ΟΧΙ ΣΕ… ΟΛΑ

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Το σημερινό πρόγραμμα θεωρώ ότι είναι από τα μετριότερα που έχω δει φέτος. Οφείλω να παραδεχθώ ότι δυσκολεύτηκα πολύ στο να αντλήσω έστω και λίγα σημεία. Περιττό να σας πω ότι πρέπει να είμαστε πολύ φειδωλοί και προσεχτικοί στα πονταρίσματά μας απόψε…

Στη Β Γαλλίας η ουραγός Λαβάλ δεν μπορεί πλέον να ορθοποδήσει με τίποτα. Έχει τεράστιο πρόβλημα στην επίτευξη του γκολ και είναι ενδεικτικό ότι μακριά από την έδρα της δεν έχει καταφέρει ακόμα να σημειώσει ούτε ένα τέρμα μετά από έξι παιχνίδια! Η Αζαξιό από την άλλη μεριά, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στη 12η θέση της βαθμολογίας, διατηρεί τη τρίτη καλύτερη έδρα με τέσσερις νίκες σε έξι παιχνίδια. Συνυπολογίζοντας τα έντεκα under της Λαβάλ, σκέφτομαι ένα συνδυασμό του άσσου με το under. Δηλαδή, μια νίκη των γηπεδούχων της τάξεως του 1-0, ή του 2-0.

Στο Ορλεάν – Τρουά βρίσκω παράδοξες τις αποδόσεις. Δίνουν φαβορί μια ομάδα που έρχεται από τέσσερις ήττες και μια ισοπαλία και που από την αρχή της σεζόν έχει μόλις δύο νίκες σε 12 παιχνίδια! Η Τρουά (φωτο)από την άλλη μεριά, έχει ξεχάσει τι θα πει ήττα εδώ και ενάμισι μήνα. Προέρχεται μάλιστα από τέσσερις σερί νίκες με συντελεστή τερμάτων 6-1.

Στη Β Ολλανδίας, πιστεύω ότι μπορούμε να συνδυάσουμε δύο διπλά με τα over. Αναφέρομαι στις αναμετρήσεις, Ακιλίζ – Ντε Γκράαφστσαπ και Ος – Μπρέντα. Η Ακιλίζ είναι βυθισμένη στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα με εννέα ήττες σε έντεκα παιχνίδια. Παραμένει η μοναδική χωρίς εντός έδρας νίκη (0-1-4) και σήμερα υποδέχεται τη ντεφορμέ μεν, αλλά ανώτερη δε, Ντε Γκράαφστσαπ. Να σημειώσουμε ότι οι γηπεδούχοι έχουν 9 στα 11 over και οι φιλοξενούμενοι 8 στα 11.

Η Μπρέντα είναι μια από τις ομάδες που θα παλέψουν για την άνοδο, διότι έχει και καλό ρόστερ και βαριά φανέλα. Απόψε φιλοξενείται από την προτελευταία Ος που βρίσκεται στα χειρότερά της από την αρχή της περιόδου. Η ομάδα έχει δεχθεί τα περισσότερα (32) γκολ στην κατηγορία, ενώ προέρχεται από οκτώ ήττες σε εννέα παιχνίδια. Το ένα over διαδέχεται το άλλο και στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς που έδωσε στο πρωτάθλημα, δέχθηκε συνολικά 19 γκολ. Η Μπρέντα σκοράρει εύκολα και μακριά από το γήπεδό της έχει τέσσερα over σε πέντε αγωνιστικές.

Στην Αργεντινή η Ατλέτικο Τουκουμάν θα είναι πλέον… ήσυχη από εδώ και πέρα, διότι εξασφάλισε έξοδο στο Λιμπερταδόρες. Σήμερα φιλοξενείται από την Ολίμπο που ψάχνει επειγόντως για βαθμούς. Υπό άλλες συνθήκες δεν υπήρχε περίπτωση να ασχοληθώ, αλλά τώρα λόγω κινήτρου και κυρίως επειδή δεν υπάρχουν εναλλακτικές επιλογές, ίσως αξίζει ένα μικρό ρίσκο στον άσσο…

Στη Β Βραζιλίας τέλος, απομένουν μόνο έξι αγωνιστικές για το φινάλε και η Τζόινβιλ σήμερα παίζει κυριολεκτικά τα ρέστα της για την παραμονή κόντρα σε μια ομάδα η οποία πλέον είναι αδιάφορη βαθμολογικά. Αυτή είναι η Μπραζίλ Πελότας που προέρχεται από τρεις σερί ήττες χωρίς να έχει πετύχει τέρμα. Εδώ ισχύει ακριβώς ότι ανέφερα και για την προηγούμενη αναμέτρηση. Ο άσσος με… τράβηξε αποκλειστικά και μόνο λόγω κινήτρου. Επειδή πάντως η Τζόινβιλ έχει τα περισσότερα (26 στα 32) under στην κατηγορία και η Μπραζίλ Πελότας έχει 13 στα 16 under μακριά από την έδρα της, θα μπορούσαμε είτε να εξετάσουμε και αυτό το ενδεχόμενο, είτε να προβούμε σε συνδυασμό του άσσου με το under.

Το Ναούτικο – Γκοϊανιένσε είναι ένα μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ισχυρούς αντιπάλους και πιστεύω ότι μπορεί να λήξει ισόπαλο όπως και πέρσι. Η Ναούτικο είναι πανίσχυρη στην έδρα της και η πρωτοπόρος Γκοϊανιένσε έχει υποστεί μόνο μία ήττα εδώ και 15 παιχνίδια. Μακριά από την έδρα της έχει μια τάση προς τα εκεί, καθώς έφτασε τα επτά στις συνολικά 16 εξορμήσεις της.

Η Λοντρίνα τέλος, συνεχίζει να φέρνει τα αγαπημένα της under. Συμπλήρωσε 25 στα 32 και για μία ακόμη φορά θα δώσει έμφαση στην άμυνα σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι.

Καλή τύχη…

ΥΓ. Σήμερα πραγματοποιείται και η τελευταία αγωνιστική του ιρλανδικού πρωταθλήματος. Δυστυχώς όμως, τα πάντα έχουν κριθεί, οπότε δεν υπάρχει κανένα αγωνιστικό και στοιχηματικό ενδιαφέρον. Σε τέτοιες περιπτώσεις πάντως, οι ομάδες επιδιώκουν να αποζημιώνουν τους θεατές που πληρώνουν εισιτήριο, με πλούσιο θέαμα και πολλά γκολ… 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ