ΠΑΝΙΚΟΣ ΑΠΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ…

Καλημέρα. Το Champions League επιστρέφει στη ζωή μας και όπως αναμενόταν, όλα ανεξαιρέτως τα φαβορί συνοδεύονται από πολύ χαμηλές αποδόσεις. Στην προσπάθεια να ξεχωρίσω 2-3 από αυτά τα σημεία, κατέληξα στην τριάδα που αποτελείται από τις Παρί, Σεβίλλη και Ντόρτμουντ διότι θεωρώ ότι ειδικά αυτές οι τρεις ομάδες υπερέχουν με μεγάλη διαφορά τόσο ποιοτικά όσο και – κυρίως – εμπειρικά.

Η Κράσνονταρ εξακολουθεί να αντιμετωπίζει και τα γνωστά προβλήματα απουσιών, οπότε αυτό διευκολύνει κάπως το έργο της Σεβίλλης που έρχεται από δύο σερί νίκες.

Η Ντόρτμουντ λογικά θα διπλασιάσει τις νίκες της απέναντι στην Κλαμπ Μπριζ που την κέρδισε και πριν από λίγες μέρες μέσα στο Βέλγιο με 3-0. Ήδη η απόδοση αυτού του άσσου γνωρίζει σημαντική πτώση.

Όσο για την Παρί δεν γίνεται μια ομάδα με τέτοια ποιότητα να αποκλειστεί από το Champions League σε τόσο πρώιμο στάδιο. Αυτό το λέω διότι αν σήμερα δεν κερδίσει τη Λειψία τότε θα αποκτήσει όντως τεράστιο πρόβλημα στο θέμα πρόκρισης, αφού και η Μάντσεστερ έχει ένα φαινομενικά εύκολο ματς στην έδρα της με την Μπασακσεχίρ. Σέβομαι όλες τις γερμανικές ομάδες, αλλά εδώ που έφτασαν τα πράγματα οι παριζιάνοι θα κάνουν το καθήκον τους.

Αυτά αναφορικά με τα ματς του Champions League.

Πάμε τώρα να ρίξουμε μια ματιά στο πλούσιο πρόγραμμα της ημέρας το οποίο περιλαμβάνει πολλά αγγλικά παιχνίδια εμβόλιμων αγωνιστικών.

Στη Λιγκ 1 για μένα θα είναι έκπληξη αν η Τσάρλτον η οποία είναι άλλη ομάδα από τη στιγμή που ενισχύθηκε σημαντικά μεταγραφικά, δεν καταφέρει να κερδίσει την ουραγό Μπέρτον που συμπλήρωσε 11 αγωνιστικές χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Το διπλό το βρίσκουμε στο 2.05 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]. Σίγουρα πάντως πιστεύω ότι αυτή η απόδοση θα πέσει.

Η Σριούσμπερι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει αγωνιστικά καθώς συμπλήρωσε πέντε ήττες και δύο ισοπαλίες. Φέτος έχει κερδίσει μόνο τη Γουίμπλεντον και η Μίλτον είναι μια αρκετά καλή ομάδα που αποτελεί το φαβορί της μεταξύ τους αναμέτρησης. Ο άσσος πληρώνει 1.90 στην [eafl id=”26140″ name=”BET365.GR” text=”BET365.GR”].

Ένα από τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο είναι η Πιτέρμπορο η οποία σήμερα θα επιδιώξει να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στην Πλίμουθ που την προηγούμενη αγωνιστική έφαγε πέντε γκολ από τη Φλίτγουντ. Το έχει αυτό το… πρόβλημα η Πλίμουθ, καθώς ενώ σκοράρει εύκολα, δέχεται αστεία τέρματα. Νομίζω ότι η έκβαση της αναμέτρησης θα εξαρτηθεί κυρίως από την ευστοχία των γηπεδούχων εδώ… (1.87 το προσφέρει ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Στη Λιγκ 2 η πρωτοπόρος Νιούπορτ εξακολουθεί να ενθουσιάζει με την εως τώρα πορεία της. Μέσα στην έδρα της μάλιστα έχει 6 στα 6 από την αρχή της σεζόν. Σήμερα φιλοξενεί τη ντεφορμέ Γουόλσολ και για μια ακόμη φορά θα εμπιστευτώ μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στη Βρετανία. Ο άσσος της – ο οποίος γνωρίζει πτώση – πληρώνει 1.80 στο [eafl id=”18306″ name=”PAME STOIXIMA” text=”Pamestoixima.gr”].

Θα προσθέσω και τον άσσο της Σάλφορντ, διότι ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων πιστεύω ότι διαθέτει το πληρέστερο ρόστερ της κατηγορίας. Η Μόρκαμ αντιθέτως, δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο και αν οι γηπεδούχοι σταθούν τυχεροί θα πάρουν τη νίκη.

Αυτή που βλέπω να ανεβαίνει… ραγδαία αγωνιστικά είναι η Μπόλτον η οποία έχει αφήσει πίσω το αρνητικό της ξεκίνημα. Αποτελεί και αυτή ένα από τα φαβορί για την άνοδο και επειδή έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία, έχει μεγάλη ανάγκη να παίρνει διπλά όπως το σημερινό με τη μέτρια Σκάνθορπ.

Στη Νάσιοναλ Λιγκ η Μπαρνέτ δεν λέει να συνέλθει και έτσι πιστεύω ότι η Χάρτλπουλ θα βρει τον τρόπο να φύγει αλώβητη από μια τόσο μέτρια έδρα. Ούτως ή άλλως η Χάρτλπουλ ενώ είναι μέτρια στην έδρα της, μακριά από αυτήν μετρά τρεις νίκες σε τρία παιχνίδια με συντελεστή τερμάτων 9-2! Το διπλό της Χάρτλπουλ το βρίσκουμε στο υψηλό 1.95 στην [eafl id=”26140″ name=”BET365.GR” text=”BET365.GR”].

Στη Λιγκ 1 Σκωτίας η Φόλκερκ έχει το καλύτερο ρόστερ και παραμένει η μοναδική ομάδα που δεν έχει ακόμα ηττηθεί. Αυτό το αήττητο λογικά θα διατηρηθεί και κόντρα στη Νταμπάρτον. Θυμίζω ότι οι δύο αυτές ομάδες πριν από δύο εβδομάδες είχαν βρεθεί αντιμέτωπες στο Λιγκ Καπ και η Φόλκερκ είχε επικρατήσει εύκολα με σκορ 0-4…

Στο Βέλγιο υποχωρεί από χθες σε όλους τους μπουκ η απόδοση του διπλού της Οστάνδης και αυτό δεν οφείλεται τόσο στην αποτελεσματικότητα της ίδιας, αλλά στην ανεπάρκεια της Μπέβερεν η οποία τα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Οι γηπεδούχοι έχουν να κερδίσουν από τις 9 Αυγούστου! Από τότε ακολούθησαν 8 ήττες και δύο ισοπαλίες σε 10 αγωνιστικές. Η Οστάνδη δεν τα πηγαίνει πολύ καλά τελευταία αλλά μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιήσει το άλλοθι του δύσκολου προγράμματος, Άλλο όμως η Κλαμπ Μπριζ και η Σταντάρ Λιέγης και άλλο η φετινή Μπέβερεν.

Στο Καζακστάν η Τομπόλ δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει προβλήματα από την Οκζετπες που μετρά μόλις δύο νίκες σε 18 αγωνιστικές. Η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη και δεδομένη και ανεξαρτήτως έδρας η Τομπόλ μετρά 6 σερί νίκες με τέρματα 15-3…

Στην Γ Γερμανίας θα κρατήσω τα over στο Βέχεν – Μέπεν και Βερλ – Μόναχο 1860. Η Βέχεν έρχεται από έξι σερί over, ενώ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της έβαλε και δέχθηκε συνολικά 20 γκολ! Η Μέπεν συμπλήρωσε 6 over σε 8 παιχνίδια από την αρχή του πρωταθλήματος.

Η Βερλ έρχεται από 8 συνεχόμενα over και η Μόναχο 1860 είναι μια ομάδα που βρίσκει εύκολα τα δίχτυα. Γι΄αυτό άλλωστε διαθέτει και τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στην κατηγορία.

Στη Β Βραζιλίας τέλος, δεν θα προτιμήσω τον άσσο της Σαπεκοένσε παρά την εξαιρετική της φόρμα, διότι και η Κρουζέιρο τα πηγαίνει πολύ καλά τελευταία διατηρώντας ένα αήττητο 8 αγωνιστικών. Προτιμότερο είναι το under για μένα, το οποίο άλλωστε είναι… αγαπημένο και στις δύο αυτές ομάδες. Θυμίζω ότι η Σαπεκοένσε είναι η… πρωταθλήτρια στα under με 19 στα 22 φέτος! Από κοντά όμως έρχεται και η Κρουζέιρο η οποία έρχεται από 7 under σε 8 παιχνίδια.

Φίλες και φίλοι σήμερα έχουμε πολλή δουλειά, οπότε σίγουρα θα ανανεώσουμε από νωρίς το ραντεβού μας στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

Καλή τύχη.

[eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]: Με φορητές Μονάδες Εντατικής Θεραπείας αξίας 500.000 ευρώ στηρίζει η Kaizen Gaming (Stoiximan) το Εθνικό Σύστημα Υγείας

Μπροστά στο δεύτερο κύμα πανδημίας στην Ελλάδα, η Kaizen Gaming ([eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]) κινητοποιείται ξανά και στηρίζει το Εθνικό Σύστημα Υγείας με απαραίτητο εξοπλισμό ύψους 500.000 ευρώ.

Στην προσπάθεια που καταβάλει το Υπουργείο Υγείας για την ενίσχυση της Δημόσιας Υγείας απέναντι σε αυτή την απειλή, η Kaizen Gaming κινητοποιήθηκε άμεσα δωρίζοντας 500.000 ευρώ για την αγορά 6 Φορητών Μονάδων Εντατικής Θεραπείας που θα συνεισφέρουν ουσιαστικά στις ανάγκες των επόμενων μηνών. Η καινοτόμα αυτή λύση υιοθετήθηκε και σε άλλες χώρες με υψηλότερα ποσοστά κρουσμάτων και αποτελεί μια ευέλικτη λύση για τις τρέχουσες αλλά και τις μελλοντικές ανάγκες σε ΜΕΘ στην Ελλάδα. Οι φορητές ΜΕΘ θα παραδοθούν στο ΕΣΥ μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Τι είναι οι Φορητές Μονάδες Εντατικής Θεραπείας

Η καινοτομία των συγκεκριμένων Μονάδων οφείλεται στη δυνατότητά τους να μεταφέρονται και να τοποθετούνται γρήγορα εντός της ελληνικής επικράτειας, λειτουργώντας μάλιστα πολλαπλασιαστικά και ελαττώνοντας με αυτόν τον τρόπο την ανάγκη αερακομιδών εντός της χώρας. Οι φορητές μονάδες παρέχουν όλο τον ιατρικό εξοπλισμό που απαιτείται για τους ασθενείς και μπορούν να συνδεθούν για να επικοινωνούν με τις εγκαταστάσεις των νοσοκομείων μέσω μιας φουσκωτής δομής, που μπορεί μάλιστα να αξιοποιηθεί για τη σύνδεση περισσοτέρων του ενός. Με αυτόν τον τρόπο επιτρέπεται η δημιουργία πολλαπλών δικτύων ΜΕΘ εντός των νοσοκομειακών ιδρυμάτων, αλλά και η δυνατότητα αυτόνομων νοσοκομείων πεδίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΔΩΡΕΑΝ* ΘΕΑΜΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ