ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΣΣΟ

Καλημέρα. Η 21η αγωνιστική κλείνει με την αναμέτρηση ανάμεσα στην Λάρισα και τον Λεβαδειακό. Οι δύο ομάδες κινδυνεύουν με υποβιβασμό και πιστεύω ότι θα αγωνιστούν επιφυλακτικά έχοντας ως κύριο μέλημα να μην χάσουν. Το ενδεχόμενο της ισοπαλίας δεν μπορεί να αποκλειστεί, αλλά προσωπικά προτιμώ να επιλέξω το under και το Χ του ημιχρόνου. Θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι ο Λεβαδειακός έχει πετύχει μόλις δύο γκολ σε 10 παιχνίδια μακριά από τη Βοιωτία. Αυτά τα δύο γκολ τα πέτυχε κόντρα στον Πλατανιά στην ήττα του με 3-2. Το ματς διεξήχθη στις 17 Σεπτεμβρίου και ήταν η δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Από εκείνη τη μέρα δεν ξαναβρήκε τον δρόμο προς τα δίκτυα. Πρόκειται για αρνητικό ρεκόρ ολόκληρης της Ευρώπης! Αν λοιπόν θεωρήσουμε ως δεδομένο ότι ούτε σήμερα θα σκοράρει, τότε είναι… κομμάτι δύσκολο να καταφέρει η Λάρισα να σημειώσει πάνω από δύο τέρματα για να επιβεβαιωθεί το over. Σας θυμίζω ότι η ομάδα της Θεσσαλίας συμπλήρωσε έξι σερί under, διατηρώντας μια από τις πιο αδύναμες επιθέσεις στο πρωτάθλημα. Πάμε λοιπόν με το Χ του ημιχρόνου και το under 2.5 γκολ και από εκεί και πέρα βλέπουμε…

Στην Κύπρο διεξάγεται το ντέρμπι πρωτοπόρων ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την ΑΕ Λεμεσού και θεωρώ ότι οι αποδόσεις αδικούν τη φιλοξενούμενη ομάδα που πραγματοποιεί μια πολύ καλή σεζόν. Δεν γίνεται δηλαδή να παίζει ο πρώτος με τον δεύτερο και να δίνει 1.50 στον άσσο. Σας υπενθυμίζω ότι η μία και μοναδική έως τώρα ήττα του ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα, σημειώθηκε στον πρώτο γύρο από τη σημερινή του αντίπαλο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε επίσης, ότι για την ομάδα του Κρίστιανσεν ακολουθεί η κρίσιμη ρεβάνς με τη Μπιλμπάο για το Europa League. Ο πρώτος αγώνας έληξε 3-2 και αυτό σημαίνει ότι ο ΑΠΟΕΛ εξακολουθεί να ελπίζει. Όλα τα παραπάνω στοιχεία λοιπόν μας οδηγούν στην απόφαση να αγνοήσουμε την πολύ χαμηλή τιμή του άσσου και να αρχίσουμε να το… ξανασκεφτόμαστε ακόμα και για κοντράρισμα. 

Στη Β Ολλανδίας η Γιουνγκ Αϊντχόφεν υποδέχεται τη Μπρέντα και το over πληρώνει αρκετά ικανοποιητικά για ένα πρωτάθλημα στο οποίο σημειώνονται… άπειρα γκολ. Οι γηπεδούχοι διατηρούν μια από τις καλύτερες εντός έδρας επιθέσεις και οι φιλοξενούμενοι συμπλήρωσαν 9 over σε 12 παιχνίδια μακριά από την έδρα τους…

Στην Πορτογαλία διεξάγεται το μεγάλο τοπικό ντέρμπι της Μαδέιρα ανάμεσα στη Μαρίτιμο (φωτο) και τη Νασιονάλ. Όσο και αν συνηθίζουμε να υποστηρίζουμε ότι σε τέτοιου είδους παιχνίδια δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ, στην προκειμένη περίπτωση φαίνεται να έχει ορατό προβάδισμα η γηπεδούχος ομάδα. Η Μαρίτιμο βλέπετε, πραγματοποιεί μια εξαιρετική σεζόν και συμπλήρωσε 7 συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς ήττα. Η Νασιονάλ από την άλλη μεριά, βρίσκεται βυθισμένη στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα και μακριά από την έδρα της έχει 8 ήττες σε 10 αγωνιστικές. Διανύει περίοδο παρατεταμένου ντεφορμαρίσματος, καθώς συμπλήρωσε 8 παιχνίδια χωρίς «τρίποντο». Οι σημερινές απουσίες που αντιμετωπίζει απόψε (5 βασικοί εκτός) έρχονται να ενισχύσουν τον άσσο της Μαρίτιμο. Οι γηπεδούχοι έχουν και την παράδοση με το μέρος τους, καθώς σε σύνολο 22 αναμετρήσεων έχουν υποστεί μόλις δύο ήττες. Από τη μια λοιπόν έχουμε φόρμα, απουσίες και προϊστορία και από την άλλη τις ιδιαιτερότητες που κρύβουν πάντα τα τοπικά ντέρμπι. Από τη στιγμή όμως που ο άσσος πληρώνει ικανοποιητικά, είμαι διατεθειμένος να ρισκάρω στη νίκη της ανώτερης γηπεδούχου ομάδας. (1.90 η μεγαλύτερη απόδοση στην INTERWETTEN.GR)

Στην Τουρκία τέλος, η Τράμζονσπορ αποτελεί την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος, καθώς έρχεται από τέσσερις σερί νίκες με συντελεστή τερμάτων 8-1. Πλέον «χτυπάει» την πόρτα της Ευρώπης και σήμερα υποδέχεται τη μετριότατη Αλάνιασπορ που έχει τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία. Με τη φόρα που έχουν πάρει οι γηπεδούχοι, το βλέπω δύσκολο να χάσουν βαθμούς από έναν υποδεέστερο αντίπαλο ο οποίος σπάνια αποσπά θετικά αποτελέσματα μακριά από την έδρα του.

Καλή τύχη. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ