ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ… ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ

Καλημέρα. Τόσο η Λειψία όσο και η Χέρτα… άστραψαν και βρόντηξαν την προηγούμενη αγωνιστική καθώς συνέτριψαν με σκορ 0-5 και 4-0 την Μάιντζ και τη Χέρτα αντίστοιχα. Στην αποψινή μεταξύ τους αναμέτρηση η Λειψία είναι το φαβορί, αλλά επειδή και η Χέρτα είναι μια πολύ επιθετική ομάδα, προσωπικά θα προτιμήσω τον συνδυασμό του g-g με το over. Θα ήθελα να σας θυμίσω άλλωστε ότι οι φιλοξενούμενοι μετρούν εννέα over στα δέκα τελευταία παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα. Εν τω μεταξύ αν κοιτάξουμε τα μεταξύ τους παιχνίδια των τελευταίων ετών θα διαπιστώσουμε ότι έχουν έξι σερί over. Τα τέσσερα από αυτά έληξαν στο over 4.5 γκολ!

Τα ίδια ισχύουν και για την Κολωνία η οποία έφτασε τα 10 σερί over στο πρωτάθλημα. Τα 7 από τα 10 ήταν g-g και over 3.5! Σήμερα φιλοξενείται από τη Χοφενχάιμ η οποία διαθέτει μια από τις χειρότερες άμυνες στην κατηγορία. Είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι τις τελευταίες 11 αγωνιστικές μόνο από την προτελευταία Βέρντερ δεν δέχθηκε γκολ. Να ακόμα ένα ματς λοιπόν που θεωρώ ότι μπορεί να συνδυαστεί το over με το g-g.

Στον αγώνα της Ντίσελντορφ με τη Σάλκε αντιθέτως, σκεφτόμουν την ισοπαλία, διότι οι δύο αυτές ομάδες έχουν φέρει τα περισσότερα Χ στη Μπουντεσλίγκα. Η Ντίσελντορφ μάλιστα, έρχεται από τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες, και έξι στα 8 πιο πρόσφατα. Η δε Σάλκε συμπλήρωσε τέσσερα Χ στα 8 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Στον πρώτο γύρο αναδείχθηκαν ισόπαλες και ελπίζω μια από τα… ίδια.

Στη Β κατηγορία το Ανόβερο συνέχισε την ανοδική του πορεία πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ μέσα στην έδρα της Όσναμπρικ. Τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές πέτυχε συνολικά 10 γκολ και διατηρεί το προβάδισμα για τη νίκη απέναντι στην 16η Καρλσρούη που παλεύει για τη σωτηρία της. (1.83 ο άσσος στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

Στην Τσεχία η Μπουντεγιόβιτσε με τη Λίμπερετς έχουν ακριβώς, μα ακριβώς τις ίδιες επιδόσεις σε 24 αγωνιστικές (11-3-10). Αναμένεται ένα αμφίρροπο παιχνίδι και τείνω προς το Χ του ημιχρόνου. Αν πάντως… επηρεάζεστε από τις προϊστορίες θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι η ομάδα της Λίμπερετς έχει εννέα νίκες και τέσσερις ισοπαλίες στα 13 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας. Βάσει παράδοσης λοιπόν, μπορούμε να δούμε και το 2 DNB.

Στην Ουγγαρία η πρωτοπόρος Φερεντσβάρος μετρά μόνο δύο ήττες σε 24 αγωνιστικές. Απόψε φιλοξενείται από την μετριότατη Ουίπεστ η οποία έχει σημειώσει μόλις μια νίκη στα 8 τελευταία της παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Να πούμε ότι και εδώ η παράδοση είναι υπέρ των φιλοξενούμενων, αφού ανεξαρτήτως έδρας διατηρούν ένα αήττητο 12 σερί παιχνιδιών! (1.87 το διπλό στη [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”])

Στην Κόστα Ρίκα η Ουνιβερσιτάριος εξακολουθεί να αποτελεί τη βασίλισσα των over καθώς συμπλήρωσε 13 στα 14 τους τελευταίους τέσσερις μήνες! Η πλειονότητα αυτών των αναμετρήσεων έληξε στο over 3.5 γκολ. Απόψε φιλοξενεί τη Χερεντιάνο και σκέφτομαι για μια ακόμη φορά τη λύση των πολλών τερμάτων.

Η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας όμως είναι η Αλαχουλένσε με επτά νίκες σε εννέα αγωνιστικές.

Η ομάδα διεκδικεί τον τίτλο και απόψε φιλοξενείται από την συγκριτικά… νωθρή Γκρέσια. Για μια ακόμη φορά θα αναφερθώ στην παράδοση που είναι ευνοϊκή για τους φιλοξενούμενους. Πιο συγκεκριμένα από το 2017 που ξαναβρέθηκαν στην ίδια κατηγορία η Αλαχουλένσε μετρά 9 νίκες σε 11 παιχνίδια.

Τέλος, η πρωτοπόρος Σαπρίσα λογικά δεν θα δυσκολευτεί να καταβάλει την όποια αντίσταση της Λιμόν. Οι γηπεδούχοι που διατηρούν το αήττητο της έδρας τους συνήθως κερδίζουν με χαρακτηριστική άνεση τη Λιμόν μέσα στο γήπεδό τους. Πιο συγκεκριμένα έχουν 12 νίκες και 4 ισοπαλίες στα 16 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους. Τις τέσσερις τελευταίες σεζόν βλέπουμε σκορ της τάξεως των 6-0, 4-0, 5-2, 4-1, 6-1, υπέρ των γηπεδούχων! Για μια ακόμη φορά λοιπόν θα προβώ στον συνδυασμό της νίκης του φαβορί με τα πολλά τέρματα.

Καλή τύχη και τα λέμε στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”] όπου χθες περάσαμε πάρα πολλά σημεία!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ