ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΚΙΝΗΤΡΟ…

Καλημέρα. Τα ελληνικά play off για μια ακόμη μέρα δεν παρουσιάζουν στοιχηματικό ενδιαφέρον, οπότε θα περάσουμε κατευθείαν σε κάποια άλλα ενδιαφέροντα παιχνίδια του σημερινού προγράμματος.

Στην Τουρκία όπως έχουμε ξαναπεί, η μάχη για τον φετινό τίτλο συνεχίζεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Απομένουν τέσσερις αγωνιστικές για το φινάλε και ο άσσος της Τράμζονσπορ φαντάζει πιθανός. Αν επιδιώξουμε να κυνηγήσουμε κάτι πολύ πιο… φιλόδοξο, τότε η ουραγός Ανκαραγκούτσου πρέπει να ψάξει για βαθμούς στην έδρα της αδιάφορης και ντεφορμέ Γκεζντέπε η οποία συμπλήρωσε 6 ήττες σε 8 παιχνίδια. Η ομάδα της Άγκυρας μόνο με νίκη θα εξακολουθήσει να ελπίζει σε παραμονή και εδώ που έφτασαν τα πράγματα δεν έχει παρά να τολμήσει.

Στην Ελβετία πιστεύω ότι τόσο η Σεν Γκάλεν όσο και η Γιουνγκ Μπόις θα συνεχίσουν νικηφόρα την πορεία τους προς τον τίτλο. Η πρωτοπόρος Σεν Γκάλεν η οποία αγωνίζεται αύριο, έχει 9 διπλά σε 13 παιχνίδια, φιλοξενείται από την ουσιαστικά αδιάφορη Λουγκάνο. Φέτος και τις τρεις υπόλοιπες φορές που συναντήθηκαν, επικράτησε η Σεν Γκάλεν συνδυαστικά με το g-g και το over. Από σήμερα η απόδοση του διπλού γνωρίζει πτώση και προσφέρεται στο 2.20 από την [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”].

Η Γιούνγκ Μπόις που διαθέτει την καλύτερη έδρα στην κατηγορία (12-2-0), υποδέχεται την ομάδα που έχει δεχθεί τα περισσότερα (56) γκολ στο πρωτάθλημα. Νομίζω λοιπόν ότι ο συνδυασμός του άσσου με το over είναι ο πλέον ενδεδειγμένος στην προκειμένη περίπτωση.

Στην Tσάμπιονσιπ απομένουν πέντε αγωνιστικές και η Σουόνσι εξακολουθεί να διατηρεί ελπίδες για είσοδο στα Play off ανόδου. Σήμερα φιλοξενείται από τη ντεφορμέ Μπέρμιγχαμ η οποία δεν κερδίζει για 9 σερί αγωνιστικές. Το διπλό προσφέρεται σε αρκετά καλές αποδόσεις. (2.50 από τον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Η Μπρίστολ Σίτι αφενός ξέμεινε οριστικά από στόχους και αφετέρου μετά από τη διακοπή μετρά μόνο ήττες. Η έδρα της είναι από τις χειρότερες της κατηγορίας και έτσι θεωρώ ότι παρουσιάζεται μια καλή ευκαιρία στη Χαλ να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα και να πάρει μια βαθιά βαθμολογική ανάσα στην προσπάθεια που καταβάλει για παραμονή στην κατηγορία. Δεν θα στραφώ προς το… «ξερό» διπλό, αφού και το 2 DNB πληρώνει πάρα πολύ καλά. (2.40 από τον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Στην Ιταλία η ώρα για επιστροφή στις νίκες για τη Ρόμα σήμανε, αφού η Πάρμα είναι αδιάφορη, ντεφορμέ και με πολύ κακή άμυνα. Οι Ρωμαίοι έχουν και την παράδοση με το μέρος τους, καθώς ανεξαρτήτως έδρας συμπλήρωσαν 7 στα 9. Επειδή όμως όπως αναμενόταν η απόδοση είναι χαμηλή, τελικά θα προτιμήσω τα 2-3 γκολ που τα φέρνουν τα τελευταία δύο χρόνια εντός εκτός. Η Ρόμα εξάλλου έρχεται από τρία σερί 2-3 γκολ στο πρωτάθλημα. (2.05 στην SPORTINGBET.GR)

Στη Β Ισπανίας ακριβώς τα μισά φετινά παιχνίδια της Μάλαγα (19 στα 38) έχουν λήξει ισόπαλα! Με γνώμονα αυτό το πολύ σπάνιο στατιστικό στοιχείο, θα ρισκάρω στο Χ της αποψινής αναμέτρησης με τη Λα Κορούνια. Θυμίζω ότι η Μάλαγα έρχεται από 5 ισοπαλίες σε 6 παιχνίδια και η Λα Κορούνια από 4 στα 7. Εν τω μεταξύ έτσι όπως έχει διαμορφωθεί ο βαθμολογικός πίνακας, ο ένας βαθμός φαντάζει αρκετά βολικός και για τους δύο.

Στην Πορτογαλία η Σετούμπαλ που ψάχνει για βαθμούς σωτηρίας, δείχνει να έχει καλές προοπτικές στην έδρα της ουραγού Άβες η οποία υποβιβάστηκε και μαθηματικά. Θυμίζω ότι οι γηπεδούχοι μετρούν 11 ήττες σε 15 παιχνίδια στην έδρα τους! Το διπλό προσφέρεται σε καλές αποδόσεις και πιο συγκεκριμένα στο 1.93 από την [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”].

Στη Σλοβενία η αρκετά καλή φέτος Αλουμίνι που διεκδικεί έξοδο στην Ευρώπη, λογικά θα επικρατήσει της αδιάφορης Μπράβο όπως το έκανε και στον πρώτο γύρο που κέρδισε εύκολα με σκορ 5-1.

Στη Ρωσία η Ροστόφ είναι το φαβορί απέναντι στην υποδεέστερη Ούφα, αλλά εδώ εκτός από τον άσσο βλέπουμε και το under τα οποία οι φιλοξενούμενοι τα φέρνουν για… πλάκα. Για την ακρίβεια η Ούφα έφτασε τα 16 under στα 18 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Αν εν τω μεταξύ δούμε την πρόσφατη προϊστορία, θα βρούμε 7 στα 8 under ανεξαρτήτως έδρας.

Στη Βουλγαρία θα στηρίξω Σλάβια Σόφιας στο ματς με την Μπερόε. Ταυτόχρονα όμως βλέπω με… καλή διάθεση και τα 2-3 γκολ που τα επιβεβαιώνουν οι γηπεδούχοι στα 9 από τα 10 τελευταία παιχνίδια τους στην κατηγορία.

Στην Εσθονία η παράδοση δείχνει νίκες με πολλά – πάρα πολλά – γκολ υπέρ της Λεβάντια στα παιχνίδια με την Τάλινα. Πιο συγκεκριμένα οι φιλοξενούμενοι συμπλήρωσαν 19 (!) σερί νίκες με τέρματα 84-5! Έχετε ξαναδεί κάτι παρόμοιο πουθενά; Δεν νομίζω… Πάμε λοιπόν για συνδυασμό διπλού με over 3.5 γκολ για μια ακόμη χρονιά!

Στην Τανζανία τέλος, υπάρχουν… υποψίες βολικής ισοπαλίας στην αναμέτρηση της Μπιασάρα με τη Ρούβου Σούτινγκ (φωτο). Οι δύο ομάδες έχουν από 45 και 43 βαθμούς, η γραμμή του υποβιβασμού είναι στους 37 και απομένουν μόλις πέντε αγωνιστικές. Εν τω μεταξύ ανήκουν στην τοπ πεντάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες στην κατηγορία. Στον πρώτο γύρο αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0, ενώ από τις 14 Ιουνίου που ξεκίνησε και πάλι το πρωτάθλημα, οι φιλοξενούμενοι μετρούν τέσσερις ισοπαλίες σε πέντε παιχνίδια.

Καλή τύχη και τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ