Ο ΠΙΟ ΦΟΡΜΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ…

Καλημέρα. Στα σημερινά ματς του Champions League αγωνίζονται μερικές ομάδες που παραδοσιακά έχουν έφεση στο σκοράρισμα. Βασικά αναφέρομαι κυρίως στις αναμετρήσεις Καραμπάγκ – Μόλντε και Μίντιλαντ – Γιουνγκ Μπόις. Επειδή η όποια εκτίμηση για τελικό νικητή είναι τελείως παρακινδυνευμένη και από τη στιγμή που τα over πληρώνουν πάρα πολύ καλά, μάλλον θα ακολουθήσω τα συγκεκριμένα στοιχήματα.

Ο Ερυθρός Αστέρας (φωτο) πραγματοποιεί πάρα πολύ καλή πορεία μέχρι στιγμής, καθώς στο πρωτάθλημα Σερβίας έχει 7 στα 7 και στο Champions League δύο στα δύο. Σε αυτά τα εννιά ματς ο συντελεστής τερμάτων εντοπίζεται στο 27-3! Πρόκειται σίγουρα για την πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ευρώπη και όσο και αν… εύχομαι απόψε να μην εμφανιστεί το ίδιο καλός, παραμένει το φαβορί στο ματς με την Ομόνοια που θα διεξαχθεί στη Λευκωσία. Το διπλό πληρώνει 2.25 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”].

Πάμε τώρα να ρίξουμε μια ματιά στο υπόλοιπο πρόγραμμα. Στη Γαλλία η Παρί η οποία δεν έχει σκοράρει ακόμα, εξακολουθεί να αντιμετωπίζει προβλήματα πολλών απουσιών, με σημαντικότερα βέβαια αυτά των επιθετικών σούπερσταρ Νεϊμάρ και Μ’Μπαπέ. Δεν ξέρω τι θα κάνει στο αποψινό ματς με τη Μετς, αλλά από τη στιγμή που λείπουν τόσο σημαντικοί παίκτες από την επίθεση, προσωπικά θα επιλέξω το under 3.5 που πληρώνει καλά και πιο συγκεκριμένα 1.72 στην [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”] που είναι η υψηλότερη τιμή της αγοράς… Η Μετς άλλωστε τις δύο πρώτες αγωνιστικές, τόσο από τη Λιλ όσο και από τη Μονακό δέχθηκε μόνο από ένα τέρμα…

Στη Β Σουηδίας αρχικά βρίσκω επίφοβο το 1.60 του άσσου της Μπράγκε λόγω αρνητικής παράδοσης και λόγω αγωνιστικής ανόδου της Γκάις.

Εξίσου επίφοβο είναι και το 1.70 του άσσου της Σούντσβαλ, αφού η ομάδα συμπλήρωσε τέσσερις συνεχόμενες ήττες. Φιλοξενεί τη νεοφώτιστη Ακρόπολις που με μόλις δύο ήττες σε 17 αγωνιστικές, είναι η ομάδα με τις λιγότερες στην κατηγορία!

Η Χάλμσταντ αντιθέτως, λογικά θα επικρατήσει, καθώς φέτος διανύει μια πολύ καλή σεζόν με σταθερότατη πορεία. Φιλοξενεί την αρνητική Ούμεα που μετρά μόλις τρεις νίκες σε 17 παιχνίδια.

Στη Βραζιλία η κατάσταση έχει φτάσει στο… απροχώρητο στην Κορίνθιανς η οποία απόψε είναι υποχρεωμένη να πάρει με κάθε τρόπο τη νίκη απέναντι στη ντεφορμέ Μπαΐα η οποία παραμένει για 7 σερί παιχνίδια χωρίς «τρίποντο». Η παράδοση είναι ευνοϊκότατη για τους γηπεδούχους και ο άσσος κυκλοφορεί σε υψηλότατες αποδόσεις. (1.93 το βρήκα στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Στην Κορέα η φόρμα δείχνει διπλό στην αναμέτρηση της Σουγόν με την Ποχάνγκ. Οι γηπεδούχοι έρχονται από τέσσερις ήττες σε πέντε παιχνίδια και οι φιλοξενούμενοι από τρεις συνεχόμενες νίκες. Σημειώστε επίσης ότι η Ποχάνγκ τα πηγαίνει καλύτερα εκτός έδρας αφού μετρά ήδη έξι διπλά σε 10 παιχνίδια!

Στην Κίνα οι δύο σημερινοί γηπεδούχοι (Κιντάο και Τιαντζίν) παραμένουν οι μοναδικές ομάδες στον δεύτερο όμιλο που δεν έχουν κερδίσει ακόμα στην έδρα τους. Η δε Τιαντζίν δεν κερδίζει… γενικότερα καθώς μετά το πέρας των 10 πρώτων αγωνιστικών έχει 9 ήττες και μια ισοπαλία! Δύσκολα τα πράγματα σήμερα και για τις δύο, αλλά κυρίως για την Τιαντζίν διότι η αντίπαλός της η Σιτζιαζουάνγκ έρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες με τέρματα 5-1.

Στην Ιαπωνία τέλος, το Τόκυο το οποίο πηγαίνει περίφημα τελευταία, λογικά θα φτάσει τη νίκη απέναντι στη μέτρια Τρινιτά που κερδίζει σπανίως φέτος.

Η Τσερέζο Οσάκα εξακολουθεί να εντυπωσιάζει τόσο με τη φόρμα της (5 σερί νίκες) όσο και με τις εκτός έδρας επιδόσεις της, αφού συμπλήρωσε 6 διπλά σε 8 παιχνίδια. Σήμερα φιλοξενείται από τη μετριότατη Βισσέλ Κομπέ που μετρά μόνο μία νίκη σε 9 παιχνίδια στην έδρα της. Παραδόξως το διπλό κυκλοφορεί σε υψηλές αποδόσεις, οπότε το παιχνίδι αυτό θα μπορούσε να παιχτεί και στο 2 DNB για μεγαλύτερη ασφάλεια. (2.00 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Καλή τύχη και τη συνέχεια θα την πούμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”] και ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης συνεχίζουν μαζί και την αγωνιστική περίοδο 2020-2021

Με την εμπειρία και την αξιοπιστία που προσφέρει ένα brand 30 ετών, προσφέρουμε ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις στα φαβορί. Συνεχίζουμε την πορεία μας με νέες επενδύσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με  συνέπεια,  ταχύτητα και ασφάλεια στις πληρωμές, Live Streaming, υπηρεσία Cash Out, αλλά και τα Ασιατικά χάντικαπ. Και το live της [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”] με ακόμα περισσότερους αγώνες.

21+ |

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΔΩΡΕΑΝ* ΘΕΑΜΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ