Ο Ολυμπιακός και η Ρόζενμποργκ να κερδίζουν…

Καλημέρα. Χθες είχαμε το τεράστιο πρόβλημα των εξωπραγματικά χαμηλών αποδόσεων και τελικά έσπασαν αρκετά πρώτα σημεία. Απόψε αντιμετωπίζουμε άλλου είδους… θέμα, καθώς η δυσκολία έγκειται στο γεγονός, ότι σχεδόν όλα τα ματς του Champions League αποτελούν αμφίρροπα ντέρμπι…

Αν δηλαδή εξαιρέσουμε τον Ολυμπιακό, άντε και την Ρόζενμποργκ, στις υπόλοιπες τέσσερις αναμετρήσεις δεν υπάρχει καμία ομάδα που να μπορεί να θεωρηθεί ως ορατό φαβορί.

Ο Ολυμπιακός ο οποίος για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια θα παίξει προκριματικό γύρο, λογικά δεν θα σκοντάψει απέναντι στην άπειρη αντίπαλο του. Το πιθανότερο είναι να επικρατήσει, αλλά αυτό δεν σημαίνει κιόλας, ότι θα… σπεύσω να ποντάρω στον χαμηλό άσσο του.

Αυτόν της Ρόζενμποργκ αντιθέτως, τον… πρόλαβα όταν άνοιξε στο 1.80 διότι ήμουν βέβαιος ότι δεν θα έμενε για πολύ ώρα τόσο ψηλά… Ήδη έχει υποχωρήσει στο 1.60 και οι τάσεις είναι καθοδικές… Δεν υποτιμώ την καλή και ενισχυμένη ομάδα του ΑΠΟΕΛ, αλλά δεν μπορούμε επίσης να μην δεχτούμε – παραδεχτούμε, ότι η Ρόζενμποργκ αποτελεί μία μεγάλη και έμπειρη ομάδα που βρίσκεται σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας συγκριτικά με την ελληνική ομάδα.

Μέσα στο γήπεδο της δεν χάνει από κανέναν, καθώς συμπλήρωσε 10 νίκες σε 10 παιχνίδια σε Νορβηγία και Ευρώπη!

Με τα υπόλοιπα ματς της ημέρας, όπως έλεγα και στην αρχή, προσωπικά δεν βγάζω άκρη. Τα πιο αμφίρροπα από όλα θεωρώ ότι είναι το ματς της Φενέρ με τη Μονακό και ο αγώνας της Τρέντσιν με τη Λέγκια Βαρσοβίας. Σε τέτοιου είδους παιχνίδια συνηθίζω να επιλέγω είτε το under, είτε το Χ του ημιχρόνου. Στην προκειμένη περίπτωση θα προτιμήσω τη δεύτερη επιλογή διότι πληρώνει καλύτερα.

Τέλος, γνωρίζοντας τις διαχρονικές επιθετικές… ανησυχίες της Κοπεγχάγης, θεωρώ ότι οι μπουκ κακώς έδωσαν τόσο υψηλή τιμή στο over της αποψινής αναμέτρησης.

(2.40 η SPORTINGBET.GR) Δεν ξέρω τις θα πράξει η Άστρα στην πρώτη της συμμετοχή σε προκριματικά Champions League, αλλά αν ανοίξει νωρίς το σκορ, η ομάδα που θα βρεθεί πίσω θα αναγκαστεί να βάλει μπρος τις μηχανές της.

Απόψε στις 03.45 ώρα Ελλάδας διεξάγεται στο Μεντεγίν της Κολομβίας και ο δεύτερος τελικός για το Κόπα Λιμπερταδόρες.

Η Ατλέτικο Νασιονάλ υποδέχεται την Ιντεπεντιέντε Ντεν Βάγιε και ο πρώτος αγώνας έληξε ισόπαλος με σκορ 1-1. Σας υπενθυμίζω ότι δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ και αυτό σημαίνει ότι αν υπάρξει νέα ισοπαλία θα υπάρξει παράταση. Η ομάδα από το Εκουαδόρ αποτελεί την έκπληξη του θεσμού, καθώς δεν υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος στον πλανήτη που θα περίμενε ότι θα έφτανε μέχρι εδώ.

Η Ατλέτικο Νασιονάλ αντιθέτως, είναι μια πολύ καλή και έμπειρη ομάδα και δικαιολογημένα θεωρείται το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Μέσα στην έδρα της τα έχει καθαρίσει όλα τα ματς φέτος και πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα το πράξει και τώρα. Οι φιλοξενούμενοι θα παίξουν αμυντικά προκειμένου να αποφύγουν να δουν την μπάλα να… εισχωρεί στην εστία τους, αλλά κάτι μου λέει ότι στο τέλος δεν θα το αποφύγουν. Η απόδοση του άσσου έχει πέσει και το σημείο δεν αξίζει… σκέτο. Είμαι διατεθειμένος να ρισκάρω στο Χ ημίχρονο άσσο τελικό αν και εφόσον έχω όρεξη για… μεγάλα ξενύχτια. (3.75 στον STOIXIMAN.GR)

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας, ομολογώ δεν το κοίταξα καθόλου διότι κατά την συντριπτική του πλειοψηφία έχει να κάνει με διεθνή φιλικά και πάσης φύσεως κύπελλα τα οποία δεν με απασχολούν στοιχηματικά.

Μου έκανε εντύπωση πάντως ότι το σημείο που πέφτει περισσότερο, είναι το διπλό της Λεϊκνίρ Ρέικιαβικ από την Ισλανδία. Φιλοξενείται από την Κοπαβογκούρ από την οποία έχει πάρα πολλά χρόνια να ηττηθεί τόσο εντός όσο και εκτός έδρας. Μαζί με τα ματς του Champions League θα παρακολουθήσω και το συγκεκριμένο στο live…

Καλή τύχη. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ