ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!

Καλημέρα. Σήμερα δυστυχώς δεν θα μπορέσω να συμβάλω στην επιλογή σημείων, διότι το πρόγραμμα αποτελείται σχεδόν αποκλειστικά από αγώνες κυπέλλων με τους οποίους προσωπικά δεν ασχολούμαι. Ειδικά στην παρούσα πρώιμη φάση μέσα στην εορταστική περίοδο. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής δεν κοίταξα καν, το πρόγραμμα, αφού όπως προανέφερα δεν είχα κανένα λόγο και σκοπό να αναλωθώ σε τέτοιου είδους ανούσια στοιχηματικά παιχνίδια. Για μία ακόμη φορά πάντως αναμένεται να σημειωθούν εκπλήξεις, καθώς η πλειονότητα των μεγαλύτερων ομάδων θα παραταχθεί με αλλαγές στη σύνθεσή τους. Προσοχή λοιπόν…

Από εκεί και πέρα όμως, διεξάγονται και τέσσερα ματς πρωταθλήματος της Μπουντεσλίγκα!

Το μεγάλο ντέρμπι της βραδιάς δεν είναι άλλο από το Ντόρτμουντ – Λειψία. Εδώ κοντράρονται δύο από τις επιθετικότερες και αποδοτικότερες ομάδες στην Ευρώπη! Οι βεστφαλοί μέσο όρο πετυχαίνουν πάνω από τρία γκολ μέχρι στιγμής στην έδρα τους, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν τις καλύτερες εκτός έδρας επιδόσεις, καθώς και τα περισσότερα τέρματα! Το πρώτο στοίχημα που φαντάζομαι ότι έρχεται σε όλους πρώτο στο μυαλό μας, είναι ο συνδυασμός του over με το G-G.

Αν ρίξετε μία ματιά στα αποτελέσματα τους, θα δείτε τις τριάρες, τις τεσσάρες και τις πεντάρες να πηγαίνουν σύννεφο! Είναι άλλωστε νωπές ακόμα οι μνήμες από το 8-0 (!) της Λειψίας με αντίπαλο τη Μάιντζ! Εκεί όπου έβαλε έξι γκολ μέσα σε μία διάρκεια 19 λεπτών!

Η… νεόπλουτη Λειψία είναι μία πολύ καλή και επικίνδυνη ομάδα που μπορεί άνετα να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από το Ντόρτμουντ. Η πρώτη  μου επιλογή θα είναι ο συνδυασμός που προανέφερα και η δεύτερη το 2 DNB…

Βάσει φόρμας μπορούμε να εξετάσουμε και τον άσο της Άουγκσμπουργκ. Η ομάδα έρχεται από τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία και το αρνητικό ξεκίνημα αποτελεί ήδη μακρινό παρελθόν… Η Φορτούνα έχει «χτυπητές» αδυναμίες και προσωπικά πιστεύω ότι στο τέλος της σεζόν θα επιστρέψει στη Β κατηγορία.

Στο Βέρντερ – Μάιντζ τι άλλο θα μπορούσε να επιλέξει κανείς εκτός από τα πολλά γκολ; Η ομάδα της Βρέμης έφτασε τα 13 over  σε 15 αγωνιστικές! Τα δέκα από αυτά μάλιστα, τελείωσαν στο over 3.5 γκολ! Η δε Μαιντζ εκτός του ότι έρχεται από επτά σερί over, μακριά από το γήπεδό της, έχει επτά over  σε οκτώ παιχνίδια! Διαθέτει την χειρότερη εκτός έδρας άμυνα, αλλά συνάμα και μια από τις καλύτερες επιθέσεις! Πάμε λοιπόν για το over 3.5 γκολ, ελπίζοντας οι δύο αντίπαλοι να φανούν… συνεπείς για μία ακόμη αγωνιστική.

Στο Ουνιόν – Χοφενχαίμ τέλος θεωρώ ότι υπάρχει μία τέτοια ισορροπία δυνάμεων η οποία μπορεί να οδηγήσει σε μία βολική ισοπαλία. Εναλλακτικά αν θέλετε, υπάρχουν και τα… προσφιλή προς την Ουνιόν, 2-3 γκολ, τα οποία φροντίζει να επιβεβαιώνει πολύ συχνά. Πιο συγκεκριμένα μετρά εννέα στα 12 πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Το ίδιο διάστημα των δώδεκα αυτών αγωνιστικών, η Χόφενχαϊμ, έφερε οκτώ φορές 2-3 τέρματα.

Καλή τύχη και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”]

Κάθε αγώνας παίζει με τις αποδόσεις που θες στο [eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”]. Και με συνδυασμό πληθώρας επιλογών για το ίδιο παιχνίδι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ