ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ…

Καλημέρα. Το σημερινό πρόγραμμα της Σούπερ Λίγκα ομολογώ ότι με… ταλαιπώρησε καθώς δεν προκύπτουν κάποια καλά ή έστω και… μέτρια σημεία. Να παίξω Λάρισα στο 1.70; Δεν βλέπω το λόγο… Οι Θεσσαλοί είναι ντεφορμέ και ο Πανιώνιος έχει ανεβάσει την απόδοσή του το τελευταίο διάστημα. Ίσως προτιμήσω το Χ του ημιχρόνου διότι οι φιλοξενούμενοι κρατάνε το μηδέν πίσω στα περισσότερα παιχνίδια τους στα πρώτα 45 λεπτά, ενώ οι γηπεδούχοι πλέον έχουν πάψει να σκοράρουν πριν από την ανάπαυλα.

Ο Παναιτωλικός μπορεί να έχει τα… χάλια του και να παραμένει χωρίς νίκη για 15 αγωνιστικές, αλλά έχει στα θετικά την εξαιρετική παράδοση κόντρα στον ΟΦΗ. Το αποψινό ματς πάντως αναμένεται… «σούπα» διότι θα διεξαχθεί χωρίς θεατές. Το πρώτο που θα κρατήσω είναι το under αφού ούτως ή άλλως οι γηπεδούχοι διαθέτουν τη χειρότερη με διαφορά επίθεση στην κατηγορία. Κάτι άλλο ίσως προκύψει στο live…

Ο φορμαρισμένος και φορτσάτος Ολυμπιακός λογικά δεν θα δυσκολευτεί από το μέτριο Βόλο, αλλά εδώ ισχύει ότι λέγαμε και χθες, πως διπλά σε τέτοιες τιμές δεν δικαιούται ούτε η… Μπαρτσελόνα. Αυτό που θα έχετε προσέξει πάντως είναι ότι στα τρία τελευταία παιχνίδια του ο Ολυμπιακός πέτυχε συνολικά 12 γκολ. Τα 11 από αυτά σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο. Αν λοιπόν κάποιος επιθυμεί να ανεβάσει τη συνολική απόδοση μπορεί να ρισκάρει στο διπλό ημίχρονο – διπλό τελικό.

Ο Παναθηναϊκός με τον Άρη τέλος, έχουν ακριβώς τις ίδιες νίκες, ισοπαλίες και ήττες (5-6-4). Είναι οι ομάδες που έχουν φέρει τα περισσότερα Χ στο πρωτάθλημα και ακόμα ένα νομίζω ότι δεν θα τους… χάλαγε απόψε. Εννοείται ότι στο ποδόσφαιρο το ζητούμενο είναι πάντα η νίκη, αλλά όταν αυτή δεν είναι πάντα εφικτή, ενίοτε συμβιβάζεσαι με την ισοπαλία. Ρισκάρω στο… «ξερό» Χ λοιπόν και αν έρθει, ήρθε.

Πάμε τώρα να ρίξουμε μια ματιά στο υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας.

Όποιος εμπιστεύεται τη φετινή Γιουνάιτεντ κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο σε τιμές – φαβορί, να… σηκώσει το χέρι. Ωραία… επειδή δεν βλέπω… κινητικότητα, ας ξεχάσουμε το διπλό του 1.70 και ας πάμε στο over της αποψινής αναμέτρησης με τη Γουότφορντ. Σημειώστε ότι από το 2015 που η Γουότφορντ ανέβηκε στην Πρέμιερ όλα τα μεταξύ τους παιχνίδια λήγουν over και στο G-G.

Ο Μουρίνιο περίμενε πως και πως το αποψινό παιχνίδι με την Τσέλσι για να πάρει λίγο από το… αίμα του πίσω. Σε τέτοιου είδους ντέρμπι και δη τοπικά, δεν υπάρχουν φαβορί, αλλά προσωπικά θα δώσω ένα προβάδισμα στους γηπεδούχους διότι η Τσέλσι έχει πάρει την αγωνιστική κατιούσα με τέσσερις ήττες σε πέντε παιχνίδια. Εννοείται πως «παίζει» τόσο το over όσο και το G-G καθώς αφενός η Τότεναμ έφτασε τα 13 στα 17 over και αφετέρου η Τσέλσι τα 8 στα 8 μακριά από την έδρα της! Εντυπωσιακό!

Στη Γ Γερμανίας θα συνδυάσω τον άσσο της Ίνγκολσταντ με το over διότι η ουραγός Ιένα με 40 γκολ παθητικό είναι η κάτοχος της 2ης χειρότερης άμυνας στην κατηγορία. (2.08 στη [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”]).

Στην Ιταλία έχω κυκλώσει δύο πιθανές εκπλήξεις… Η Νάπολι δεν δικαιολογείται να προσφέρεται στο 1.60 γιατί παραμένει για οκτώ (!) σερί παιχνίδια χωρίς νίκη. Το ντεμπούτο του Γκατούζο δεν ήταν θετικό, αφού η ομάδα υπέστη εντός έδρας ήττα από την Πάρμα στις καθυστερήσεις! Η Σασσουόλο αντιθέτως είναι ανεβασμένη αγωνιστικά και μην ξεχνάτε ότι μέσα στον Δεκέμβριο πήρε βαθμό σε Τορίνο και Μιλάνο από Γιουβέντους και Μίλαν αντίστοιχα…

Η Αταλάντα δεν έχει σταθερή απόδοση στο Μπέργκαμο και αυτό αποδεικνύεται από τις τρεις μόνο νίκες σε επτά αγωνιστικές. Το ματς με τη Μίλαν αποτελεί γειτονικό ντέρμπι και δεν γίνεται σε ένα τέτοιο ματς να βλέπουμε σε σχεδόν πεντάρια το διπλό.

Στην Ισπανία η Ατλέτικο συνεχίζει ακάθεκτη με τα… under της. Συμπλήρωσε 15 στα 17 με 8 στα 8 μακριά από τη Μαδρίτη και απόψε φιλοξενείται από τη Μπέτις. Για… εκεί το πάει και σήμερα.

Στη Β Ισπανίας η Αλμερία είναι σε θέση να επικρατήσει της Πονφεραντίνα από την οποία θα απουσιάσουν δύο βασικότατοι μέσοι (Λαρέα και Ίσι) λόγω τιμωρίας. (1.80 ο άσσος στο [eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”])

Το Ουέσκα – Σαραγόσα αποτελεί γειτονικό ντέρμπι της Αραγονίας και θεωρώ ότι οι μπουκ αδικούν τους φιλοξενούμενους που το τελευταίο διάστημα σκοράρουν ακατάπαυστα. Το 2 DNB πληρώνει 2.80 στο [eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”]!

Στο Βέλγιο θα έπαιζα πολύ ευχαρίστως το διπλό της φορμαρισμένης Άντβερπ ακόμα και στο πενιχρό 1.70, αν δεν ερχόταν η τιμωρία του πρώτου σκόρερ Μποκάνι που έχει πετύχει 14 γκολ φέτος. Ας το αφήσουμε καλύτερα λοιπόν και ας ψάξουμε για κάτι άλλο…

Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζει και η Ομόνοια στην Κύπρο, καθώς απόψε δεν θα αγωνιστεί ο πρώτος σκόρερ της ομάδας ο Ντέρμπισιρ. Η ΑΕΚ Λάρνακας δεν αποτελεί αμελητέα ποσότητα και διατηρεί πολύ καλή παράδοση τα τελευταία χρόνια εκεί μέσα. Δεν θα ασχοληθώ με το 1.60 του άσσου, αλλά ομολογώ ότι σκέφτομαι το under αφενός λόγω της απουσίας του Ντέρμπισιρ και αφετέρου λόγω των 6 στα 6 under που μετρά η Ομόνοια εντός.

Στη Ρουμανία δεν έχω προσωπική άποψη για την αναμέτρηση της Σέπσι με την Τσίντια, αλλά ομολογώ ότι μου προξένησε εντύπωση η σημαντική πτώση του άσσου. Το ματς τέθηκε ήδη προς… παρακολούθηση μόνο και μόνο για αυτόν το λόγο…. (1.80 προς το παρόν στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Στην Τουρκία τέλος, λογικά η Μπασακσεχίρ θα επιστρέψει εύκολα στις νίκες κόντρα στην διαλυμένη Καϊσέρισπορ. Θα συνδυάσουμε όμως το διπλό με το over για να ανεβάσουμε την απόδοση. Έτσι και αλλιώς οι γηπεδούχοι έχουν δεχθεί τα περισσότερα (32) γκολ στην κατηγορία.

Καλή τύχη και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΝΕΟ SITE, ΝΕΟ APP, ΝΕΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ!!!

ΣΥΝΔΕΣΟΥ ΤΩΡΑ ΣΤΗ [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”]!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ