Ο ΤΡΙΤΟΣ ΑΗΤΤΗΤΟΣ…

Καλημέρα. Ο στόχος του Ολυμπιακού να γίνει η τρίτη ομάδα μετά από τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ που θα κατακτήσει αήττητη τον τίτλο, φαίνεται τελικά θα επιτευχθεί καθώς από ότι έχει αποδειχθεί εμπράκτως δεν δείχνει καμία ικανή να τον σταματήσει. Σίγουρα το αποψινό ματς με τον Παναθηναϊκό αποτελεί κλασικό ντέρμπι αιωνίων, αλλά όπως αποδείχθηκε και πριν από λίγες μέρες στο 3-0, τις δύο ομάδες τις χωρίζει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας…

Συνεχίζοντας με αγγλική Τσάμπιονσιπ η Σουόνσι εξακολουθεί να διεκδικεί είσοδο στα play off ανόδου. Σήμερα υποδέχεται την αδιάφορη βαθμολογικά Σέφιλντ Γουεν. που την προηγούμενη αγωνιστική δέχθηκε τρία γκολ μέσα στην έδρα της από τη Γουεστ Μπρομ. Λόγω κινήτρου αλλά και πρόσφατης θετικής παράδοσης, σκέφτομαι να ακολουθήσω τον καλοπληρωμένο άσσο. (2.30 στη [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”])

Η Μίντλεσμπρο κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό και σήμερα υποδέχεται τη βαθμολογικά άνετη ΚΠΡ η οποία μετά τη διακοπή μετρά μόνο ήττες. Η Μίντλεσμπρο συμπλήρωσε 3 σερί νίκες απέναντι στη Λονδρέζικη ομάδα και για ακόμα μια φορά έχουμε να κάνουμε με ένα καλοπληρωμένο σημείο της Τσάμπιονσιπ.

Στην Ελβετία η μάχη του τίτλου συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον μεταξύ της πρωτοπόρου Σεν Γκάλεν και της Γιούνγκ Μποις που την ακολουθεί στους δύο πόντους. Σήμερα λοιπόν δεν βλέπω εκπλήξεις, καθώς οι δύο ομάδες υποδέχονται στις ισχυρές έδρες τους δύο σαφώς υποδεέστερους αντιπάλους, τη Σιόν και τη Λουγκάνο αντίστοιχα. Αν η δυάδα αυτή παιχτεί συνδυαστικά, θα πληρώσει 2.40 στην [eafl id=”26140″ name=”BET365.GR” text=”BET365.GR”].

Στην Ιταλία η Ίντερ με τα 6 γκολ που έριξε στη Μπρέσια έδειξε ότι η επίθεσή της έχει πάρει «φωτιά». Οι Μιλανέζοι έρχονται από 6 over σε 7 παιχνίδια, αλλά επειδή η Μπολόνια είναι… θιασώτης των 2-3 γκολ (6 σερί), θα ποντάρω ό,τι και στον πρώτο γύρο. Νίκη της Ίντερ με 2-1 δηλαδή το οποίο βρήκα στο 8.5 στην SPORTINGBET.GR.

Παραμένοντας στην Ιταλία σίγουρα οι… φιλενάδες Ουντινέζε και Τζένοα θα αναζητούσαν τους τρεις βαθμούς της νίκης που θα τους απομάκρυναν από τη γραμμή του υποβιβασμού, αλλά εδώ ίσως ισχύσει το μη χείρον βέλτιστον… και τελικά συμβιβαστούν με τον ένα πόντο. Η Ουντινέζε έρχεται από τέσσερα Χ σε 6 παιχνίδια, ενώ γενικότερα στα μεταξύ τους ματς έρχονται πολλά Χ. Να συμπληρώσω κλείνοντας ότι η Τζένοα είναι η ομάδα με τις περισσότερες (7) εκτός έδρας ισοπαλίες στην κατηγορία.

Πιθανότητες βολικής ισοπαλίας έχουμε και στο Λας Πάλμας – Πονφεραντίνα, καθώς οι δύο ομάδες έχουν από 47 και 48 βαθμούς και η γραμμή βρίσκεται στους 41. Ισοπαλίες φέρνουν… δεκάδες φέτος και οι γηπεδούχοι έρχονται από έξι Χ σε 9 παιχνίδια.

Στην Πορτογαλία η πολύ καλή φέτος Ριο Άβε διεκδικεί με μεγάλες πιθανότητες έξοδο στην Ευρώπη. Το πρόγραμμα που έχει στη συνέχεια είναι εύκολο και έτσι αν απόψε περάσει νικηφόρα από τη μέτρια έδρα της… ψιλοαδιάφορης Ζιλ Βιθέντε, τότε θα παραμείνει κοντά στο στόχο της. Θυμίζω ότι την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε με 4-3 τη Μπράγκα παρά το ότι έχανε με σκορ 0-2 από νωρίς. Το τέταρτο και νικηφόρο τέρμα της σημειώθηκε στο 96ο λεπτό της αναμέτρησης!

Στην Β Τουρκίας η Ερζουρούμ δεν έχει περιθώρια απώλειας βαθμών για την άνοδο απέναντι στην αδιάφορη πλέον Τζιρέσουνσπορ η οποία ηττήθηκε στα δύο τελευταία παιχνίδια της. Οι φιλοξενούμενοι υπερέχουν ποιοτικά και εμπειρικά και το διπλό τους δεν προσφέρεται σε άσχημες τιμές…

Στην Β Αυστρίας η ιστορική Γκράτσερ βρέθηκε κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού και τώρα είναι αναγκασμένη να ψάξει για βαθμούς σε ματς με αδιάφορους αντιπάλους όπως είναι η Αούστρια Βιέννης Β. Οι Βιεννέζοι δεν διεκδικούν τίποτα απολύτως και πιθανολογώ ότι για αυτό ποντάρεται ο άσσος των γηπεδούχων.

Στο Καζακστάν η Αστάνα είναι καλύτερη της Τομπόλ και πιστεύω ότι μπορεί να διατηρηθεί η πρόσφατη παράδοση που την θέλει να έχει υποστεί μόνο μία ήττα ανεξαρτήτως έδρας σε 17 αγωνιστικές. Συνδυαστικά μπορούμε να δούμε τα 2-3 γκολ καθώς η Τομπόλ είναι μια ομάδα που σκοράρει σχετικά εύκολα φέτος.

Στη Σλοβενία η πρωτοπόρος Ολίμπια Λουμπλιάνα που έχει 10 στα 15 διπλά θα συνδυαστεί με το over απέναντι στην προτελευταία Τρίγκλαβ η οποία διαθέτει τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία.

Στην Σουηδία η αποδυναμωμένη Φάλκενμπεργκ δεν ξεκίνησε καλά και λογικά θα αντιμετωπίσει προβλήματα απέναντι στην ανώτερή της ΑΙΚ από την οποία χάνει 8 σερί παιχνίδια τόσο εντός όσο και εκτός έδρας!

Στη Νορβηγία η Μόλντε φέτος δεν αστειεύεται, οπότε λογικά δεν θα έχει πρόβλημα απέναντι στην υποδεέστερη Μιοντάλεν. Λόγω της πολύ καλής επίθεσης των γηπεδούχων αλλά και της παράδοσης που τη θέλει να έχει 6 στα 6 πρόσφατα με γκολ 16-3, ο άσσος αυτός θα συνδυαστεί με το Over.

Στην Κορέα τέλος, η φόρμα της Τζέονμπουκ είναι αναμφισβήτητη καθώς η ομάδα μετρά 8 νίκες σε 9 αγωνιστικές. Σέβομαι τη φετινή πορεία της Σανγκζού, αλλά αν συγκρίνουμε το ρόστερ των δύο ομάδων, καθώς και τη μεταξύ τους παράδοση, θα διαπιστώσουμε ότι οι φιλοξενούμενοι υπερέχουν σε όλους τους τομείς. Αναφορικά με την παράδοση που λέγαμε στα τελευταία 26 παιχνίδια τους ανεξαρτήτως έδρας, η Τζέονμπουκ έχει πετύχει 20 νίκες, και έχει υποστεί μόνο μία ήττα στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Καλή τύχη και τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

Ντέρμπι αιωνίων με Fantasy τουρνουά στη [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]!

Σήμερα (21:30), ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για την 6η αγωνιστική των Playoffs. Το ντέρμπι των αιωνίων παίζει στη [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]  με νέα ειδικά παικτών αλλά και Fantasy τουρνουά (μαζί με το Αρης-ΑΕΚ) με εγγυημένα χρηματικά έπαθλα ύψους 400€*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ↩

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

20 δώρα* κάθε μέρα για έναν μήνα!
  • ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ