ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ…

Καλημέρα και καλό μήνα. Σήμερα και αύριο διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική στην Ιταλία, αλλά η μοναδική εκκρεμότητα που απομένει είναι ποια εκ των Λέτσε και Τζένοα θα ακολουθήσουν την Μπρέσια και τη Σπαλ στη Β κατηγορία. Αυτά τα ματς όμως διεξάγονται αύριο. Τα σημερινά παιχνίδια δυστυχώς είναι αδιάφορα βαθμολογικά, οπότε προσωπικά τουλάχιστο δεν είμαι διατεθειμένος να εμπλακώ με… πονταρίσματα.

Παρακάτω όμως θα δούμε κάποια άλλα ματς από αυτά που διεξάγονται σήμερα Ξεκινώντας από την Ιαπωνία και τον πιθανό άσσο της Ουράβα η οποία διατηρεί εξαιρετική παράδοση κόντρα στην Σιμίζου. Πιο συγκεκριμένα η πρόσφατη προϊστορία ανεξαρτήτως έδρας, είναι 8-3-0 υπέρ της Ουράβα.

Πολύ καλή παράδοση όμως έχει και η Χιροσίμα στην έδρα της Γιοκοχάμα καθώς συμπλήρωσε 5 νίκες και μια ισοπαλία στις 6 τελευταίες επισκέψεις της εκεί. Η Γιοκοχάμα βρίσκεται σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση, ενώ διαθέτει και την χειρότερη άμυνα στην κατηγορία. Η Χιροσίμα αντιθέτως, με πέντε γκολ παθητικό έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα μετά από τη Ναγκόγια.

Για το πρωτάθλημα της Β Λευκορωσίας, η φορμαρισμένη Μπάτε Μπορίσοφ Β η οποία έρχεται από 5 νίκες και μια ισοπαλία, είναι το φαβορί απέναντι στη Ζοντινό Β των τριών σερί ηττών. Και εδώ υπάρχει ισχυρή παράδοση για το φαβορί, καθώς η Μπάτε μετρά 6 σερί διπλά με τέρματα 1-19!

Η Γκοροντέγια Β είναι μακράν η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας καθώς μετά από 19 αγωνιστικές μετρά 16 ήττες και τρεις ισοπαλίες! Το διπλό της Ενερτζέτικ Μινσκ θα το συνδυάσω με το over καθώς οι μεν γηπεδούχοι διαθέτουν τη χειρότερη άμυνα και οι δε φιλοξενούμενοι συμπλήρωσαν 14 over στα 15 τελευταία παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα.

Μιας και αναφερθήκαμε σε ομάδες που φέρνουν πολλά over, μια από αυτές είναι και η Ρουχ Μπρεστ Β η οποία έχει 10 σερί! Σήμερα φιλοξενείται από τη Μινσκ που διαθέτει μια από τις παραγωγικότερες επιθέσεις στην κατηγορία. Εδώ έχουμε να κάνουμε με δύο ισχυρές ομάδες και γι΄αυτό θα επιλέξω το over και το g-g.

Στην πρώτη κατηγορία της Λευκορωσίας διεξάγεται το αμφίρροπο ντέρμπι ανάμεσα στη Νέμαν και τη Ντιναμό Μινσκ. Για μένα έχει τύχη η ισοπαλία σε αυτό το παιχνίδι, αλλά το πρώτο στοίχημα που επιλέγω είναι το under που είναι ιδιαίτερα δημοφιλές και στις δύο ομάδες. Τόσο η  Νέμαν όσο και η Ντιναμό Μινσκ έρχονται από 7 σερί under και no – goal μαζί. Η δε Ντιναμό συμπλήρωσε 10 under σε 11 παιχνίδια. Αν εν τω μεταξύ ψάξουμε τις μεταξύ τους αναμετρήσεις, θα διαπιστώσουμε ότι οι 15 στις 16 πιο πρόσφατες έληξαν στο under! (1.60 το under στην [eafl id=”26140″ name=”BET365.GR” text=”BET365.GR”])

Στην Εσθονία ποντάρεται αρκετά ο άσσος της Νάρβα και αυτό έχει να κάνει κυρίως με τη φόρμα των δύο ομάδων. Παραδοσιακά πάντως η Νάρβα κερδίζει την Κουρεσάρε. Την τελευταία 20ετία για την ακρίβεια σε σύνολο 50 αναμετρήσεων εντός – εκτός, μετρά συνολικά 42 νίκες! Εντυπωσιακό ποσοστό επιτυχιών…

Στη Β Σουηδίας θα εμπιστευτώ για μια ακόμη φορά τη Χάλμσταντ, η οποία είναι ένα από τα φαβορί για την άνοδο. Η Λιουνγκσίλε από την άλλη μεριά, μετά από 9 αγωνιστικές μετρά μόνο μία νίκη κόντρα στην Τρέλεμποργκ. Σε ένα ακόμα ματς έρχεται η παράδοση να ενισχύσει το φαβορί, αφού η Χάλμσταντ δεν χάνει ούτε εντός ούτε εκτός τα τελευταία χρόνια από τη σημερινή της αντίπαλο.

Στη Νορβηγία θα συνδυάσω το διπλό με το over στον αγώνα της Σάντεφιορντ με τη Μόλντε. Οι φιλοξενούμενοι στις τελευταίες τέσσερις νίκες τους στο πρωτάθλημα έβαλαν συνολικά 15 γκολ. Μέσο όρο δηλαδή σχεδόν τέσσερα ανά αναμέτρηση. Η Σάντεφιορντ από την άλλη μεριά, μετρά ήδη 7 ήττες σε 11 παιχνίδια, ενώ διαθέτει και την τρίτη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία. Η διαφορά δυναμικότητας είναι δεδομένη. Όσο για την παράδοση; Ισχύουν ακριβώς τα ίδια και με τα προηγούμενα παιχνίδια, αφού η Μόλντε έχει υποστεί μόνο μία ήττα στις τελευταίες 12 αναμετρήσεις τους…

Στο Μεξικό τέλος, αν κρίνουμε βάσει ρόστερ, τότε η Κλαμπ Αμέρικα δείχνει να έχει προβάδισμα απέναντι στην Τιχουάνα. Αρωγός των γηπεδούχων η παράδοση καθώς συμπλήρωσαν 7 νίκες και μια ισοπαλία στις 8 τελευταίες φορές που υποδέχθηκαν την Τιχουάνα. (1.83 προσφέρει τον άσσο η [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

Καλή τύχη και την συνέχεια θα την πούμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ