ΠΑΝΤΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ “ΟΛΝΤ ΤΡΑΦΟΡΝΤ”

Καλημέρα. Οι παλαιότεροι ξέρουν πολύ καλά ότι το μεγάλο κλασικό και διαχρονικό βρετανικό ντέρμπι, δεν είναι άλλο από το Μάντσεστερ – Λίβερπουλ. Κάτι… Τσέλσι και Σίτι εμφανίστηκαν αργότερα λόγω των εκατομμυρίων που έβαλαν οι ξένοι επενδυτές.

Το Μάντσεστερ – Λίβερπουλ όμως είναι από τα μεγαλύτερα ντέρμπι του πλανήτη και εννοείται ότι όλοι μας περιμένουμε αυτό το ματς. Σε αυτά τα παιχνίδια δεν χωρούν φαβορί του 1.70, ειδικά όταν μιλάμε για φιλοξενούμενους. Το ξέρω ότι η Λίβερπουλ είναι «τρένο» αλλά επαναλαμβάνω ότι αυτά τα ντέρμπι δεν έχουν φαβορί και αουτσάιντερ. Η Μάντσεστερ θα τα δώσει όλα για τη νίκη και έχει με το μέρος της την παράδοση που παίζει σημαντικό ρόλο ειδικά στην Αγγλία.

Πιο συγκεκριμένα αν κοιτάξουμε τις 12 τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις, θα βρούμε οκτώ άσσους και μόλις ένα διπλό την περίοδο 13-14. Οφείλω λοιπόν να… προειδοποιήσω ότι αυτό το διπλό είναι εύθραυστο και ας θέλουν να πιστεύουν το αντίθετο οι μπουκ.

Στο Λιγκ 1 η Ίπσουιτς που έχει πάρει… φόρα, ούσα η μοναδική αήττητη στην κατηγορία, μακριά από την έδρα της έχει πέντε νίκες και μια ισοπαλία σε έξι παιχνίδια. Διαθέτει με μεγάλη διαφορά την καλύτερη άμυνα και σήμερα παίζει με την Άκρινγκτον που μέσα στην έδρα της μετρά μόνο μία νίκη σε πέντε αγωνιστικές. Το timing είναι σαφώς υπέρ των φιλοξενούμενων εδώ… (2.10 το διπλό στο [eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”])

Στη Γερμανία μας… ζητούν να ποντάρουμε σε απόδοση 1.60 τον άσσο μιας ομάδας που μέσα στην έδρα της έχει τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, με συντελεστή 1-8! Στην Κολωνία αναφέρομαι που απόψε δίνει το ντέρμπι ουραγών με τη Πάντερμπορν. Εγώ πάντως θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι πέρσι ο μεταξύ τους αγώνας έληξε με σκορ 3-5!

Στη Β Γερμανίας η Στουτγάρδη υποδέχεται στην ισχυρή έδρα της τη ντεφορμέ Χόλσταϊν και πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσει.

Στο Ανόβερο – Όσναμπρικ θα κρατήσω το under διότι η μεν Όσναμπρικ έχει 4 στα 4 under εκτός και το δε Ανόβερο 3 στα 4 εντός.

Στη Γ Γερμανίας η Ιένα εξακολουθεί να πραγματοποιεί μια κάκιστη πορεία από την αρχή της σεζόν. Έχει 10 ήττες και μια ισοπαλία σε 11 αγωνιστικές και απόψε υποδέχεται τη φορμαρισμένη Κίκερς που μετρά τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Αν λοιπόν δεν έχει αλλάξει κάτι συγκριτικά με αυτά που ξέραμε, τότε λογικά οι φιλοξενούμενοι θα φύγουν με το διπλό από εκεί μέσα.

Στην Ιταλία πιστεύω ότι οι δύο μιλανέζες σήμερα θα κερδίσουν. Η Ίντερ που έχει το απόλυτο των επιτυχιών μακριά από το γήπεδό της φιλοξενείται από τη ντεφορμέ Σασσουόλο που το τελευταίο διάστημα δέχεται πολύ εύκολα το τέρμα. Η Μίλαν φιλοξενεί τη Λέτσε που αντιμετωπίζει και εκείνη πρόβλημα στην άμυνα. Το βρίσκω εξαιρετικά δύσκολο να μπορέσει να κρατήσει ανέπαφη την εστία της απέναντι σε έναν σαφώς ανώτερο αντίπαλο.

Από τους Ιταλούς θα προσέθετα και τον άσσο της Κάλιαρι για τρεις λόγους. Πρώτον συνοδεύεται από καλή απόδοση, (2.10 στη [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]) δεύτερον η ομάδα είναι ανεβασμένη αφού κατάφερε το τελευταίο διάστημα μακριά από τη Σαρδηνία να κερδίσει Νάπολι και Πάρμα και να πάρει Χ από τη Ρόμα και τρίτον, η ΣΠΑΛ είναι κυριολεκτικά ανύπαρκτη εκτός, αφού έχει τρεις στις τρεις ήττες με τέρματα 0-6!

Στη Β Ιταλίας λέω να δώσω… ψήφο εμπιστοσύνης στην Έμπολι και την Κιέβο οι οποίες πριν από την έναρξη της σεζόν αποτελούσαν τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο. Εν γνώσει μου ότι σε αυτή την κατηγορία πάντα ελλοχεύει ο κίνδυνος του Χ, θα το ρισκάρω επειδή οι αποδόσεις στον άσσο κρίθηκαν ικανοποιητικές…

Στην Ισπανία στην αναμέτρηση της Μπιλμπάο με τη Βαγιαδολίδ, είμαι ανάμεσα στον άσσο και το under. Θυμίζω ότι οι γηπεδούχοι έχουν 8 στα 8 under και οι φιλοξενούμενοι 7 στα 8…

Στην Αυστρία αντιθέτως, τα γκολ και τα over δίνουν και… παίρνουν. Η Αούστρια που έχει 5 στα 5 over εκτός, παίζει με τη Σεντ Πόλτεν η οποία μετρά 4 στα 4 εντός!

Ομάδα των over είναι και η Χάρτμπεργκ με 8 στα 10 και 5 στα 5 μακριά από την έδρα της. Δεν γίνεται λοιπόν σε αυτές τις δύο αναμετρήσεις να μην επιλέξω για μια ακόμη φορά τα πολλά γκολ. Αν το κάνουμε δυάδα θα το πληρωθούμε 2.45 στη [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”]!…

Στην Ελβετία ο φαβοριτισμός της Σερβέτ δεν έχει καμία απολύτως λογική από τη στιγμή που η Σεν Γκάλεν έρχεται από τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία έχοντας σκοράρει συνολικά 12 φορές. Το ίδιο διάστημα αυτών των πέντε αγωνιστικών, η Σερβέτ δεν κατάφερε να πετύχει ούτε μια νίκη. Το διπλό DNB πληρώνει 2.25 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]

Στη Γαλλία πιστεύω ότι η Μαρσέιγ θα διατηρήσει την παράδοση που την θέλει αήττητη εδώ και 22 χρόνια από το Στρασβούργο. Οι φιλοξενούμενοι που εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν σημαντικές απουσίες στην άμυνα, παραμένουν οι μοναδικοί που δεν έχουν σημειώσει ακόμα γκολ φέτος μακριά από την έδρα τους!

Στην Ολλανδία η αναμέτρηση της Έμεν με τη Φορτούνα αποτελεί ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες που παλεύουν για τη σωτηρία τους. Το 1.70 δεν πηγάζει από πουθενά και έτσι εδώ ή δεν παίζεις τίποτα, ή απλά κοντράρεις τους γηπεδούχους. Η Φορτούνα πάντως διατηρεί καλή παράδοση εκεί μέσα καθώς στις τελευταίες 14 επισκέψεις της υπέστη μόλις τέσσερις ήττες. Αντιθέτως έχει επτά διπλά στο ενεργητικό της…

Στην Τουρκία η Φενέρ μπορεί να εκμεταλλευτεί το ντεφορμάρισμα της Ντενίζλισπορ που την προηγούμενη αγωνιστική έφαγε πέντε γκολ από τη Μαλάτιασπορ. Το ξέρω βέβαια ότι η ομάδα της Πόλης δεν αποτελεί… παράδειγμα αξιοπιστίας, αλλά στην κατάσταση που βρίσκεται η Ντενίζλισπορ το πιθανότερο είναι να επικρατήσει…

Στη Δανία θα συνδυάσουμε τον άσσο με το over στο Άαρχους – Σίλκεμποργκ. Θυμίζω ότι η Σίλκεμποργκ δεν έχει πετύχει ακόμα νίκη μετά από 12 αγωνιστικές καθώς και ότι με 33 γκολ παθητικό είναι η ομάδα με τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία.

Στη Νορβηγία η πρωτοπόρος Μόλντε δεν νομίζω ότι θα χάσει βαθμούς μέσα στην… αήττητη έδρα της από τη βαθμολογικά αδιάφορη Χάουγκεσουντ.

Η Οντ που διεκδικεί έξοδο στην Ευρώπη φιλοξενείται από την ουραγό Ρανχάιμ που μετρά μόλις μια νίκη τις τελευταίες 14 αγωνιστικές. Μέσα στην έδρα της συμπλήρωσε οκτώ ήττες σε 12 παιχνίδια και λογικά απόψε πάει για μια ακόμη… (2.10 το διπλό στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

Στις ΗΠΑ βρίσκω δυσαναλογία αποδόσεων στο Μινεσότα – Λος Άντζελες Γκάλαξι διότι η ομάδα του Ιμπραΐμοβιτς σκοράρει ακατάπαυστα εδώ και μήνες. Τα δύο τελευταία χρόνια πήρε διπλό εκεί μέσα και δεν αποκλείω μια παρόμοια εξέλιξη και φέτος. Το διπλό DNB πληρώνει πολύ καλά και πιο συγκεκριμένα 2.50 στη [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”]!

Στη Βραζιλία τέλος, το Φλαμένγκο – Φλουμινένσε είναι ένα τεράστιο τοπικό ντέρμπι μεγάλης αντιπαλότητας. Οι δύο ομάδες παίζουν στην ίδια έδρα και όπως λέγαμε και στην αρχή για το Μάντσεστερ – Λίβερπουλ, έτσι και εδώ δεν υπάρχουν φαβορί του 1.40. Τα πάντα είναι ανοιχτά και πιθανά σε αυτά τα παιχνίδια, οπότε ας μην εκπλαγούμε όποιο και αν είναι το τελικό αποτέλεσμα. Ούτως ή άλλως η Φλουμινένσε με τον Μαρκάο προπονητή έχει ανέβει πάρα πολύ αγωνιστικά αφού έρχεται από τρεις νίκες και μια ισοπαλία έχοντας δεχθεί μόλις ένα τέρμα.

Καλή τύχη και θα τα πούμε στην συνέχεια της ημέρας στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ