ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΥΚ ΘΑ ΤΗΝ ΔΕΧΘΕΙ…

Καλημέρα. Δεν ξέρω αν σήμερα θα βρεθεί… μπουκ που θα δεχθεί το διπλό της Κρεμονέζε, αλλά η αλήθεια είναι ότι όποιος το επιχειρήσει θα λάβει ένα υψηλότατο ρίσκο, καθώς η υποβιβασμένη Λιβόρνο δεν έχει λόγο να κόψει βαθμούς από την Κρεμονέζε που καίγεται για παραμονή. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι την προηγούμενη αγωνιστική η Λιβόρνο ηττήθηκε από την Τραπάνι με ανατροπή με δύο τέρματα που σημειώθηκαν στο 89 και στο 91!

Στη Β Ιταλίας λοιπόν απομένουν 6 αγωνιστικές για το φινάλε και ακόμα δεν μπορούμε να μιλήσουμε για πιθανές – βολικές ισοπαλίες. Ίσως βέβαια στο Άσκολι – Σαλερνιτάνα τελικά το Χ δεν είναι και τόσο κακό καθώς με τον ένα πόντο και οι δύο ομάδες θα παραμείνουν εντός των στόχων τους. Ούτως ή άλλως έχουν παράδοση στις ισοπαλίες αφού όσες φορές έχουν βρεθεί αντιμέτωπες την τελευταία δεκαετία, κάθε σεζόν φέρνουν και από ένα Χ. Στον πρώτο γύρο αναδείχθηκαν ισόπαλες ενώ τα έξι από τα 11 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν χωρίς νικητή…

Στην Β Ελβετίας η φορμαρισμένη Γκρασχόπερς μπορεί να συνδυάσει για μια ακόμη φορά τη νίκη της με τα πολλά γκολ στον αγώνα με τη βαθμολογικά αδιάφορη Βιλ. Οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν τις καλύτερες εκτός έδρας επιδόσεις, ενώ με τη Βιλ διατηρούν φιλικότατες σχέσεις. Φέτος έχουν συναντηθεί τρεις ακόμα φορές και μετρούν ισάριθμες νίκες με τέρματα 8-1!

Στην Β Δανίας η πρωτοπόρος Βέιλε η οποία έχει υποστεί μόνο μία ήττα στα 14 ματς μακριά από την έδρα της, φιλοξενείται από την αδιάφορη Βέντισελ που έχει πετύχει τα λιγότερα εντός έδρας τέρματα στην κατηγορία. Το παιχνίδι πάει προς διπλό και πληρώνει 1.97 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”].

Στην Λευκορωσία η Διναμό Μπρεστ με λίγη τύχη θα συνδυάσει τον άσσο με το over στον αγώνα με την κάκιστη Σλουτσκ η οποία έρχεται από 7 ήττες και δύο ισοπαλίες. Ανεξαρτήτως έδρας η πρόσφατη παράδοση είναι 6-1-0 υπέρ της Διναμό.

Στην Β Εσθονίας τέλος, δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ανάμεσα στην Ταμέκα και την πρωτοπόρο Μααρντού η οποία συμπλήρωσε 9 συνεχόμενες νίκες. Περιμένω λοιπόν ότι και στον πρώτο γύρο που η Μααρντού επικράτησε με 5-0. Νίκη της με συνδυασμό το over 3.5 γκολ…

Καλή τύχη και την συνέχεια θα την πούμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ↩

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

20 δώρα* κάθε μέρα για έναν μήνα!
  • ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ