Ο… ΚΑΚΟΣ ΤΟΥΣ, Ο ΚΑΙΡΟΣ!

Καλημέρα. Όπως κάθε Σάββατο θα ξεκινήσουμε την περιήγησή μας στο κουπόνι από τα βρετανικά πρωταθλήματα.

ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ

Η Λέστερ είναι ανεβασμένη αγωνιστικά και την προηγούμενη εβδομάδα πήρε 0-0 εκτός έδρας από την Τσέλσι. Σήμερα επιστρέφει στην έδρα της για να αντιμετωπίσει τη μέτρια Γουότφορντ που διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα μετά από τη Στόουκ. Η ευνοϊκή παράδοση για τους γηπεδούχους ενδέχεται να συνεχιστεί…

Μιας και πριν ανέφερα τη Στόουκ, να θυμίσω ότι σήμερα θα κάνει ντεμπούτο ο νέος της προπονητής, ο Λάμπερτ. Επειδή ο προηγούμενος ο τεχνικός, ο Μαρκ Χιούζ είχε χάσει προ πολλού τόσο τα αποδυτήρια όσο και τις εξέδρες, ίσως η έλευση του Λάμπερτ να αλλάξει άμεσα την ψυχολογία στην ομάδα…

Η Άρσεναλ μας πληρώνει εδώ και καιρό με το ειδικό στοίχημα του να σημειωθούν περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο των αναμετρήσεών της. Δείτε τα τελευταία πέντε παιχνίδια της… Έχει βάλει δέκα γκολ και έχει δεχθεί άλλα τόσα και από τα 20 συνολικά τέρματα, μόλις τα δύο σημειώθηκαν στο πρώτο 45λεπτο! Σήμερα υποδέχεται την Κρίσταλ Πάλας που και αυτή το τελευταίο διάστημα έχει παρόμοιες επιδόσεις…

Η Γουέστ Χαμ συνηθίζει να σκοράρει στο δεύτερο ημίχρονο και σήμερα υποδέχεται τη Μπόρνμουθ που αποδυναμώνεται από την ανάπαυλα και μετά. Οι Λονδρέζοι έχουν πετύχει συνολικά 15 γκολ στις τελευταίες έξι αγωνιστικές και τα 11 από αυτά σημειώθηκαν στο δεύτερο 45λεπτο. Η δε Μπόρνμουθ έχει δεχθεί 11 γκολ στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της και τα οκτώ τα δέχθηκε στο δεύτερο ημίχρονο.

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣΙΠ

Στην ανανεωμένη KING BET που κυκλοφορεί αναλύω τα στατιστικά κάποιων ομάδων που συνηθίζουν να πετυχαίνουν γκολ από ένα σημείο και μετά. Ενδεικτικά θα σας αναφέρω δύο παραδείγματα με συγκεκριμένες αναμετρήσεις.

«Θα ξεκινήσουμε από την αναμέτρηση της Φούλαμ με τη Μπέρτον. Η λονδρέζικη ομάδα έχει πετύχει συνολικά 13 τέρματα τις τελευταίες έξι αγωνιστικές. Ξέρετε πόσα από αυτά σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο; Μόλις ένα! Το έβαλε ο αμερικανός διεθνής Τιμ Ριμ στο 4-2 επί της Κάρντιφ. (Παρεμπιπτόντως τα υπόλοιπα πέντε γκολ αυτής της αναμέτρησης, μπήκαν όλα στο δεύτερο 45λεπτο). Την περασμένη αγωνιστική, το νικητήριο γκολ στο ματς με την Μίντλεσμπρο, σημειώθηκε στο 95ο λεπτό! Είχε προηγηθεί το 4-1 επί της Ίπσουιτς. Και τα τέσσερα γκολ μπήκαν από την ανάπαυλα και μετά. Για την ακρίβεια από το 69ο έως το 76ο λεπτό! Μέσα σε μόλις επτά λεπτά δηλαδή!

Η Μπέρτον από την άλλη μεριά, έχει την… κακή συνήθεια να δέχεται γκολ στο δεύτερο ημίχρονο των αγώνων της. Αν ψάξουμε τα δέκα τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, θα διαπιστώσουμε ότι έχει δεχτεί συνολικά δώδεκα γκολ. Τα έντεκα από αυτά λοιπόν, σημειώθηκαν από το 45 και μετά!

Περνάμε τώρα  στον αγώνα της ΚΠΡ με τη Μίντλεσμπρο… Οι λονδρέζοι έχουν δεχτεί μόνο ένα γκολ στα πρώτα ημίχρονα των τελευταίων εννέα αγωνιστικών! Ήταν αυτό του προηγούμενου Σαββάτου στο 1-3 με τη Μπέρτον! Είχε να παραβιαστεί η εστία τους, από τις 21 Νοεμβρίου στο 2-0 από τη Ντέρμπι. Ακόμα και σε εκείνο το ματς όμως, το πρώτο γκολ των γηπεδούχων, σημειώθηκε στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου!

Η δε Μίντλεσμπρο η οποία παρά το γεγονός ότι διαθέτει ένα δυνατό και έμπειρο ρόστερ, έχει καταφέρει να πετύχει μόλις ένα τέρμα στα πρώτα 45 λεπτά των έξι τελευταίων αγωνιστικών. Από τη μια μεριά δηλαδή έχουμε μία ομάδα (ΚΠΡ) που δεν δέχεται γκολ με τίποτα στο πρώτο ημίχρονο και από την άλλη μεριά, μία ομάδα που δυσκολεύεται αφάνταστα να παραβιάσει τα αντίπαλα δίχτυα πριν από την ανάπαυλα»

Από εκεί και πέρα το πρόγραμμα είναι μέτριο και δεν… σηκώνει πολλά πολλά. Το μόνο που σκέφτομαι να ρισκάρω είναι στο Χ ημίχρονο – άσσο τελικό στο Άστον Βίλα – Μπάρνσλεϊ. Οι γηπεδούχοι είναι ανώτεροι, φορμαρισμένοι και μέσα στην ισχυρή έδρα τους λογικά θα επικρατήσουν. Το Χ του ημιχρόνου προέκυψε από το εντυπωσιακό γεγονός ότι η Μπάρνσλεϊ εδώ και έξι αγωνιστικές φέρνει συνεχώς 0-0 στο ημίχρονο!

ΛΙΓΚ 1

Η Μπέρι που μακριά από το γήπεδό της έχει δέκα ήττες και τέσσερις ισοπαλίες σε 14 παιχνίδια, λογικά θα τα βρει… σκούρα απέναντι σε μια Όξφορντ που διατηρεί τη δεύτερη παραγωγικότερη εντός έδρας επίθεση στην κατηγορία. Η Μπέρι έρχεται από 7 σερί ήττες με συντελεστή τερμάτων 0-14! Αν ο νέος της τεχνικός ο Λόου δεν είναι… μάγος, τότε η ομάδα δεν πρόκειται να ανακάμψει γρήγορα.

Υπάρχουν δύο σετ αποδόσεων που δεν δικαιολογούνται βάσει των πρόσφατων επιδόσεων των αουτσάιντερ. Αναφέρομαι στο 1.48 του διπλού της Γουίγκαν και στο 1.68 του άσσου της Σκάνθορπ. Η Γουίγκαν φιλοξενείται από τη φορμαρισμένη Πλίμουθ που έρχεται από ένα αήττητο σερί 8 αγωνιστικών και από 5 συνεχόμενες νίκες στην έδρα της.

Η Σκάνθορπ φιλοξενεί τη φορμαρισμένη Τζίλιγχαμ που εδώ και 12 αγωνιστικές ηττήθηκε μόνο από την Πλίμουθ στην οποία αναφερθήκαμε πριν. Μακριά από την έδρα της μάλιστα, μετρά πέντε νίκες στις 7 πιο πρόσφατες εξορμήσεις της. Δεν αμφισβητώ τις δυνατότητες και τη δυναμική της Γουίγκαν και της Σκάνθορπ, αλλά από την άλλη μεριά, δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε και την εξαιρετική φόρμα των αντιπάλων τους για να μπορούν να αιτιολογηθούν αυτές οι τόσο χαμηλές αποδόσεις…

Επιστρέφουμε στο… αγαπημένο μας στοίχημα των περισσοτέρων γκολ στο δεύτερο ημίχρονο με τις αναμετρήσεις Γουίμπλεντον – Μπλάκπουλ και Μπρίστολ Ρόβερς – Μπράντφορντ. Η Γουίμπλεντον τις τελευταίες έξι αγωνιστικές έβαλε και δέχθηκε συνολικά 16 γκολ. Τα 13 από αυτά μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Υποδέχεται τη Μπλάκπουλ που εδώ και τέσσερις αγωνιστικές δεν σκοράρει στο πρώτο 45λεπτο.

Οι επιδόσεις της Μπρίστολ είναι εντυπωσιακές, καθώς από τα 19 συνολικά γκολ που έχει βάλει τις τελευταίες 16 αγωνιστικές, μόνο τα δύο επετεύχθησαν στο πρώτο 45λεπτο! Υποδέχεται την Μπράντφορντ που τα 7 από τα 8 πιο πρόσφατα τέρματα της στο πρωτάθλημα, σημειώθηκαν από την ανάπαυλα και μετά.

Μιλάμε για επαναλαμβανόμενες καταστάσεις και όπως συνηθίζουμε να λέμε, σύμπτωση που επαναλαμβάνεται, παύει να αποτελεί σύμπτωση…

ΛΙΓΚ 2

Η δυνατή Άκρινγκτον συμπλήρωσε τρεις συνεχόμενες νίκες με συντελεστή τερμάτων 9-0. Η διοίκηση του συλλόγου εξακολουθεί να πραγματοποιεί μεταγραφές διότι η ομάδα βρίσκεται πολύ κοντά στην άνοδο. Η Πορτ Βέιλ είναι σε μέτρια αγωνιστική κατάσταση και ο άσσος κυκλοφορεί σε καλές αποδόσεις. (2.25 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”])

Η Κόλτσεστερ που είναι μεγάλο όνομα για τα δεδομένα της κατηγορίας, οφείλει να επιστρέψει στις νίκες αν δεν θέλει να χάσει πρόωρα το «τρένο» της ανόδου. Υποδέχεται την απογοητευτική Γκρίμσμπι που έρχεται από τέσσερις σερί ήττες με συντελεστή 1-9. Θα δώσω λοιπόν πρώτη τύχη στους γηπεδούχους.

Η μοναδική ομάδα που δε έχει υποστεί ακόμα ήττα στην έδρα της από την Τσάμπιονσιπ εως και τη Νάσιοναλ Λιγκ, είναι η Νοτς Κάουντι που μετρά 9 νίκες και τέσσερις ισοπαλίες σε 13 αγωνιστικές. Απόψε υποδέχεται την Έξετερ που έρχεται από πέντε διαδοχικές εκτός έδρας ήττες. Όσο καλή είναι η Έξετερ εντός, τόσο κακή είναι μακριά από την έδρα της…

Αν υπάρχει ένα ματς που φοβάμαι για την έκπληξη είναι το Κόβεντρι – Σουίντον. Θεωρώ ότι οι μπουκ αδικούν την ομάδα που έχει τις καλύτερες εκτός έδρας επιδόσεις σε ολόκληρη τη Βρετανία μετά από τη Μάντσεστερ Σίτι! Η Σουίντον βλέπετε, συμπλήρωσε 9 διπλά σε 12 παιχνίδια, διατηρώντας τόσο την παραγωγικότερη επίθεση όσο και την καλύτερη άμυνα στη Λιγκ 2. Εν τω μεταξύ από το 2012 που ξαναβρέθηκε στην ίδια κατηγορία με την Κόβεντρι, δεν έχει χάσει εκεί μέσα. Για την ακρίβεια, συμπλήρωσε τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία σε πέντε παιχνίδια!

ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΛΙΓΚ

Η Χάρτλπουλ έχει βρεθεί σε δεινή οικονομική κατάσταση, καθώς ακόμα δεν έχει παρουσιαστεί επενδυτής για να αναλάβει την ομάδα. Οι παίκτες είναι απλήρωτοι και οι φίλαθλοι του συλλόγου έκαναν… έρανο προκειμένου να βοηθήσουν στις πληρωμές των ποδοσφαιριστών. Υπό αυτές τις συνθήκες δεν μπορούμε να μιλήσουμε για… σοβαρό ποδόσφαιρο. Η ομάδα έρχεται από πέντε ήττες και δύο ισοπαλίες και σε αυτό το διάστημα δέχεται από δύο εως τέσσερα γκολ. Σήμερα υποδέχεται την Ρέξαμ που στοχεύει στην άνοδο και η απόδοση του διπλού βρίσκεται στο 2.05 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”].

Ο εύλογος άσσος της Τρανμίρ απέναντι στη ντεφορμέ Μέιντενχεντ, θα μπορούσε να συνδυαστεί με το over, καθώς η Τρανμίρ διατηρεί την δεύτερη παραγωγικότερη εντός έδρας επίθεση με ένα γκολ διαφορά από τη Ντάγκεναμ. Η Μέιντεχεντ από την άλλη μεριά, διατηρεί την τρίτη χειρότερη εκτός έδρας άμυνα.

Αν ψάχνουμε για κάτι σαφώς υψηλότερο, μπορούμε να το βρούμε στις αναμετρήσεις Φίλντε – Μάκλσφιλντ και Μέιντστοουν – Ίστλιχ.  Το διπλό της πρωτοπόρου Μάκλσφιλντ προσφέρεται παραδόξως σε υψηλότατες τιμές παρά το γεγονός ότι πρόκειται για την ομάδα που έχει τα περισσότερα διπλά στην κατηγορία. Όσο για τη φόρμα της; Συμπλήρωσε 11 σερί αγωνιστικές χωρίς ήττα!

Η Ίστλιχ από τη στιγμή που την ανέλαβε ο Χεσενθάλερ, παρουσιάζεται εντυπωσιακά βελτιωμένη. Η ομάδα που ξεκίνησε με φιλοδοξίες ανόδου έχει αρχίσει την αναρρίχησή της στον βαθμολογικό πίνακα και το θεωρώ παράλογο να προσφέρεται σε τόσο υψηλές αποδόσεις απέναντι σε μια ομάδα που έχει να κερδίσει από τις 11 Νοεμβρίου! Σας θυμίζω ότι η Μέιντστόουν έχει πετύχει μόλις τρεις νίκες σε 14 παιχνίδια στην έδρα της. Στην προκειμένη περίπτωση δηλαδή, θεωρώ ότι υπάρχει εμφανέστατο λάθος των μπουκ, το οποίο ελπίζω να το πληρώσουν…

Για την ομάδα της Σόλιχουλ υπάρχει ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον στατιστικό στοιχείο που τη θέλει να φέρνει επτά σερί 0-0 στο πρώτο ημίχρονο των αγώνων της. Το ακόμα πιο απίστευτο όμως είναι ότι δεν σκοράρει στα πρώτα 45 λεπτά για 12 συνεχόμενες αγωνιστικές! Στο αποψινό παιχνίδι με τη Γουόκινγκ λοιπόν, το μόνο που μπορώ να ακολουθήσω είναι το να σημειωθούν περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο…

Φεύγουμε από την Αγγλία για να ρίξουμε μια ματιά και στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα…

Στη Σκωτία, πραγματοποιούνται ελάχιστα ματς πρωταθλημάτων λόγω της διεξαγωγής του κυπέλλου με το οποίο ως γνωστό, εγώ δεν ασχολούμαι… Για τη Λιγκ 1 πραγματοποιείται η αναμέτρηση Στρανράερ – Ρέιθ Ρόβερς και προτίθεμαι να συνδυάσω το διπλό με το over. Η πρωτοπόρος Ρέιθ Ρόβερς έρχεται από έξι νίκες και δύο ισοπαλίες και η Στρανράερ αποδυναμώθηκε αισθητά κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου. Οι γηπεδούχοι δέχονται εύκολα το τέρμα και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους, παραβιάστηκε η εστία τους συνολικά 12 φορές.

Στη Λιγκ 2 η πρωτοπόρος Μοντρόουζ έχει κερδίσει πολύ καλύτερες ομάδες από τη φετινή Κλαιντ που μετρά μόλις δύο νίκες σε 18 αγωνιστικές. Οι φιλοξενούμενοι συμπλήρωσαν 13 σερί παιχνίδια χωρίς νίκη και αυτό οφείλεται κυρίως στο… black out που έχουν υποστεί εδώ και καιρό στην επίθεση. Είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι εδώ και έξι αγωνιστικές κατάφεραν να πετύχουν μόλις ένα τέρμα!

Για τα ελληνικά παιχνίδια θα γράψει αύριο ο Παίκτης στη στήλη του. Από τα τρία σημερινά που διεξάγονται, αν έπρεπε οπωσδήποτε να παίξω κάτι, θα επέλεγα το Χ του ημιχρόνου στο Λάρισα – ΑΕΚ (2.08 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] που προσφέρει το παιχνίδι σε μηδενική γκανιότα*). Το ίδιο ακριβώς (Χ ημίχρονο) επιλέγω στην Κύπρο και στον αγώνα της Δόξας με την Αλκή. Οι δύο αυτές ομάδες τις τελευταίες έξι αγωνιστικές πέτυχαν συνολικά μόλις ένα τέρμα. Το έβαλε η Αλκή απέναντι στην Πάφο…

Το πρωτάθλημα της Β Ιταλίας επιστρέφει μετά από αρκετό καιρό και θεωρώ ότι θα πρέπει να περιμένουμε λίγο να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκονται οι ομάδες, διότι κατά τη μεταγραφική περίοδο ενισχύθηκαν και αποδυναμώθηκαν αρκετές από αυτές. Μια από τις ενισχυμένες είναι και η Πάρμα που σήμερα παίζει εκτός έδρας με τη νεοφώτιστη Κρεμονέζε. Βάσει του δυνατού ρόστερ της, πιστεύω ότι είναι ικανή να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από μια μέτρια έδρα.

Στην Ισπανία η Λας Πάλμας εξακολουθεί να δέχεται σωρηδόν τα γκολ! Αποκορύφωμα το 6-0(!) της προηγούμενης αγωνιστικής από τη Χιρόνα. Διατηρεί με τεράστια διαφορά από τη δεύτερη τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία και μέσα στο γήπεδό της έχει υποστεί 6 ήττες σε 9 αγωνιστικές. Σήμερα υποδέχεται τη σαφώς ανώτερη Βαλένθια που έχει τη δεύτερη παραγωγικότερη άμυνα μετά από τη Μπαρτσελόνα. Το διπλό συνδυάζεται με το over…

Έχουμε ξαναπεί πολλές φορές ότι όλα τα… λεφτά για τη Βιγιαρεάλ είναι οι δύο επιθετικοί της, ο Μπάκα και ο Μπακαμπού. Σήμερα δεν θα αγωνιστεί κανένας από τους δύο και αυτό είναι κάτι που δυσχεραίνει το έργο της. Το ματς με τη Λεβάντε αποτελεί τοπικό ντέρμπι της Βαλένθια και το 1.30 δεν γίνεται να παιχτεί υπό αυτές τις συνθήκες. Θεωρώ ότι είναι προτιμότερο είτε το under, είτε το Χ του ημιχρόνου. Θυμίζω πως τις τελευταίες έξι αγωνιστικές η μεν Βιγιαρεάλ δεν έχει δεχθεί και η δε Λεβάντε δεν έχει πετύχει γκολ σε πρώτο ημίχρονο…

Στη Β Ισπανίας η Βαγιαδολίδ αναμένεται να προσθέσει μια ακόμα νίκη στο ενεργητικό της απέναντι στη Σεβίλλη Β που μετρά μόλις δύο νίκες σε 22 αγωνιστικές. Στα υπόψη πάντως είναι και το over καθώς η Βαγιαδολίδ διαθέτει την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία. Μέσα στο γήπεδό της μάλιστα, μετρά 10 over σε 11 παιχνίδια, σκοράροντας κατά μέσο όρο 2.5 γκολ ανά αναμέτρηση.

Στο Κόρδοβα – Αλμπαθέτε και στο Λούγκο – Σπόρτινγκ Χιχόν θεωρώ ότι οι αποδόσεις θα έπρεπε να είναι τουλάχιστο μοιρασμένες. Η Κόρδοβα βλέπετε, εδώ και 14 αγωνιστικές κατάφερε να κερδίσει μόνο τη Ρέους. Βυθίστηκε στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα και δεν είναι λογικό να αντιμετωπίζεται ως το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης.

Η Λούγκο είναι σε μέτρια κατάσταση και η Σπόρτινγκ Χιχόν έρχεται από τρεις νίκες σε τέσσερα παιχνίδια. Οι φιλοξενούμενοι που υπερέχουν εμπειρικά, έχουν και την παράδοση με το μέρος τους καθώς τρεις φορές που επισκέφτηκαν την έδρα της Λούγκο, επικράτησαν και τις τρεις!

Η 22η αγωνιστική του Σαμπιονά δεν παρουσιάζει στοιχηματικό ενδιαφέρον. Το μόνο που θα ήθελα να επισημάνω είναι ότι η Μπορντό θα κατέβει νε νέο προπονητή. (δείτε αλλαγές προπονητών).

Στην Πορτογαλία η Μπράγκα έχει κερδίσει πολύ καλύτερες ομάδες φέτος από τη νωθρή, νεοφώτιστη Πορτιμονένσε. Οι γηπεδούχοι έχουν να κερδίσουν από τον Νοέμβριο και λογικά θα αντιμετωπίσουν προβλήματα κόντρα σε έναν ανώτερο αντίπαλο. Στα υπόψη πάντως είναι και το να σημειωθούν περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο καθώς οι γηπεδούχοι παραμένουν άκαπνοι για έξι σερί αγωνιστικές. Η Μπράγκα αγωνίζεται πολύ καλύτερα από την ανάπαυλα και μετά. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι στα τελευταία 6 παιχνίδια της που σημείωσε συνολικά 13 γκολ, τα 10 από αυτά σημειώθηκαν στο δεύτερο 45λεπτο.

Στο Βέλγιο ακόμα προσπαθώ να… κατανοήσω από πού προέκυψε το 1.50 του άσσου της Οστάνδης. Πρόκειται για την ομάδα που έχει υποστεί τις περισσότερες (7) εντός έδρας ήττες στην κατηγορία. Υποδέχεται την φορμαρισμένη Κορτράικ που έχει τρεις κολλητές νίκες. Οι δύο τελευταίες ήταν κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους όπως είναι η Γκενκ και η Σταντάρ Λιέγης.

Στο Μεξικό τέλος, πιστεύω ότι η Τίγκρες μπορεί να βρει τον τρόπο να φύγει με το διπλό από την έδρα της μέτριας Κερετάρο. Οι φιλοξενούμενοι έχουν καλύτερο ρόστερ και παραμένουν αήττητοι για επτά σερί χρόνια εκεί μέσα, με συνολικό απολογισμό τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Καλή τύχη.

ΥΓ. Μόλις πληροφορήθηκα ότι επικρατεί έντονη κακοκαιρία στη Βρετανία και πως έχουν ήδη αναβληθεί αρκετές αναμετρήσεις. Οι αστάθμητοι παράγοντες ανέκαθεν έπαιζαν σημαντικό και ενίοτε καθοριστικό ρόλο στην έκβαση των αναμετρήσεων. Ένας λόγος παραπάνω δηλαδή, να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σήμερα…

*αφορά στην επιλογή ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ πριν την έναρξη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ