ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ…

Καλημέρα. Άντε να… τελειώνουμε με αυτή την παρωδία του Nations League, προκειμένου να επιστρέψουμε στους κανονικούς μας ρυθμούς. Ο συγκεκριμένος θεσμός δεν είχε ανταπόκριση ούτε στις ομάδες, ούτε στους οπαδούς, αλλά ούτε και στους παίκτες του στοιχήματος αν κρίνω από τα πονταρίσματα.

Προσωπικά όπως έχω τονίσει επανειλημμένως, δεν ποντάρω σε αυτά τα παιχνίδια διότι θεωρώ αχρείαστο το ρίσκο. Σήμερα πάντως αν έπρεπε οπωσδήποτε να παίξω κάτι, θα ήταν τα διπλά της Ρωσίας με τη Σερβία και της Ιταλίας με τη Βοσνία, διότι οι δύο φιλοξενούμενοι θέλουν νίκη προκειμένου να καπαρώσουν την πρωτιά στον όμιλό τους. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο…

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας θα κρατήσω μόνο τέσσερα σημεία. Στην Β Πολωνίας η Κορόνα Κιέλτσε είναι ανώτερη της Στόμιλ η οποία παραμένει χωρίς νίκη για πέντε σερί παιχνίδια. Η απόδοση του άσσου γνωρίζει πτώση και πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα επαληθευτεί. (1.90 το βρήκα στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

Στη Β Νορβηγίας θα συνδυάσω τον άσσο με το over στον αγώνα της Λίλεστρομ με τη Γιέρβ. Οι γηπεδούχοι στοχεύουν στην άνοδο και εννοείται ότι δεν πρέπει να χάσουν πόντο από υποδεέστερους αντιπάλους έως το φινάλε. Η Γιέρβ είναι ντεφορμέ καθώς έρχεται από τέσσερις σερί ήττες με τέρματα 0-8.

Στην Ιαπωνία το Τόκιο έχοντας δώσει αρκετά περισσότερα ματς από τις υπόλοιπες ομάδες που βρίσκονται ψηλά στη βαθμολογία, δεν έχει κανένα περιθώριο απώλειας βαθμών απέναντι στην ουραγό Βαγκάλτα Σεντάι η οποία κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες μόλις την προηγούμενη εβδομάδα μετά από 18 αγωνιστικές! Το αξιοσημείωτο πάντως είναι ότι παραμένει η μοναδική ομάδα στην κατηγορία που δεν έχει σημειώσει ούτε μία νίκη στην έδρα της (0-5-8). Το Τόκιο από την άλλη μεριά έχει ήδη 7 διπλά στο ενεργητικό του. Το διπλό πληρώνει 1.93 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] (12.00μμ)

Στη Βραζιλία τέλος, η πρωτοπόρος Ατλέτικο Μινέιρο η οποία παραμένει αήττητη στην έδρα της (8-2-0) φέτος έχει κερδίσει πολύ καλύτερες ομάδες από ότι είναι η Ατλέτικο Παραναένσε που αποδυναμώνεται μακριά από το γήπεδό της. Ο άσσος ακόμα δεν έχει πάρει τα πονταρίσματα που ανέμενα, αλλά πιστεύω ότι στην πορεία θα παιχτεί αρκετά…

Καλή τύχη και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”18306″ name=”PAME STOIXIMA” text=”Pamestoixima.gr”]: ΕΛΛΑΔΑ – ΣΛΟΒΕΝΙΑ (2.10 – 3.27 – 4.50)

Σε μηδενική γκανιότα για τον νικητή προσφέρει το [eafl id=”18306″ name=”PAME STOIXIMA” text=”Pamestoixima.gr”] τον σημερινό κρίσιμο αγώνα της Εθνικής μας για το Nations League. (21.45μμ OPEN TV)

21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ 4x προσφορά* από την Betsson
  • ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΤΕΣΣΕΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ