Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΧΟΡΟΣ…

Καλημέρα. Σήμερα και αύριο διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League. Απόψε έχουν αγωνιστική δραστηριότητα στους τέσσερις πρώτους ομίλους και θα πάμε να δούμε συνοπτικά τι ακριβώς γυρεύει η κάθε ομάδα, όπως τα έγραψα άλλωστε και στην KINGBET που κυκλοφορεί.

1ος ΟΜΙΛΟΣ

Τα πάντα έχουν κριθεί και το μόνο που παίζεται ακόμη, είναι για το ποια εκ των Ατλέτικο και Ντόρτμουντ θα τερματίσει στην 1η θέση. Προσωπικά θεωρώ ότι είναι σε θέση να κερδίσουν και οι δύο, τους υποδεέστερους, ντεφορμέ και αδιάφορους αντιπάλους τους. Η Ατλέτικο την Κλαμπ Μπριζ που στο Βέλγιο μετρά μόλις δύο νίκες στις τελευταίες εννέα αγωνιστικές και η Ντόρτμουντ τη Μονακό η οποία όπως δείχνουν τα πράγματα, φέτος θα παλέψει για την παραμονή της στην κατηγορία! Στη μεταξύ τους ισοβαθμία υπερέχει η Ντόρτμουντ και αυτό σημαίνει ότι οι μαδριλένοι δεν βολεύονται με το Χ, παρά το ότι προπορεύονται με δύο βαθμούς διαφορά…

2ος ΟΜΙΛΟΣ

Η Μπαρτσελόνα τερμάτισε και μαθηματικά στην 1η θέση. Για την 2η όμως, παλεύουν στήθος με στήθος η Τότεναμ με την Ιντερ που έχουν από επτά πόντους. Λαμβάνοντας ως δεδομένο ότι η Ιντερ θα νικήσει μέσα στο Μιλάνο την ουραγό και αδιάφορη Αϊντχόφεν, θα πρέπει να πράξει το ίδιο και η Τότεναμ μέσα στο Καμπ Νου. Εννοείται πως εκ των προτέρων δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ούτε τις προθέσεις, ούτε και τις διαθέσεις των καταλανών. Το ενδεχόμενο όμως να παραταχθούν με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή τους, θεωρώ ότι είναι εξαιρετικά πιθανό. Η Τότεναμ είναι μια πολύ καλή και έμπειρη ομάδα και την έχω ικανή να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αν τα καταφέρει, θα περάσει στην επόμενη φάση, διότι υπερέχει στην ισοβαθμία…

3ος ΟΜΙΛΟΣ

Εδώ δεν υπάρχει καμία βαθμολογικά αδιάφορη ομάδα, καθώς όλες κυνηγούν κάτι. Η Νάπολι, η Παρί και η Λίβερπουλ την πρόκριση στους «16» και ο Ερυθρός Αστέρας την 3η θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ. Το μεγάλο ντέρμπι της βραδιάς βέβαια, δεν είναι άλλο από το Λίβερπουλ – Νάπολι (φωτο), όπου εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η μία από τις δύο αυτές μεγάλες ομάδες, θα μείνει εκτός. (Το απρόοπτο έχει να κάνει με την ήττα της Παρί στο Βελιγράδι). Προσωπικά πάντως, ειδικά φέτος η Λίβερπουλ έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μου, διότι θεωρώ πως διαθέτει το καλύτερο ρόστερ των τελευταίων 15 ετών! Πρόκειται για μια εξαιρετικά γρήγορη, επιθετική και ταλαντούχα ομάδα, οι παίκτες της οποίας θα δώσουν όλο τους το «είναι» στο αποψινό παιχνίδι. Εννοείται ότι δεν υποτιμώ (πώς θα μπορούσα άλλωστε) τη σπουδαία Νάπολι, αλλά έχω την αίσθηση ότι αργά ή γρήγορα θα λυγίσει μέσα σε μία καυτή έδρα. Θα προτιμούσα όμως να ποντάρω στο live, όταν αργά ή γρήγορα θα ανέβει η απόδοση του άσσου, καθώς το 1.50 δεν αντικατοπτρίζει τις δυσκολίες του ματς.

Ο Ερυθρός Αστέρας μπορεί να βάλει δύσκολα στην Παρί, αλλά η ποιοτική διαφορά στο ρόστερ των δύο ομάδων είναι… κολοσσιαία και λογικά θα αποδειχθεί και εντός αγωνιστικού χώρου. Θυμίζω άλλωστε, ότι στο πρώτο  ματς, η γαλλική ομάδα είχε κερδίσει με το εντυπωσιακό 6-1. (Τρία γκολ ο Νεϊμάρ). Κάτι παρεμφερές βλέπω και απόψε. Συνδυασμό της νίκης του φαβορί δηλαδή, με τα πολλά γκολ…

4ος ΟΜΙΛΟΣ

Εδώ το ενδιαφέρον εστιάζεται και περιορίζεται στην κατάληψη της 3ης θέσης που χαρίζει συμμετοχή στο Γιουρόπα Λιγκ. Τη διεκδικούν η Γαλατά και η Λοκομοτίβ Μόσχας που έχουν από τέσσερις και τρεις βαθμούς αντίστοιχα. Η Γαλατά φιλοξενεί στην Πόλη την αδιάφορη Πόρτο που τερμάτισε οριστικά και… αμετάκλητα πρώτη, ενώ η Λοκομοτίβ παίζει στη Γερμανία με τη Σάλκε η οποία κατέλαβε την 2η θέση. Μια πρώτη σκέψη θα ήταν ο άσσος της τουρκικής ομάδας, μιας και η Πόρτο είναι πιθανό να κατέβει με αρκετούς αναπληρωματικούς. Αν όμως την ίδια ώρα η Λοκομοτίβ χάνει από τη Σάλκε, τότε η Γαλατά προκρίνεται με ισοπαλία, ή ακόμα και με ήττα. Οι γερμανοί δεν συνηθίζουν να χαρίζουν και να χαρίζονται και για αυτό πιστεύω πως η Σάλκε μπορεί να κερδίσει. Σίγουρα πάντως, πρόκειται για έναν όμιλο, με τον οποίο θα ήταν προτιμότερο να ασχοληθούμε στο live, διότι το ένα αποτέλεσμα επηρεάζει το άλλο… (3.45 το Χ στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Το υπόλοιπο πρόγραμμα περιλαμβάνει ελάχιστα παιχνίδια με μειωμένο στοιχηματικό ενδιαφέρον. Προσωπικά θα ασχοληθώ μόνο με Σκωτία από την οποία θα κρατήσω τον άσσο της Αμπερντίν και το over στο Εδιμβούργο – Πίτερχεντ. Η Αμπερντίν υποδέχεται τη νεοφώτιστη Λίβινγκστον που αποδυναμώνεται αισθητά όταν απομακρύνεται από το γήπεδό της. Αυτό άλλωστε αποδεικνύεται και από το γεγονός πως από τις επτά νίκες της, μόνο η μία προήλθε από εκτός έδρας παιχνίδι.

Όσο για το ματς της λιγκ 2, το Εδιμβούργο και η Πίτερχεντ παραμένουν οι καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, οι οποίες διατηρούν τις παραγωγικότερες επιθέσεις στο πρωτάθλημα. Πετυχαίνουν με χαρακτηριστική ευκολία το τέρμα και περιμένω να διεξαχθεί ένα πολύ ενδιαφέρον, γρήγορο και επιθετικό παιχνίδι από αυτά που μας έχουν συνηθίσει… (1.80 η απόδοση του over στην [eafl id=”9028″ name=”VistaBet” text=”VISTABET.GR”])

Καλή τύχη και θα τα πούμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

To νέο [eafl id=”16015″ name=”PAMESTOIXIMA.GR” text=”Pamestoixima.gr”] είναι εδώ!

Με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις, πλούσιο live streaming και περισσότερες στοιχηματικές επιλογές

To νέο [eafl id=”16015″ name=”PAMESTOIXIMA.GR” text=”Pamestoixima.gr”], η πλήρως ανανεωμένη και τεχνολογικά αναβαθμισμένη πλατφόρμα αθλητικού στοιχηματισμού του ΟΠΑΠ κάνει δυναμική είσοδο στην εγχώρια διαδικτυακή στοιχηματική αγορά με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις, περισσότερες στοιχηματικές επιλογές, «έξυπνο» cash out και πλούσιο live streaming.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ