ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Ξεκινώντας από τα δικά μας, Αν κρίνουμε από την ισχυρή έδρα του ΟΦΗ, σε συνδυασμό με το συνεχές ντεφορμάρισμα του Ατρόμητου, τότε ο άσσος των κρητικών δείχνει να έχει σαφές προβάδισμα. Δυστυχώς όμως, δε συνοδεύεται από μία επιθυμητή ή αξιοπρεπή έστω, απόδοση. Για αυτό και προσωπικά θα προτιμήσω το under και το Χ του ημιχρόνου. Παραθέτω στοιχεία και αριθμούς που ενισχύουν αυτές τις επιλογές:

Ο Ατρόμητος παραμένει χωρίς γκολ εδώ και πέντε αγωνιστικές. Το σημαντικότερο όμως έχει να κάνει με το γεγονός, ότι δεν σκοράρει σε πρώτο ημίχρονο για εννέα σερί παιχνίδια! Όλα τα τέρματα που έχει πετύχει αυτό το διάστημα, σημειώθηκαν από την ανάπαυλα και μετά! Τα ίδια πάνω κάτω κάνει και ο ΟΦΗ, ο οποίος το ίδιο διάστημα των εννέα αυτών αγωνιστικών, έβαλε μόλις ένα γκολ κατά τη διάρκεια πρώτου 45λεπτου! Το ματς ήταν κόντρα στον ουραγό Πανιώνιο. Αναμένεται ένα κλειστό παιχνίδι, η έκβαση του οποίου θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Στην Β κατηγορία, ο άσσος του Λεβαδειακού θα συνδυαστεί με το under και εξηγώ: Οι Βοιωτοί μετρούν τα περισσότερα (13 στα 16) under στο πρωτάθλημα. Διαθέτουν την καλύτερη εντός έδρας άμυνα καθώς έχουν δεχθεί μόλις τρία γκολ. Η δε Παναχαϊκή διαθέτει μια από τις χειρότερες εκτός έδρας επιθέσεις. Έτσι λοιπόν θεωρώ ότι το παιχνίδι πάει για άσσο, under και no – goal. 1-0, ή 2-0 δηλαδή…

Στην Πρέμιερ διεξάγεται το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην Τσέλσι και τη Μάντσεστερ, το οποίο είναι πολύ κρίσιμο και σημαντικό ως προς την προσπάθεια που καταβάλουν οι δύο ομάδες για έξοδο στο Champions League. Προσωπικά θα επιλέξω τα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου, διότι τόσο η μία όσο και η άλλη σπανίως σκοράρουν στο πρώτο ημίχρονο το τελευταίο διάστημα. Η Τσέλσι τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές έβαλε και δέχθηκε συνολικά 9 γκολ. Τα 8 από αυτά σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο! Η δε Γιουνάιτεντ στα τελευταία πέντε παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, σημείωσε μόλις ένα τέρμα κατά τη διάρκεια πρώτου ημιχρόνου… (2.05 προσφέρει το συγκεκριμένο στοίχημα η [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

Στην Ιταλία η Μίλαν υποδέχεται την κάκιστη το τελευταίο διάστημα Τορίνο η οποία συμπλήρωσε 4 σερί ήττες με συντελεστή τερμάτων 2-16! Νομίζω ότι δύσκολα θα σταθεί όρθια απέναντι στον Ιμπραίμοβιτς και την παρέα του…

Στη Β Ιταλίας σκέφτομαι να ρισκάρω στο… ξερό Χ στο Κιέβο – Σαλερνιτάνα. Η Κιέβο έχει τις περισσότερες (10) ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, ενώ η Σαλερνιτάνα ειδικά το τελευταίο διάστημα δεν χάνει εύκολα από κανέναν.

Στην Γ Γερμανίας επιλέγω το over καθώς και τα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου στο Μπάγερν Β – Χάλεσκερ. Οι φιλοξενούμενοι τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές έχουν συντελεστή τερμάτων 4-9. Θέλετε και τον αντίστοιχο των πρώτων ημιχρόνων σε αυτά τα παιχνίδια; 0-1! Η Μπάγερν συμπλήρωσε 19 over σε 23 παιχνίδια και είναι η ομάδα με τα περισσότερα στην κατηγορία…

Στη Β Γαλλίας αντιθέτως, η Λανς μετρά μόνο under μέσα στο 2020. Απόψε φιλοξενείται από τη Σατορού που έχει τη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα. Μέσα στο γήπεδό της μετρά 8 στα 11 under, οπότε οι αριθμοί μας οδηγούν… απευθείας στη συγκεκριμένη επιλογή.

Στη Β Ολλανδίας ο Γιονγκ Άγιαξ τις τελευταίες 9 αγωνιστικές δέχθηκε συνολικά 15 γκολ. Τα 13 από αυτά σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Απόψε υποδέχεται τη Μπρέντα που και αυτή… κινείται στο δεύτερο 45λεπτο. Πιο συγκεκριμένα στα τελευταία 6 παιχνίδια της έβαλε και δέχθηκε συνολικά 14 γκολ. Τα 12 από αυτά σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο!

Στη Β Τουρκίας τέλος, η Ερζουρούμ έχει δεχθεί 16 γκολ και η Άντανασπορ 33! Οι φιλοξενούμενοι διεκδικούν άνοδο, ενώ οι γηπεδούχοι βρίσκονται ακριβώς στη γραμμή του υποβιβασμού. Η Άντανασπορ μετρά μόλις 3 νίκες σε 21 αγωνιστικές και στην κατάσταση που βρίσκονται οι δύο ομάδες φαντάζει δύσκολο να μπορέσει να ανακόψει την ανοδική πορεία των φιλοξενούμενων.

Καλή τύχη και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”]

[eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”]: ΟΦΗ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ  σε μηδενική γκανιότα

Το παιχνίδι μεγαλώνει με σούπερ αποδόσεις!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ