ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ Η ΣΠΑΡΤΑΚ!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Δεν είμαι διατεθειμένος να… ζορίσω την τύχη μου Δευτεριάτικα, γι΄αυτό θα πάω σε χαλαρά πονταρίσματα…

Στη Ρωσία η πρωταθλήτρια Σπαρτάκ (φωτό) θα επιδιώξει να πετύχει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι σε μια Κράσνονταρ που θέλοντας και μη, θα έχει το μυαλό της στο ματς με τη Λίνγκμπι για το Europa League. Αν και ντέρμπι, θα δώσω πρώτη τύχη στους Μοσχοβίτες που έχουν και την παράδοση με το μέρος τους. Για την ακρίβεια, μετρούν πέντε νίκες στα έξι τελευταία παιχνίδια τους. Σε αυτά τα πέντε ματς πέτυχαν συνολικά 14 γκολ… (1.91 ο άσσος στον STOIXIMAN.GR)

Στην Σουηδία η νεοφώτιστη ΑΦΚ θα επιστρέψει εκεί που ανήκει, δηλαδή στην δεύτερη κατηγορία. Η έως τώρα παρουσία της δεν είναι καν ανεκτή, καθώς το φινάλε του πρώτου γύρου τη βρήκε να μετρά μόλις μία νίκη σε 16 αγωνιστικές! Διαθέτει τη χειρότερη άμυνα, αλλά και τη δεύτερη χειρότερη επίθεση. Η Τζουργκάρντεν αντιθέτως, σκοράρει με απίστευτη ευκολία και αυτή τη στιγμή διατηρεί τη δεύτερη παραγωγικότερη επίθεση στο πρωτάθλημα. Αν δείτε τις νίκες που κάνει το τελευταίο διάστημα, πετυχαίνει  σχεδόν σε όλες από 3 έως 4 τέρματα! Έχει έξι συνεχόμενα over και είμαι διατεθειμένος να συνδυάσω το διπλό με τα πολλά γκολ. (2.00 στην NETBET.GR)

Αυτό που φοβάμαι, είναι το 1.60 του άσσου της Χάκεν. Η ομάδα έχει μέτριες επιδόσεις στην έδρα της, καθώς μετρά μόλις τρεις νίκες σε οκτώ παιχνίδια. Απόψε θα λείψουν δύο βασικοί της επιθετικοί και η Έρεμπρο αν βρεθεί σε καλή βραδιά δεν χάνει εύκολα. Σας θυμίζω ότι μέσα στον μήνα έριξε δύο τεσσάρες σε Γκέτεμποργκ και Νόρκεπινγκ! Την περασμένη αγωνιστική μάλιστα, πήρε ισοπαλία 2-2 μέσα στο Γκέτεμποργκ, παρά το γεγονός ότι έχανε με 2-0 ες το 82ο λεπτό!

Στη Β Σουηδίας, η ομάδα με τις χειρότερες εκτός έδρας επιδόσεις είναι η Νόρμπι που συμπλήρωσε έξι ήττες σε επτά παιχνίδια! Διατηρεί τη χειρότερη εκτός έδρας άμυνα και σήμερα παίζει σε μια από τις δυσκολότερες έδρες του πρωταθλήματος, καθώς η Έργκριτε μετρά μόλις μία ήττα σε οκτώ αγωνιστικές στο γήπεδό της. Οι γηπεδούχοι έχουν και την παράδοση με το μέρος τους, αφού συμπλήρωσαν τρεις συνεχόμενες νίκες με συντελεστή τερμάτων 12-3.

Θα κλείσουμε με δύο ακόμα πιθανές εκπλήξεις από την Ισλανδία και τη Ρουμανία. Στην Ισλανδία βρίσκουμε σε αδικαιολόγητα χαμηλές αποδόσεις τον άσσο μιας ομάδας που έχει τις χειρότερες εντός έδρας επιδόσεις στο πρωτάθλημα. Αυτή είναι η Μπρεϊντάμπλικ που συμπλήρωσε τέσσερις ήττες σε έξι αγωνιστικές. Η Φιολνίρ έχει ανέβει αγωνιστικά και δεν δέχεται εύκολα το τέρμα. Διατηρεί μάλιστα την δεύτερη καλύτερη άμυνα μετά από την πρωτοπόρο Βαλούρ.

Στη Ρουμανία τέλος, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι για την Άστρα ακολουθεί ο κρίσιμος αγώνας της Πέμπτης με την Ολεξάντρια για το Europa League. Θα πρέπει να μεταβεί στην Ουκρανία και εκτός απροόπτου ο προπονητής της θα προβεί σε ροτέισον. Αυτό είναι κάτι που αλλάζει τα δεδομένα, καθώς η Πόλι Τιμοσοάρα η οποία συνηθίζει να παίζει κλειστά, μπορεί έστω να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας από εκεί.

Καλή τύχη. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ↩

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

20 δώρα* κάθε μέρα για έναν μήνα!
  • ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ