Ο ΕΝΑΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ…

Καλημέρα. Απόψε η Ρεάλ Μαδρίτης θα πρέπει να ψάξει για τουλάχιστο ένα γκολ στο Λονδίνο μετά από το 1-1 του πρώτου αγώνα, το οποίο διαμορφώθηκε από πολύ νωρίς. Αυτό κατά κάποιο τρόπο αποδεικνύει ότι και οι δύο αντίπαλοι είχαν ως πρώτο τους μέλημα να μην υποστούν την ήττα. Για μένα η φετινή Τσέλσι αποτελεί έκπληξη καθώς στην αρχή της σεζόν θα στοιχημάτιζα ακόμα και το… σπίτι μου ότι δεν υπήρχε περίπτωση αυτή η ομάδα να φτάσει στα ημιτελικά του φετινού θεσμού του Champions League. Ούτε και η φετινή Ρεάλ όμως αξίζει τέτοια… μεγαλεία, αφού θεωρητικά υπολείπεται έναντι αρκετών άλλων μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων που δεν τα κατάφεραν να φτάσουν έως εδώ.

Προσωπικά πάντως, δεν νομίζω ότι θα δούμε κάτι τελείως διαφορετικό από ότι στον πρώτο αγώνα. Και πάλι ο… Johnny (λονδρέζοι γαρ) θα φοβάται το θεριό και η Ρεάλ την Τσέλσι. Όποιος δεχθεί γκολ, αυτομάτως θα πιεστεί αφόρητα. Δεν βλέπω λοιπόν ιδιαίτερες επιθετικές πρωτοβουλίες, όχι τουλάχιστο από νωρίς. Κάτι μου λέει ότι στο τέλος θα προκριθεί η Ρεαλ, αλλά δεν θα είναι αυτό το στοίχημά μου. Θα προτιμήσω τα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου λόγω του… φόβου που προανέφερα πριν. (2.15 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”])

Σήμερα όμως υπάρχει και αγωνιστική δραστηριότητα στη Σούπερ Λιγκ με τρία παιχνίδια. Ο Παναθηναϊκός αν θέλει να εξαντλήσει τις ελπίδες του πριν… εξαντληθεί ο ίδιος, θα πρέπει πάση θυσία και με κάθε… θεμιτό και αθέμιτο τρόπο, να επικρατήσει απόψε του Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες είναι αδιάφοροι βαθμολογικά και αν ο ΠΑΟ δεν κερδίσει, τότε ουσιαστικά τα φετινά play off θα τελειώσουν πρόωρα για εκείνον.

Ο Ολυμπιακός έχει πάρει το πρωτάθλημα εδώ και μήνες, οπότε τα play off αποτελούν μια καθαρά τυπική διαδικασία. Ο Άρης αντιθέτως, ψάχνει πολύτιμους βαθμούς προκειμένου να τερματίσει δεύτερος. Ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος και ακολουθεί το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Δεν ξέρω αν οι ερυθρόλευκοι είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα… στραβά μάτια στο αποψινό ματς (αυτό είναι κάτι που συζητείται έντονα), αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε εκ των προτέρων. Στα πρώτα 15 με 20 λεπτά όμως θα έχουμε καταλάβει προς τα πού πάει το πράγμα. Εμένα αν με ρωτάτε τώρα, πιστεύω ότι ίσως μια ισοπαλία τελικά θα βόλευε και τους δύο. Ο Ολυμπιακός θα προστάτευε τη φήμη και την αξιοπιστία του και ο Άρης θα έβαζε στο σακούλι έναν πολύτιμο βαθμό.

Στο ΑΕΚ – ΠΑΟΚ τέλος, απλά δεν βλέπω τίποτα απολύτως. Το ματς αυτό είναι καθαρά τριπλή στο… ΠΡΟΠΟ και δυστυχώς δεν μπορώ να συνεισφέρω στην επιλογή του οποιουδήποτε σημείου.

Θα συνεχίσουμε όμως με κάποια ακόμα παιχνίδια του σημερινού προγράμματος. Για την ακρίβεια πρόκειται για τέσσερις αναμετρήσεις.

Στην Σλοβενία η Μούρα η οποία πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν αναμένεται να επικρατήσει της αδιάφορης Κομπέρ που μετρά μόλις μία νίκη στα 7 πιο πρόσφατα.

Στη Β Πολωνίας η πρωτοπόρος Τερμάλικα υποδέχεται στην καλύτερη έδρα του πρωταθλήματος την βαθμολογικά αδιάφορη Κορόνα. Αυτόν τον άσσο τον περίμενα πιο χαμηλά.

Στην Γ Γερμανίας πέφτει σχεδόν παντού η απόδοση του διπλού της Μανχάιμ. Η Ουντερχάκινγκ βλέπετε, είναι κατά 99% υποβιβασμένη, καθώς βρίσκεται εννέα βαθμούς κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού και απομένουν μόνο 4 παιχνίδια. Αν η Μανχάιμ πάρει το σημερινό ματς, τότε φτάνει στους 45 βαθμούς που οι Γερμανοί έχουν θέση ως το ανώτατο όριο παραμονής. Το διπλό αυτό πληρώνει 2.30 στην [eafl id=”26140″ name=”bet365.gr” text=”BET365.GR”].

Στην Πορτογαλία τέλος θεωρώ ότι έχουμε να κάνουμε με ένα μάλλον βολικό Χ στην αναμέτρηση της Μαρίτιμο με τη Ζιλ Βιθέντε. Απομένουν μόλις τέσσερις αγωνιστικές και εδώ και η γραμμή των μπαράζ υποβιβασμού ατή τη στιγμή είναι στους 29. Οι δύο ομάδες έχουν από 33 και 32 βαθμούς αντίστοιχα.

Καλή τύχη και τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”]

[eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]: ΤΣΕΛΣΙ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Η [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”] προσφέρει σε ενισχυμένη απόδοση τη νίκη της Ρεάλ με μηδέν παθητικό στο 5.50 και το over 3.5 γκολ στο 4.0! Και μην ξεχνάτε το Build A bet. Όσα συμβαίνουν σε έναν αγώνα, συνδυάζονται τώρα σε ένα στοίχημα.

|21+ Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ