέλος, στην Κόστα Ρίκα δεν συμφωνώ απόλυτα με τον φαβοριτισμό της Ντεπορτίβο Σαπρίσα, διότι η Χερεντιάνο είναι μια από τις πιο δυσκολοκατάβλητες ομάδες της κατηγορίας. Σας θυμίζω μάλιστα ότι πρόκειται για τον μοναδικό σύλλογο που δεν έχει υποστεί ακόμα ήττα μακριά από την έδρα του μετά από 7 αγωνιστικές! Επειδή όλα αυτά τα ματς έληξαν under θα προτιμήσω να ποντάρω στα λίγα γκολ και το Χ του ημιχρόνου. Προσωπικά δεν αποκλείω αυτό το Χ να… τραβήξει έως και το φινάλε διότι πάντα οι μεταξύ τους αναμετρήσεις είναι αμφίρροπες.

Καλή τύχη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ