ΟΤΙ ΠΟΥΝ ΟΙ… ΑΡΙΘΜΟΙ!

Καλημέρα. Σήμερα θα στραφώ στα στοιχήματα με γκολ όσον αφορά στους αγώνες των εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Euro 2020.

Καταρχάς, θα κυνηγήσω τα over 3.5 γκολ σε τρεις αναμετρήσεις. Στο Εσθονία – Γερμανία, στο Καζακστάν – Βέλγιο και στο Λευκορωσία – Ολλανδία. Οι επιθετικοί των τριών φιλοξενούμενων ομάδων βάζουν γκολ ακόμα και στον… ύπνο τους αφού οι τεσσάρες, οι πεντάρες και οι… οκτάρες πάνε σύννεφο. Τα over 3.5 γκολ μπορούμε να τα βρούμε σε αρκετά καλές τιμές που ξεπερνούν το 2.20.

Αντιθέτως στο Κύπρος – Ρωσία θα… συμβιβαστώ με το over 2.5 γκολ διότι το βρίσκουμε σε αρκετά καλές τιμές. (1.95 στο [eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”]). Το ματς είναι αδιάφορο βαθμολογικά και πιστεύω ότι οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν χωρίς σκοπιμότητες. Να πούμε επίσης, ότι μέχρι στιγμής οι Ρώσοι πετυχαίνουν πάνω από τρία γκολ ανά αναμέτρηση. Και η Κύπρος όμως είναι μια ομάδα που σε γενικές γραμμές σκοράρει…

Στις αναμετρήσεις Ουαλία – Κροατία και Σλοβενία – Αυστρία επιλέγω τα 2-3 γκολ διότι εδώ δεν πιστεύω ότι μπορεί να… τραβήξει πολύ περισσότερο το σκορ.

Στο Πολωνία – ΠΓΔΜ τέλος, επιλέγω τα περισσότερα γκολ του 2ου ημιχρόνου γιατί έτσι μας έχουν… συνηθίσει οι Πολωνοί σε αυτά τα προκριματικά. (1.95 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Κάτι άλλο δυστυχώς δεν μπορούμε να κρατήσουμε από τα αποψινά ματς των εθνικών ομάδων…

Πάμε όμως τώρα να δούμε και λίγα ακόμα ματς από το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας.

Στη Β Ισπανίας βλέπω under και Χ ημίχρονο – άσσο τελικό στο Ουέσκα – Σανταντέρ. Η Ουέσκα έχει 9 στα 10 under και τέσσερις νίκες σε πέντε παιχνίδια στην έδρα της, με συντελεστή τερμάτων 7-2. Η δε Σανταντέρ διαθέτει μια από τις χειρότερες επιθέσεις στο πρωτάθλημα… (4.00 στη [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”])

Η Β Ολλανδίας αντιθέτως, είναι ένα πρωτάθλημα στο οποίο σημειώνονται… άπειρα γκολ. Προσωπικά πιστεύω ότι και τα τρία σημερινά ματς θα λήξουν στο Over, αλλά επειδή οι αποδόσεις είναι χαμηλές, ψάχνω και για άλλα στοιχήματα… Το over της Εξέλσιορ θα το συνδυάσω με τον άσσο διότι η γηπεδούχος ομάδα μετρά τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στην έδρα της. Υποδέχεται την ουραγό Ντόρντρεχτ η οποία έχει κερδίσει μόνο ένα ματς από την αρχή της σεζόν.

Στα άλλα δύο παιχνίδια αντιθέτως πιστεύω ότι οι αποδόσεις των μπουκ αδικούν τους φιλοξενούμενους.

Η Φόλενταμ έχει πέσει πολύ αγωνιστικά και δεν πιστεύω ότι θα κερδίσει τόσο εύκολα όσο δείχνει το 1.70 του άσσου της την ανεβασμένη Ντεν Μπος η οποία έβαλε οκτώ γκολ στα τελευταία τρία παιχνίδια της.

Η Γκόου Αχέντ διατηρεί εξαιρετική παράδοση στην έδρα της Αλμίρε Σίτι. Πιο συγκεκριμένα συμπλήρωσε εννέα διπλά στις έντεκα τελευταίες επισκέψεις της εκεί μέσα! Εγώ δεν μπορώ να αγνοήσω αυτή την απίστευτη προϊστορία οπότε θα πάω στο διπλό DNB για μεγαλύτερη ασφάλεια. (2.20 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Στη Βραζιλία τέλος σκέφτομαι να ρισκάρω στο «ξερό» Χ στην αναμέτρηση της Σάο Πάολο με τη Κορίνθιανς. Τα δεδομένα έχουν ως εξής: Η ομάδα με τα περισσότερα εντός έδρας Χ στην κατηγορία είναι η Σάο Πάολο με έξι στα δώδεκα.

Η ομάδα με τα περισσότερα εκτός έδρας Χ στη Βραζιλία είναι η Κορίνθιανς με πέντε στα έντεκα. Αν εν τω μεταξύ ψάξουμε τα τελευταία παιχνίδια τους, θα διαπιστώσουμε ότι τα πέντε από τα οκτώ έληξαν ισόπαλα. Βλέπουμε δηλαδή ότι και η παράδοση εδώ ευνοεί το Χ.

Για μικρότερο ρίσκο υπάρχει και το Χ του ημιχρόνου το οποίο έχω επιλέξει και στην αναμέτρηση της Βάσκο με τη Φορταλέζα. Αυτό πάντως που συμβαίνει με τη Βάσκο είναι εντυπωσιακό καθώς τις τελευταίες 12 αγωνιστικές, έχει δεχθεί μόνο ένα γκολ κατά τη διάρκεια πρώτου ημιχρόνου! Ακόμα και αυτό σημειώθηκε στο 43ο λεπτό! Παρόμοιες όμως είναι και οι επιθετικές της επιδόσεις αφού σε αυτό το διάστημα των 12 αγωνιστικών, πέτυχε μόνο δύο γκολ σε πρώτο ημίχρονο. Με λίγα λόγια τα 0-0 του ημιχρόνου… πάνε και έρχονται στα ματς της Βάσκο.

Καλή τύχη και με οτιδήποτε νεότερο τα λέμε μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ