ΟΥΤΕ ΓΚΟΛ Η ΑΜΚΑΡ…

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Η Καϊζερσλάουτερν παραμένει η μοναδική ομάδα στη Β Γερμανίας που δεν έχει πετύχει ακόμα ούτε μία νίκη. Μακριά από το γήπεδό της μάλιστα, μετρά τέσσερις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, με συντελεστή τερμάτων 1-8! Σήμερα ταξίδεψε μέχρι το Βερολίνο για να αντιμετωπίσει μια ομάδα που πριν από την έναρξη της σεζόν ήταν μέσα στην τριάδα των πρώτων φαβορί για την άνοδο. Η έως τώρα πορεία βέβαια δεν είναι ιδανική για την Ουνιόν, αλλά απόψε της παρουσιάζεται μια ιδανική ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες απέναντι σε μια πλήρως ντεφορμέ ομάδα.

Στην Β Ιταλίας η Παλέρμο λογικά δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα απέναντι στην ουραγό Προ Βερτσέλι που δεν έχει σημειώσει ακόμα νίκη. Οι Σικελοί που παραμένουν αήττητοι συνήθως τα… καθαρίζουν τέτοιου είδους παιχνίδια χωρίς προβλήματα.

Στην Β Γαλλίας θεωρώ ότι θα έπρεπε να προσφέρεται σε υψηλότερες αποδόσεις ο άσσος της Κλερμόν, καθώς η Λανς διαθέτει ένα από τα καλύτερα ρόστερ της κατηγορίας. Το ξεκίνημά της βέβαια ήταν απογοητευτικό, αλλά είμαι βέβαιος ότι στην πορεία θα βρει τα πατήματά της και θα ανέβει στην βαθμολογία. Η Κλερμόν παραμένει μια μέτρια ομάδα χωρίς ιδιαίτερες φιλοδοξίες.

Λανθασμένο θεωρώ ότι είναι το σετ των αποδόσεων και στο Σετούμπαλ – Μποαβίστα. Οι γηπεδούχοι έχουν μόλις μια νίκη στο ενεργητικό τους και οι φιλοξενούμενοι με το που άλλαξαν προπονητή και ήρθε ο Ζορζ Σιμάο, κατάφεραν να κερδίσουν ολόκληρη Μπενφίκα! Να σημειώσουμε ότι από το 2014 που οι δύο ομάδες ξαναβρέθηκαν στην ίδια κατηγορία, έχουν εμφανιστεί δύο διπλά και ένα Χ στα μεταξύ τους παιχνίδια…

Στην Ρωσία το 1.50 της Άμκαρ (φωτο) αποτελεί εφεύρεση που θα χρειαστεί πατέντα… Μιλάμε για μια ομάδα που έχει τη χειρότερη έδρα της κατηγορίας. (0-1-3). Όχι μόνο δεν έχει κερδίσει μέσα στο γήπεδό της η Άμκαρ, αλλά δεν έχει πετύχει ούτε ένα γκολ! Η δε ΣΚΑ φέρνει συνεχώς ισοπαλίες το τελευταίο διάστημα. Έχει πέντε στα πέντε Χ και έτσι επέκτεινε το αήττητο της για έξι σερί παιχνίδια. Αν έπρεπε να ρισκάρω κάπου, θα πήγαινα στο Χ του ημιχρόνου και στο under 1.5 γκολ. Έχουν από 9 στα 10 under και οι δύο και η Άμκαρ έχει 4 στα 4 under εντός. Η δε ΣΚΑ συμπλήρωσε 5 στα 5 under εκτός έδρας.

Από τις καλές ομάδες του τσέχικου πρωταθλήματος είναι η Σλόβαν Λίμπερετς η οποία συνήθως δεν κάνει γκέλες μέσα στο γήπεδό της με υποδεέστερους αντιπάλους. Σήμερα υποδέχεται την ντεφορμέ Σλοβάτσκο που είναι η μοναδική ομάδα στο πρωτάθλημα χωρίς εκτός έδρας τέρμα. Από το 2009 που επέστρεψε στην μεγάλη κατηγορία, διπλό δεν έχει εμφανιστεί στα μεταξύ τους παιχνίδια. Κρατάω λοιπόν τον άσσο, ενώ ρίχνω… κρυφές ματιές και προς το under, μιας και η Σλοβάτσκο έχει 6 στα 7 έως τώρα.

Στο Άαρχους – Μίντιλαντ αντιθέτως, λογικά θα σημειωθούν πολλά γκολ. Αυτό τουλάχιστο δείχνει η έως τώρα αγωνιστική συμπεριφορά των δύο αντιπάλων. Ειδικά η Μίντιλαντ παίζει πολύ επιθετικά με αποτέλεσμα να δέχεται και να πετυχαίνει… άπειρα γκολ. Αν ρίξετε μια ματιά στα τελευταία της αποτελέσματα, θα διαπιστώσετε ότι.. εναλλάξ τη μία αγωνιστική βάζει τέσσερα και πέντε γκολ και την άλλη τα δέχεται…

Στη Σουηδία η ΑΦΚ υποβιβάστηκε οριστικά μετά και από την εντός έδρας ήττα από τη Σούντσβαλ. Το ματς ήταν από τα λεγάμενα και ως «εξάποντα» και πλέον δεν μπορούν να καλυφθούν 12 βαθμοί στις εναπομένουσες αγωνιστικές. Να λοιπόν η ευκαιρία για τη Γκέτεμποργκ να επιστρέψει στις νίκες μετά από σχεδόν ενάμισι μήνα…

Οι μπουκ παρουσιάζουν ως φαβορί την πιο ντεφορμέ ομάδα του πρωταθλήματος. Αυτή είναι η Σίριους, η οποία συμπλήρωσε 5 σερί ήττες με συντελεστή τερμάτων 3-14. Η Έρεμπρο είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο και σας θυμίζω ότι πριν από 10 μέρες είχε κερδίσει την πρωτοπόρο Μάλμε… Στην προκειμένη περίπτωση λοιπόν ή κυνηγάς το διπλό, ή παίζεις το over, μιας και η Έρεμπρο συμπλήρωσε 7 σερί over!

Στη Βραζιλία τέλος, παρουσιάζεται ακριβώς το ίδιο φαινόμενο… Δίνουν δηλαδή σαφές προβάδισμα στην πιο ντεφορμέ ομάδα της κατηγορίας. Αυτή είναι η Σπορτ Ρεσίφε η οποία συμπλήρωσε τέσσερις σερί ήττες με συντελεστή τερμάτων 0-10! Η τελευταία της νίκη στο πρωτάθλημα σημειώθηκε τον περασμένο Ιούλιο! Η δε Βάσκο Ντα Γκάμα, από τότε που την ανέλαβε ο Ζε Ρικάρντο, παρουσιάζεται σαφώς βελτιωμένη. Προσωπικά λοιπόν, μόνο έκπληξη δεν θα αισθανθώ αν δεν περάσει αυτός ο άσσος…

Καλή τύχη. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ