Ο ΙΕΡΟ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ…

Καλημέρα. Αν η… καλή μέρα φαίνεται από το πρωί, τότε λογικά θα χορτάσουμε θέαμα και πολλά γκολ σε αυτό το παγκόσμιο κύπελλο, αφού στο εναρκτήριο παιχνίδι οι Ρώσοι διέλυσαν τους Σαουδάραβες με σκορ 5-0!

Σήμερα στις 15.00 ώρα Ελλάδος κοντράρονται η Αίγυπτος με την Ουρουγουάη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η συμμετοχή του  Σαλάχ θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. (Το BBC πάντως αναφέρει ότι πιθανότατα θα αγωνιστεί σήμερα). Αν όμως τελικά απουσιάσει ο παίκτης της Λίβερπουλ, τότε η πλάστιγγα θα γείρει απότομα προς τη μεριά της Ουρουγουάης. Η ομάδα του Ταμπάρες στηρίζεται κυρίως στο γνωστό δίδυμο Σουάρες – Καβάνι. Αυτοί οι δύο παίκτες θα είναι και οι κύριοι εκφραστές των επιθετικών προσπαθειών της Ουρουγουάης. Προσωπικά επιλέγω τον Καβάνι για πρώτο σκόρερ, διότι έδειξε να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση στα τελευταία παιχνίδια… (4.25 στον [eafl id=”13143″ name=”stoiximan seri” text=”STOIXIMAN.GR”])

Στις 18.00 ώρα Ελλάδας παίζει το Μαρόκο με το Ιράν στην Αγία Πετρούπολη. Εδώ έχουμε να κάνουμε με δύο ομάδες που δεν τις γνωρίζουμε πολύ καλά, αν και στο ρόστερ τους υπάρχουν ποδοσφαιριστές που παίζουν σε γνωστές ευρωπαϊκές ομάδες. Έχω την αίσθηση ότι οι δύο προπονητές θα δώσουν έμφαση στην άμυνα διότι αυτό που προέχει στο μεταξύ τους παιχνίδι είναι η αποφυγή της ήττας που ουσιαστικά θα σήμαινε έναν πρόωρο αποκλεισμό. Το Μαρόκο βρίσκεται σε καλή κατάσταση και θεωρητικά υπερέχει της ομάδας του Κάρλος Κεϊρός, που για πρώτη φορά στην ιστορία του λαμβάνει μέρος σε δύο συνεχόμενα Μουντιάλ. Πρώτη μου επιλογή είναι το Χ του ημιχρόνου, ακολούθως το under και τέλος ο άσσος του Μαρόκου… (2.35 το 0-0 του ημιχρόνου στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

Το μεγάλο ντέρμπι της ημέρας όμως, διεξάγεται το βράδυ στις 21.00 ώρα Ελλάδας, όπου θα αναμετρηθούν η μεγάλη Ισπανία και με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Πορτογαλία. Θα έχετε πληροφορηθεί φαντάζομαι ότι μόλις προχθές η ποδοσφαιρική ομοσπονδία των Ισπανών έλαβε την πρωτόγνωρη στα χρονικά απόφαση να διώξει τον προπονητή, μόλις δύο μέρες πριν από την έναρξη του παγκοσμίου κυπέλλου. Αυτό ως γνωστό συνέβη διότι η Ρεάλ Μαδρίτης προέβη στην αψυχολόγητη ενέργεια να ανακοινώσει την Τρίτη το βράδυ τον Λοπετέγι ως τον νέο τεχνικό της που θα αναλάμβανε αμέσως μετά τη λήξη του Μουντιάλ. Πραγματικά κανείς δεν κατάλαβε για ποιο λόγο οι Μαδριλένοι επέλεξαν αυτό το κακό… timing να ανακοινώσουν την πρόσληψη του τέως πλέον τεχνικού της εθνικής Ισπανίας. Η Ομοσπονδία λοιπόν, συνεδρίασε εκτάκτως το πρωί της Τετάρτης και έλαβε τη… γενναία απόφαση να απομακρύνει τον Λοπετέγι και να προσλάβει τον Φερνάντο Ιέρο που ήταν μάνατζερ της ομάδας και παλιός σπουδαίος αμυντικός διεθνής. Η διοίκηση της Ρεάλ εδώ και δυο μέρες ακούει τα… εξ αμάξης από τον Ισπανικό τύπο και τους ισπανούς φιλάθλους και η ίδια επικαλέστηκε το άλλοθι της διάρρευσης του ονόματος του νέου τεχνικού χωρίς η ίδια να το επιθυμεί. Επειδή υπήρξε… σούσουρο μετά ήταν αναγκασμένη να βγει και να το παραδεχτεί. Αυτή η απρόσμενη αλλαγή της τελευταίας στιγμής πραγματικά δεν ξέρω αν θα ωφελήσει ή αν θα δημιουργήσει πρόβλημα στην εθνική ομάδα της Ισπανίας.

Η Πορτογαλία από την άλλη μεριά δεν έχει τέτοιου είδους… προβλήματα καθώς ο Φερνάντο Σάντος παραμένει ο… μαέστρος της ομάδας. Το στυλ του Πορτογάλου το γνωρίζουμε πολύ καλά εμείς οι Έλληνες. Θα παίξει 4-4-2, θα επιδιώξει να κλείσει όλους τους ορατούς και… αοράτους διαδρόμους προς την εστία του Πατρίσιο, θα επιδιώξει την καλή κυκλοφορία της μπάλας και από εκεί και πέρα έχει ο Θεός αλλά και ο… Κριστιάνο Ρονάλντο.

Τι επιλέγω για αυτό το σπουδαίο παιχνίδι; Αν έπρεπε οπωσδήποτε να ποντάρω κάπου, θα επέλεγα είτε το Χ του ημιχρόνου, είτε τα 2-3 γκολ. (1.95 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”])

Στο τέλος του σημερινού κειμένου να βρείτε κάποιες προτάσεις ειδικών στοιχημάτων των οκτώ ομίλων που έγραψα στην KING BET που κυκλοφόρησε χθες. Παρεμπιπτόντως θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι μαζί με την εφημερίδα κυκλοφορεί και ένα ωραιότατο περιοδικό 96 σελίδων που είναι αφιερωμένο στο Μουντιάλ της Ρωσίας που μόλις ξεκίνησε…

Πάμε τώρα να ρίξουμε μια ματιά στο υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας.

Στην Ιρλανδία η άμυνα της Μπρέι συνεχίζει να είναι για τα… πανηγύρια αφού ούτε και ο Ράσελ κατάφερε να τη βελτιώσει. Την προηγούμενη εβδομάδα έφαγε πέντε γκολ από τη Σάμροκ και αξίζει να σημειώσουμε ότι στις τέσσερις τελευταίες ήττες της δέχθηκε συνολικά 16 γκολ! Μέσο όρο δηλαδή, ακριβώς τέσσερα τέρματα ανά αναμέτρηση! Σήμερα φιλοξενεί τη Γουότερφορντ που είναι ομάδα που σκοράρει. Το διπλό ποντάρεται και μαζί με αυτό επιλέγω και το over… (2.25 στην [eafl id=”13149″ name=”tipbet” text=”TIPBET.GR”])

Στον ίδιο ακριβώς συνδυασμό του διπλού με over οδηγήθηκα και στην αναμέτρηση της Ντέρι με τη Ντάνταλκ. Η Ντάνταλκ βλέπετε, διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας καθώς προέρχεται από οκτώ σερί νίκες. Στα τελευταία τρία ματς έβαλε πέντε γκολ σε Σάμροκ και Μπρέι και τέσσερα στη Λίμερικ! Διατηρεί την παραγωγικότερη επίθεση στην κατηγορία και ο τερματοφύλακας της Ντέρι αναμένεται να περάσει μια εξαιρετικά… άβολη βραδιά.

Στον αγώνα της Σεντ Πάτρικς με τη Σλίγκο Ρόβερς διέκρινα λανθασμένο σετ αποδόσεων, καθώς θεωρώ ότι είναι αδιανόητο να προσφέρεται στο 1.60 μια ομάδα που προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες ήττες. Θεωρητικά βέβαια οι γηπεδούχοι είναι ανώτεροι, αλλά προσωπικά δεν τίθεται θέμα να τους ποντάρω σε αυτές τις αποδόσεις. Η Σλίγκο Ρόβερς άλλωστε, αποδίδει καλύτερα εκτός από ότι εντός έδρας και αυτό είναι κάτι που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι έχει υποστεί τέσσερις ήττες μακριά από το γήπεδό της έναντι επτά μέσα σε αυτό.

Στη Φινλανδία επιλέγω το under και το Χ του ημίχρονου στον αγώνα της Τούρκου με τη Λάχτι. Η Τούρκου σε έξι παιχνίδια στην έδρα της έως τώρα, έχει μηδέν νίκες με συντελεστή τερμάτων 0-4! Εννοείται βέβαια ότι όλα τα ματς έληξαν στο under. Η Λάχτι από την άλλη μεριά, συμπλήρωσε εννέα under σε 12 παιχνίδια και προέρχεται από τέσσερα Χ σε πέντε αγωνιστικές.

Καλή τύχη και καλή τηλεθέαση να έχουμε. Η συνέχεια εννοείται ότι θα δοθεί από μένα και τον Αλέξανδρο (Bookone) μέσα από το bookenemylive.

Ακολουθεί το κείμενο με τα ειδικά στοιχήματα των ομίλων που ανέφερα στην αρχή.

[Από το 1ο γκρουπ, πιστεύω ότι θα περάσει ως 1η η Ρωσία, λόγω έδρας, αλλά και πιθανής… εύνοιας από τους διαιτητές. Για την 2η θέση θα παλέψει η Ουρουγουάη με την Αίγυπτο. Μπορεί η «σελέστε» να θεωρείται καλύτερη και εμπειρότερη ομάδα, αλλά από την άλλη μεριά η Αίγυπτος δεν αποτελεί ευκαταφρόνητος αντίπαλος. Ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ έχει φτιάξει μία «γρανιτένια» άμυνα και θα πρέπει να ιδρώσουν πολύ οι αντίπαλοι ποδοσφαιριστές για να της βάλουν γκολ. Παρεμπιπτόντως, ένα αρκετά καλό ειδικό στοίχημα, πιστεύω ότι είναι πως ο όμιλος στον οποίον θα σημειωθούν τα λιγότερα τέρματα, θα είναι ο 1ος.

Στο 2ο γκρουπ, η τύχη των τεσσάρων ομάδων φαντάζει… προδιαγεγραμμένη. Η μεγάλη Ισπανία και η πρωταθλήτρια Ευρώπης Πορτογαλία, λογικά θα περάσουν χέρι χέρι στους «16» του μουντιάλ. Το Μαρόκο και το Ιράν δεν έχουν κακό υλικό, αλλά θεωρώ ότι στάθηκαν άτυχες στην κλήρωση. Το μόνο στοίχημα που μπορώ λοιπόν να σκεφτώ από αυτό το γκρουπ, είναι το «δίδυμο» Ισπανίας – Πορτογαλίας στις δύο πρώτες θέσεις.

Στον 3ο όμιλο συμμετέχει η αγαπημένη μου Γαλλία, όποτε… ψάξτε για τον δεύτερο! Εδώ όμως τα πράγματα δυσκολεύουν, καθώς η Δανία που θεωρείται επικρατέστερη έναντι των υπολοίπων, δεν με εμπνέει σαν ομάδα. Το Περού του μεγάλου Γκερέρο, αλλά και η Αυστραλία του βετεράνου και γερόλυκου Τιμ Κέιχιλ θα πουλήσουν πολύ ακριβά το… «τομάρι» τους. Τα μόνα που θα κρατήσω λοιπόν από τον 3ο όμιλο, είναι η πρωτιά των γάλλων και ότι θα αναδειχθεί πρώτος σκόρερ ο φορμαρισμένος Γκριζμάν.

Στο 4ο γκρουπ δεν βλέπω εκπλήξεις. Η Αργεντινή και η Κροατία θα περάσουν, αλλά όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά… Ακούω αρκετούς να υποστηρίζουν ότι φέτος θα είναι η χρονιά της Αργεντινής, αγνοώντας προφανώς ότι αυτή και η Αγγλία, είναι οι δύο μεγάλες ποδοσφαιρικές δυνάμεις που σπανίως διακρίνονται στα παγκόσμια κύπελλα. Δεν ξέρω αν αυτό οφείλεται κάπου συγκεκριμένα, αλλά ότι και αν συμβαίνει, το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο. Δεν θα μιλήσω για… «loosers» διότι θα αποτελούσε βαριά ασέβεια κυρίως προς τον Λιονέλ Μέσι, αλλά και όχι μόνο. Δεν ξεχνώ ότι σε αυτή την ομάδα αγωνίζονται και άλλοι σπουδαίοι ποδοσφαιριστές όπως ο Ιγουαϊν, ο Ντι Μαρία, ο Αγουέρο κ.α.

Και παλαιότερα όμως έπαιζαν μεγάλοι παίκτες στην εθνική ομάδα της Αργεντινής, αλλά δεν κατάφεραν τίποτα απολύτως. Το μόνο βέβαιο είναι ότι ο Μέσι θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του προκειμένου να κατακτήσει το μοναδικό τρόπαιο που λείπει από την πλουσιότατη συλλογή του και κυρίως να «απομυθοποιήσει» τον Ντιέγκο Μαραντόνα με τον οποίον είθισται να τον συγκρίνει ολόκληρος ο πλανήτης. Κάτι μου λέει όμως, πως ούτε και αυτή τη φορά θα τα καταφέρει… Τόσο η Νιγηρία, όσο και η… πρωτάρα Ισλανδία, δεν θεωρώ ότι έχουν τύχη και πιθανότητες πρόκρισης σε αυτόν τον δύσκολο όμιλο…

Στο 5ο γκρουπ, η πολυνίκης του θεσμού Βραζιλία έχει «κλειδώσει» την πρωτιά και απλά ψάχνουμε για τον δεύτερο… Την Κόστα Ρίκα δεν την υπολογίζω ιδιαίτερα και ανάμεσα στην Σερβία και την Ελβετία, θα προτιμήσω την πρώτη. Οι ελβετοί δεν με πείθουν, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο καλύτερός τους παίκτης ο Γκρανίτ Τσάκα της Αρσεναλ προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό. Οι σέρβοι εκτός από την επιζήτηση της φήμης και της δόξας, έχουν και το έξτρα κίνητρο του πριν των 500 χιλιάδων ευρώ, σε περίπτωση που προκριθούν στην επόμενη φάση. Θα… δαγκώνουν σίδερα λοιπόν, οι παίκτες του Μλάντεν  Κρστάγιτς.

Στον 6ο όμιλο τα «πάντσερ» του Λεβ δεν αναμένεται να αντιμετωπίσουν πρόβλημα για την κατάκτηση της 1ης θέσης. Και επειδή ως γνωστό οι γερμανοί δεν σταματούν να αγωνίζονται ποτέ, ίσως αξίζει το ρίσκο να ποντάρουμε στο ότι θα κάνουν το 3 επί 3 στον όμιλο. Ούτως ή άλλως οι αντίπαλοί τους, δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Στην 2η θέση βλέπω το Μεξικό διότι θεωρώ ότι υπερέχει αγωνιστικά και ποιοτικά έναντι των μέτριων και «ξεθωριασμένων» σουηδών.

Στο 7ο γκρουπ το δίδυμο που θα προκριθεί θα είναι το εύλογο και το αναμενόμενο. Η Αγγλία και το Βέλγιο δηλαδή. Ο Παναμάς και η Τυνησία δεν έχουν τα φόντα να περάσουν στους «16» και θα περιοριστούν σε μία… τιμητική συμμετοχή. Από τους οκτώ συνολικά ομίλους, πιστεύω ότι σε αυτόν θα σημειωθούν τα περισσότερα γκολ, λόγω της επιθετικής δεινότητας, κυρίως των βέλγων, αλλά και των βρετανών.

Ο 8ος και τελευταίος όμιλος, είναι ο πιο αμφίρροπος από όλους. Η Πολωνία μετά από αρκετά χρόνια έχει φτιάξει μία ισχυρή ομάδα και δείχνει ότι μπορεί να διακριθεί. Η Κολομβία παραμένει πάντα ένας επικίνδυνος και ιδιαίτερα σκληροτράχηλος αντίπαλος. Οι ιάπωνες εκτός από… μηχανάκια έχουν πλέον και το… know how, καθώς αυτή θα είναι η 6η (!) συνεχόμενη συμμετοχή τους στα τελικά ενός παγκοσμίου κυπέλλου. Όσο για τη Σενεγάλη, φτάνει να ρίξουμε μία… γρήγορη ματιά στους παίκτες που έχει στη διάθεσή του από τη μέση και μπροστά, ο Σισέ… Οι αναμετρήσεις αυτού του ομίλου πιστεύω ότι θα κριθούν στις λεπτομέρειες, και για αυτό θεωρώ ότι θα έχουμε πολλές ισοπαλίες. Για την πρώτη θέση θα δώσω ένα… ελαφρύ προβάδισμα στην Κολομβία του Πέκερμαν!]

Γνωριμία με την  [eafl id=”13149″ name=”tipbet” text=”TIPBET.GR”]

Κάθε αθλητικό γεγονός αποτελεί μια εκπληκτική εμπειρία !

Οι αθλητικές διοργανώσεις και το ζωντανό στοίχημα δεν αποτελεί μόνο το βασικό μας μέλημα, αλλά και το πάθος μας. Υποστηρίζουμε χιλιάδες μικρά και μεγάλα αθλητικά γεγονότα ανά τον κόσμο με κορυφαίες αποδόσεις.  Έως και το τελευταίο λεπτό ενός ζωντανού αθλητικού γεγονότος, μπορείτε να στοιχηματίσετε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Η τοποθέτηση ενός στοιχήματος καθώς και όλες οι συναλλαγές γίνονται με απόλυτη ασφάλεια.

Η [eafl id=”13149″ name=”tipbet” text=”TIPBET.GR”] οικοδομεί εμπιστοσύνη με ασφάλεια και αξιοπιστία

Η στοιχηματική πλατφόρμα εγγυάται εξαιρετική ασφάλεια παρέχοντας τις απαιτήσεις ασφαλείας οι οποίες ανταποκρίνονται σ΄όλα τα Ευρωπαϊκά πρότυπα. Μέσα από νέους και εξελιγμένους μηχανισμούς ασφαλείας, διασφαλίζουμε την προστασία των συναλλαγών και των καταθέσεών σας. Τα δεδομένα σας είναι απολύτως ασφαλή και θα προστατεύονται συνεχώς.

Για επαγγελματίες και αρχάριους

Οι αρχάριοι θα εκτιμήσουν την εύκολη λειτουργικότητα και την φιλική προς το χρήστη στοιχηματική πλατφόρμα. Τα πολυάριθμα επεξηγηματικά μας κείμενα επιτρέπουν στα νέα μέλη μας την εύκολη εξοικείωση με τον κόσμο του αθλητικού στοιχήματος.

Παρέχουμε επίσης ένα ευρύ φάσμα από επιλογές στοιχηματισμού με πληθώρα από ειδικά στοιχήματα, στατιστικά, αναλύσεις και ζωντανά αποτελέσματα για όλους τους πελάτες μας

Όμως το πιο σημαντικό απ’ όλα στον μαγικό κόσμο του αθλητικού στοιχήματος, είτε αφορά σε έμπειρους είτε σε αρχάριους παίκτες, είναι οι αποδόσεις. Οι αποδόσεις μας βρίσκονται πάντα ανάμεσα στις καλύτερες στην αγορά του διαδικτυακού στοιχήματος.

To έμπειρο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών είναι έτοιμο να σας λύσει κάθε πρόβλημα ή απορία έχετε! – [email protected]

Χορηγίες

ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΑΕ Ηρακλής 1908

GMC

Gzira FC United

Συνδεθείτε και γνωρίστε τη μοναδική εμπειρία που λέγεται [eafl id=”13149″ name=”tipbet” text=”TIPBET.GR”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ↩

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

20 δώρα* κάθε μέρα για έναν μήνα!
  • ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ