ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥΣ

Καλημέρα. Σήμερα διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική του πρώτου ομίλου του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Under 21. Σας θυμίζω ότι οι όμιλοι είναι τρεις και ότι στην ημιτελική φάση θα περάσουν οι τρεις πρώτοι καθώς και οι καλύτεροι δεύτεροι. Η Πολωνία αν και διοργανώτρια, κατάφερε να συλλέξει μόλις ένα βαθμό σε δύο παιχνίδια, αποδεικνύοντας ότι μόνο με την έδρα δεν μπορείς να πετύχεις τίποτα… Σήμερα παίζει με την Αγγλία η οποία αν κερδίσει θα τερματίσει πρώτη χωρίς να την απασχολεί το αποτέλεσμα του Σλοβακία – Σουηδία. Η Αγγλική ομάδα αποτελεί μια κλασική δύναμη στις μικρές ηλικίες και πιστεύω ότι θα βρει τον τρόπο να επικρατήσει της υποδεέστερης Πολωνίας.

Στη Β Σουηδίας η Έργκριτε υποδέχεται στην αήττητη έδρα της την Ντέγκερφορς που αποδυναμώνεται αισθητά όταν απομακρύνεται από την δική της. Οι γηπεδούχοι έχουν την παράδοση με το μέρος τους και θα προσπαθήσουν να… ελαφρύνουν το κλίμα το οποίο βάρυνε από τα πέντε γκολ που δέχθηκαν την περασμένη αγωνιστική από τη Νόρμπι. Δεν συμφωνώ βέβαια με την απόδοση του 1.68, αλλά δυστυχώς σήμερα δεν έχουμε τα μεγάλα περιθώρια επιλογών…

Στη Λετονία η μεγάλη Βέντσπιλς η οποία την επόμενη εβδομάδα παίζει με την Βαλούρ για τα προκριματικά του Europa League, δεν λέει να… ξυπνήσει, καθώς δυσκολεύεται υπερβολικά στην επίτευξη του γκολ. Από τη μια διαθέτει την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία και από την άλλη τη δεύτερη χειρότερη επίθεση. Συμπλήρωσε 10 under σε 12 αγωνιστικές και δεν βλέπω να αλλάζει κάτι άμεσα. Θεωρώ ότι είναι προτιμότερο λοιπόν, το ποντάρισμα στο under, από το κυνηγήσω την νίκη μίας αναξιόπιστης ομάδας…

Στην Αργεντινή υπάρχουν δύο φιλοξενούμενοι που χρειάζονται βαθμούς και που κοντράρονται με μέτριους και βαθμολογικά αδιάφορους  αντιπάλους. Πρόκειται για τις Νιούελς (φωτο) και Ιντεπεντιέντε. Οι δύο αυτές ομάδες ισοβαθμούν στους 49 πόντους και απομένουν μόλις δύο αγωνιστικές για το φινάλε. Παλεύουν για έξοδο στο Λιμπερταδόρες και πραγματικά δεν έχουν κανένα περιθώριο απώλειας βαθμών. Η Νιούελς φιλοξενείται από την ουραγό Μπελγράνο που μετρά μόλις μία νίκη σε 14 παιχνίδια στην έδρα της!

Η Ιντεπεντιέντε φιλοξενείται από την Ουνιόν Σάντα Φε η οποία είναι ντεφορμέ. Αξίζει να τονίσουμε ότι η Ιντεπεντιέντε έχει τις καλύτερες εκτός έδρας επιδόσεις στην κατηγορία με εννέα διπλά σε 14 παιχνίδια!

Την προηγούμενη αγωνιστική υποβιβάστηκε και μαθηματικά η Ατλέτικο Ραφαέλα που σήμερα παίζει εκτός έδρας με την Τίγκρε. Το παιχνίδι είναι βαθμολογικά αδιάφορο, αλλά κάτι η απογοήτευση των παικτών της Ατλέτικο, κάτι η καλή παράδοση της Τίγκρε και κάτι η έλευση του νέου προπονητή Καρούσο Λομπάρντι για τους γηπεδούχους, με οδήγησαν στην απόφαση να πάρω ένα μικρό ρίσκο στον καλοπληρωμένο άσσο.

Στη Βραζιλία τέλος δεν βλέπω εκπλήξεις καθώς πιστεύω ότι τα φαβορί εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσουν. Τείνω όμως περισσότερο προς τη δεύτερη εκδοχή (του… δύσκολα δηλαδή), διότι στη Βραζιλία οι υποδεέστερες ομάδες συνηθίζουν να κλείνονται στα καρέ τους όταν παίζουν μακριά από την έδρα τους. Οι άσσοι της Κορίνθιανς και της Γκρέμιο λοιπόν θα μπορούσαν να παιχτούν μόνο συνδυαστικά με το under. Παρεμπιπτόντως αν ψάξουμε την προϊστορία των τελευταίων ετών, θα διαπιστώσουμε ότι όλες οι νίκες που έχουν κάνει οι γηπεδούχοι (πέντε συνολικά) ήταν της τάξεως του 1-0, ή 2-0.

Καλή τύχη…

Υ.Γ. Σήμερα η εθνική μας ομάδα γυναικών του μπάσκετ δίνει ένα σημαντικό ματς απέναντι στην Τουρκία, καθώς η νικήτρια θα περάσει στα ημιτελικά του Eurobasket. Τα κορίτσια μας, προέρχονται από μεγάλη εμφάνιση – νίκη επί της μεγάλης Ρωσίας και πιστεύω ότι μπορούν να φτάσουν ακόμα ψηλότερα. Το παιχνίδι ξεκινά στις 16.00 ώρα Ελλάδας και ο STOIXIMAN.GR το προσφέρει σε μηδενική γκανιότα.

SPORTINGBET.GR

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ CONFEDERATIONS CUP: ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΧΙΛΗ

Επιστροφή στοιχήματος για τους παίκτες της SPORTINGBET.GR αν ο Αλέξις Σάντεζ ή ο Ντράξλερ σκοράρουν το πρώτο γκολ. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ